لزوم استفاده از ظرفیت مهندسان بومی| کم‌تر از سی درصد عمر ساختمان استفاده می گردد لزوم استفاده از ظرفیت مهندسان بومی| کم‌تر از سی درصد عمر ساختمان استفاده می گردد

لزوم استفاده از ظرفیت مهندسان بومی| کم‌تر از سی درصد عمر ساختمان استفاده می گردد

لزوم استفاده از ظرفیت مهندسان بومی| کم‌تر از سی درصد عمر ساختمان استفاده می گردد ، اگر ما به عقبه وضعیت مهندسان در گلستان توجه کنیم از سال ۱۳۷۸ که سازمان ‌نظام‌مهندسی شکل گرفت

کد خبر: 001216001 تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۶ اسفند ۰۰ - ۷:۱۱ ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، لزوم استفاده از ظرفیت مهندسان بومی| کم‌تر از سی درصد عمر ساختمان استفاده می گردد ، اگر ما به عقبه وضعیت مهندسان در گلستان توجه کنیم از سال ۱۳۷۸ که سازمان ‌نظام‌مهندسی شکل گرفت

لزوم استفاده از ظرفیت مهندسان بومی| کم‌تر از سی درصد عمر ساختمان استفاده می گردد

لزوم استفاده از ظرفیت مهندسان بومی| کم‌تر از سی درصد عمر ساختمان استفاده می گردد

عضو نظام مهندسی ساختمان گلستان بیان کرد:
لزوم استفاده از ظرفیت مهندسان بومی| کم‌تر از سی درصد عمر ساختمان استفاده می گردد
نعمایی، عضو نظام مهندسی ساختمان گلستان بر لزوم استفاده از ظرفیت مهندسان بومی تأکید کرد و افزود: در ساخت و ساز اصولی عمر ساختمان افزایش یافته در صورتی که هم اکنون این عدد کم‌تر از سی درصد است.
نعیم نعمایی ادامه داد: اگر ما به عقبه وضعیت مهندسان در گلستان توجه کنیم از سال ۱۳۷۸ که سازمان ‌نظام‌مهندسی شکل گرفت، در آن زمان تعداد مهندسان اندک بود و تنها کانون مهندسی در گرگان داشتیم که دومین کانون مهندسی در کشور بود و شصت نفر در آن عضو بودند.
وی گفت: بعد از آن در دانشگاه‌ ها رقابتی برای جذب رشته‌ های فنی و حرفه ‌ای انجام شد و با توجه به شرایط هم اکنون ده هزار و پانصد عضو سازمان نظام مهندسی داریم که البته به اندازه پنجاه درصد این افراد هم افراد دارای تحصیلات مهندسی هستند که تمایلی برای عضویت ندارند.
عضو نظام مهندسی ساختمان گلستان افزود: پانزده سال پیش داشتن پروانه مهندسی شغل محسوب می شد و افراد می جتوانند با قبول پروژه معیشت خود را تامین کنند اما امروزه اکثر افراد دارای پروانه بیکار بوده لذا رغبتی برای عضویت در بین افراد تحصیل کرده وجود ندارد.
وی اظهار داشت: امروزه مهندسی برای افراد شغل محسوب نمی ‌شود زیرا بازار کاری برای افراد وجود ندارد و کم‌تر از ده درصد مهندسی را شغل دانسته و از محل ساخت و ساز و طراحی و نظارت و مانند آن ارتزاق می ‌کنند.
نعمایی اظهار داشت: هم اکنون اکثر مهندسان کارمند بوده و در کنار آن از پروانه اشتغال خود استفاده می ‌کنند و این مسأله خیلی دردناک است.
عضو نظام مهندسی ساختمان گلستان، گریزی به طرح مسکن مهر زد و گفت: در زمان اجرای طرح وضعیت معیشت مهندسان بهتر بود و بسیاری از آنها در مسکن مهر بصورت واحدهای خودساخت و مانند آن جذب شدند.
وی گفت: هم اکنون هم در دولت جدید تولید یک میلیون مسکن در سال در دستور کار قرار گرفته و امیدوار هستیم بتوانیم از ظرفیت مهندسان بومی برای اجرای طرحها استفاده کنیم.
نعمایی گفت: باید با توزیع عادلانه توسط دستگاه‌های مختلف مانند اداره کل راه و شهرسازی بعنوان متولی، معاونت عمرانی استانداری بعنوان سیاست‌گذار و ریل گذار و شهرداری‌ ها انجام شده و تفاهم‌نامه‌ای بوجود بیاید و در آن از ظرفیت مهندسان بومی استفاده گردد.
وی افزود: در ساخت طبق قانون باید از مجری ذیصلاح استفاده شود اما هم اکنون این مسئله در جامعه رعایت نمی ‌شود و هر فردی که نقدینگی داشته با هر شغلی وارد این کار می‌ شود و حتی نظر مهندس را هم قبول ندارد در صورتیکه باید از سازنده ذی‌صلاح و سرپرست کارگاه استفاده کند.
وی افزود: در ساختمانهای بیش از هزار متر طبق قانون باید از مجری ذی‌صلاح استفاده گردد در در حالیکه چه فرقی بین ساختمان هشتصد متری با هزار و صد متری وجود دارد و هر دو باید امنیت و آسایش را تامین کند.
عضو نظام مهندسی ساختمان گلستان، مسکن را ثروت ملی دانست و افزود: در کشور فرانسه در جنگ جهانی ساختمان ‌های که مربوط به سال ۱۸۸۰ بود همه برپا ماندند اما در کشور ما عمر مفید ساختمان به کم‌تر از سی سال میرسد و تنها از ۲۵ درصد ظرفیت آنها استفاده میکنیم.
وی گفت: در صورتیکه اگر طبق کار کارشناسی سازه مهندسی ایجاد گردد، پس از چند سال می توانیم با تغییرات داخلی ساختمان را به روز کرده و از آن استفاده کنیم.
منبع: بازار

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۱۶ اسفند ۰۰
302 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0