بیش از هفتاد و پنج درصد از مناطق مسکونی کشور در مناطق زلزله خیز
بیش از هفتاد و پنج درصد از مناطق مسکونی کشور در مناطق زلزله خیز ، است. برخی از کاندیداهای امروز هیات مدیره، زمان مسوولیتشان در شورا و شهرداری، از مخالفان سازمان نظام مهندسی ساختمان بودند
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، بیش از هفتاد و پنج درصد از مناطق مسکونی کشور در مناطق زلزله خیز ، است. برخی از کاندیداهای امروز هیات مدیره، زمان مسوولیتشان در شورا و شهرداری، از مخالفان سازمان نظام مهندسی ساختمان بودند
بیش از هفتاد و پنج درصد از مناطق مسکونی کشور در مناطق زلزله خیز
برخی از کاندیداهای امروز هیات مدیره، زمان مسوولیتشان در شورا و شهرداری، از مخالفان سازمان نظام مهندسی ساختمان بودند
سید نظام مولا هویزه، استاد دانشگاه و نایب رییس انجمن مدیریت تحول علوم و فنون مهندسی ساختمان بیان کرد: متاسفانه مجموع میزان دریافتی سالانه حق الزحمه بسیاری از مهندسان ساختمان، از درآمد یک ماه شاغلان در بنگاه های معاملاتی املاک کمتر است و بیان گر این واقعیت است که در ایجاد یک جامعه حرفهای مولد ثروت و رفاه برای مهندسان ساختمان مسیر درستی، سپری نشده است.
وی ادامه داد: بیش از هفتاد و پنج درصد از مناطق مسکونی کشور در مناطق زلزله خیز و در معرض بلایا وحوادث طبیعی قرار دارند و لزوم حضور مهندسان ساختمان و سازنده ذیصلاح برای مقاوم سازی هر چه بیشتر ساختمان ها و رعایت استانداردهای ساخت وساز در اقصی نقاط کشور الزامی است و با توجه به افزایش تورم پنج سال اخیر، میزان تعرفه خدمات مهندسی باید ،حداقل به دو برابر افزایش یابد.
وی ادامه داد: اعضای هیات مدیره سازمان بایست حافظ منافع اعضا و مطالبات برحق مهندسان و اعتلای سازمان باشند نه اینکه خواسته های جریانهای باندی و محافل جناحی را پیگیری کنند.
عضو سابق کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: در حالیکه اعضای هیات مدیره سازمان باید ظرفیتهای سازمان را بشناسند و دغدغه تحقق عدالت و دفاع از حقوق و مطالبات اعضا و پیشرفت و اعتلای سازمان را داشته باشند، برخی از کسانیکه امروز کاندیدای هیات مدیره سازمان نظام مهندسی شده اند، در گذشته در زمانیکه در شوراهای اسلامی شهر و شهرداری مسوولیت داشتند، مخالف استقلال سازمان بوده و علیه سازمان نظام مهندسی ساختمان موضع گیری داشته اند و اساسا سازمان را به رسمیت نمیشناختند، ولی اکنون که به بازنشستگی سیاسی رسیده اند، بر خلاف عملکرد سابق خود، سودای عضویت در هیات مدیره سازمان نظام مهندسی را دارند که قاطبه جامعه مهندسی از این موضوع آگاه بوده و به کاندیداتوری آنان اقبالی نشان نداده است.
هویزه افزود: در دهه دوم انقلاب، آقای مهندس غرضی به همراه جمعی از مهندسان خوشنام و کاربلد، با آینده نگری و همتی بلند و شجاعتی ستودنی به تاسیس و تکامل سازمان نظام مهندسی ساختمان اهتمام ورزیدند و سازمان نظام مهندسی در راستای قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان طبق مصوبه سال هفتاد و چهار مجلس شورای اسلامی تأسیس شد و این امر مهم، نتیجه همت و پایمردی آقای مهندس غرضی و همراهان حرفه ای ایشان بود، در غیر اینصورت شهرداریها، مجالی برای شکوفایی مهندسان و بالندگی سازمان نظام مهندسی باقی نمی گذاشتند.
استاد دانشگاه و نایب رییس انجمن مدیریت تحول علوم و فنون مهندسی ساختمان تصریح کرد: هیات مدیره سازمان،باید پیگیر احقاق حقوق و مطالبات مهندسان، تحقق عدالت، نهادینه سازی شفافیت، ارتقای دانش و مهارت علوم و فنون مهندسی و اعتلای شان و منزلت و کرامت و رفاه مهندسان ساختمان باشد تا امید و اعتماد مهندسان به سازمان بعنوان خانه و پشتیبان شان، افزایش یابد.
وی در پایان، از همه مهندسان شریف و اعضای گرانقدر سازمان درخواست کرد که با مشارکت فراگیر و حداکثری در انتخابات،زمینه تحول و ارتقاء و حرکت لوکوموتیو سازمان را در مسیر صحیح فراهم کنند.
منبع: پیام فوری