استاندار مازندران: مازندران نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است استاندار مازندران: مازندران نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است

استاندار مازندران: مازندران نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است

استاندار مازندران: مازندران نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است ، نشست تخصصی با موضوع چالش‌های صنعت ساختمان؛ تهدیدها و فرصت‌ها در سالن جلسات نظام مهندسی ساختمان استان برگزار گردید

کد خبر: 020718004 تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۸ مهر ۰۲ - ۷:۲۱ ق.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، استاندار مازندران: مازندران نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است ، نشست تخصصی با موضوع چالش‌های صنعت ساختمان؛ تهدیدها و فرصت‌ها در سالن جلسات نظام مهندسی ساختمان استان برگزار گردید

استاندار مازندران: مازندران نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است

استاندار مازندران: مازندران نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است
مازندران نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است
استاندار مازندران بیان کرد: استان مازندران به لحاظ بومی و جغرافیایی و هم از منظر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شرایط ویژه‌ای دارد که نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است.
نشست تخصصی با موضوع چالش‌های صنعت ساختمان؛ تهدیدها و فرصت‌ها در سالن جلسات نظام مهندسی ساختمان استان برگزار گردید.
سیدمحمود حسینی‌پور استاندار مازندران در این نشست با اشاره به اهمیت نقش سازمان نظام مهندسی ساختمان در مدیریت کلان کشور و استان مازندران، گفت: ۳ ماموریت مهم نظام مهندسی ساختمان (طراحی، کنترل و نظارت) مجموعه ساخت‌وسازهای استان برابر قانون است.
*مازندران نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است
استاندار مازندران با عنوان اینکه استان مازندران به لحاظ بومی و جغرافیایی و هم از منظر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شرایط ویژه‌ای دارد که نیازمند فکر و توجه ویژه در طرح مهندسی است، ادامه داد: انتظار داریم دست اندرکاران نظام مهندسی ساختمان استان فراتر از بحث‌های پروژه محوری در مباحث راهبردی استان هم به ما کمک کنند که در این زمینه مقرر شد کارگروهی بدین منظور تشکیل شود که متناسب با نیازهای استان به مباحث راهبردی نیز ورود کنند و لازم است پیش‌بینی‌های برای ۲۵ سال آینده استان توسط این کارگروه انجام گردد.
وی با تاکید بر اینکه آنچه که امروز از نظام مهندسی ساختمان توقع عینی داریم تحول در طراحی‌ها و ارتقای کنترل و نظارت است تا بتوانیم خود را با استانداردهای روز جهانی وفق دهیم، اظهار داشت: در حال حاضر کشور ما در یک مسیر کاملا سنتی و فرسوده نظارتی حرکت می‌کند که ضعف‌های بسیاری دارد که با هماهنگی درست می‌تواند در سطح کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.
حسینی‌پور گفت: اجرای طرح ایمنی کارگاه‌ها قدری زمان می‌خواهد چون مهندسینی که در این بخش بکارگیری می‌شوند، باید آموزش ببیند و گواهینامه مربوطه را از نظام مهندسی ساختمان یا از مرکز تحقیقات و آموزش وزارت کار دریافت کنند و در این زمینه هم آموزش‌ها شروع شده و تا شش ماه آینده شاهد اجرایی شدن این طرح خواهیم بود.
*شیوه‌نامه‌ای برای اطفای حریق ساختمان‌های بلندمرتبه
یزدی‌نژاد رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان با اشاره به اینکه اطفای حریق ساختمان های بلندمرتبه استان از دیگر نگرانی‌ها است، گفت: در حال حاضر این مساله در سطح کشور، چندان نظام مند نیست و به جز برخی استان‌های بزرگ مثل تهران که پس از حادثه ناگوار ساختمان پلاسکو قوانین مدونی برای آن تدوین گردید بقیه استان‌ها به روال سابق عمل می‌کنند.
یزدی نژاد ادامه داد: ما به این مساله ورود کردیم و شیوه نامه‌ای را با شرایط استان در دست اجرا داریم که با دستور استاندار مازندران قرار شد کارگروهی در معاونت عمرانی استانداری تشکیل گردد تا این شیوه‌نامه در سریع‌ترین زمان ممکن اجرایی شود.
*نگرانی از افزایش بیش از حد خانه دومی‌ها و خانه سومی‌ها
عطاءالله کاویان مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران نیز در ادامه با تاکید بر اینکه اعمال استاندارهای جهانی زیست‌محیطی در ساخت‌وسازها با شیوه‌های نوین ضروری است.
کاویان با بیان اینکه باید از پراکندگی ساختمان‌ها جلوگیری شود، گفت: افزایش بیش از حد خانه دومی‌ها و خانه سومی‌ها می‌تواند برای مازندران مساله آفرین باشد.
*لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در حوزه پیش‌گیری و مقابله با تخلفات
موسوی معاون پیش‌گیری دادگستری استان مازندران نیز در این جلسه با اعلام همکاری همه جانبه این دستگاه با نظام مهندسی ساختمان و دیگر دستگاه‌های متولی در حوزه پیش‌گیری و مقابله با تخلفات سخن گفت و گفت: تعداد تلفات انسانی ناشی از حوادث ساختمانی استان در سال گذشته ۱۱۴ فوتی بوده و با توجه به گستردگی استان، اداره کار نمی‌نواند با ۲۸ بازرسی که در اختیار دارد از پس نظارت بر ساخت‌وسازهای استان برآید.
موسوی گفت: حل این مساله تا زمانی که ماده صد به‌عنوان تامین کننده حدود نود درصد از درآمد شهرداری‌ها وجود داشته باشد، دشوار خواهد بود.
لازم به ذکر است، هدف از این نشست انعقاد تفاهم‌نامه تشکیل کمیته حفاظت فنی و بهداشت حرفه‌ای در کارگاه‌های ساختمانی زیر ۲۵ نفر بین نظام مهندسی ساختمان استان و دادگستری، استانداری، محیط زیست، تامین اجتماعی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علوم پزشکی مازندران و بابل بود که در پایان این نشست توسط متولیان این دستگاه‌ها به امضا رسید.
منبع: فارس

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۱۸ مهر ۰۲
147 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0