نایب رییسکمیسیون عمران مجلس مطرح کرد: پیوند ایمنی با معماری ایرانی- اسلامی نشانه هوشمندی است
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: نماد کشور ما میتواند معرف فرهنگ و تمدن ما باشد و معرفی این فرهنگ با اجرای معماری ایرانی – اسلامی در ترمینالهای فرودگاهی، راهآهن و … میتواند گردشگران را با فرهنگ کشورمان آشنا سازد.
به گفته بهادری این مهم نه تنها در اجرای پروژههای مهم و کلان، بلکه باید به صورت منطقهای هم در شهرهای مختلف اجرایی شود و ما حتی در ساختوسازهای کوچک هم شاهد نقشینههای ایرانی- اسلامی باشیم تا معرف فرهنگ آن منطقه و حوزه جمعیتی باشد.
وی ادامه داد: مثل کاری که درحال حاضر در جریان ساخت ترمینال جدید فرودگاه تبریز با مشارکت ایتالیاییها در حال انجام است. این خیلی خوب است که سرمایه های اجتماعی را معرفی کنیم و بتوانیم سابقه فرهنگی کشورمان را در ساخت و سازهای ترمینالی، شهری و جادهای به نمایش بگذاریم.
نائب رییس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: همین حالا جذب گردشگر در فرانسه و ترکیه با استفاده از همین سیاست عملی می شود. اما اینکه ما یک قدم جلوتر میخواهیم با پیوند بحث ایمنی با معماری این مهم را به سرانجام برسانیم نشانه هوشمندی و بسیار مبارک است.
وی به طراحی آزاردراه تهران- شمال با مشارکت خارجیها اشاره کرد و گفت: برای استفاده از معماران خارجی ابتدا باید معماری ایرانی -اسلامی به شرکتهای خارجی معرفی شود چون تا به حال به آن پرداخته نشده است،تا پیش از این شاید این سلیقه در اجرای پروژه های توسعه ای و زیرساختی دیده نمیشد و برای همین است ما به نسبت خیلی از کشورها در این زمینه عقب افتادهایم.
بهادری تصریح کرد: اینکه خارجیها برای ما معماری ایرانی – اسلامی را پیاده کنند، خیلی خوب است چرا که هم معرفی تاریخ و تمدن ایرانی است و هم نوعی تبلیغ است و باعث جذب گردشگر میشود.
ضمن اینکه پیاده کردن المانها و نقش برجستهها توسط معماران بزرگ ضمن اینکه جادههای خشک و کویری کشور ما را به محلی زیبا پیاده خواهد کرد که نهایتا موجب رفع خستگی راننده و ایمنی سفر میشود.