برگزاری دوره آموزشی کابل کشی و تجهیزات فیبر نوری در ساختمانها برای مهندسین رشته برق در استان یزد
با توسعه شبکه های ارتباطی مخابراتی طبق فیبر نوری، از این پس در مراکز استانها و شهرهای بزرگ ، کابل کشی داخل ساختمان و محوطه آنها از طریق فیبر نوری خواهد بود.
به گزارش اخبار نظام مهندسی به نقل از سازمان نظام مهندسی ساختمان با توسعه شبکه های ارتباطی مخابراتی طبق فیبر نوری، از این پس در مراکز استانها و شهرهای بزرگ ، کابل کشی داخل ساختمان و محوطه آنها از طریق فیبر نوری خواهد بود.برگزاری دوره آموزشی کابل کشی و تجهیزات فیبر نوری در ساختمانها
برگزاری دوره آموزشی کابل کشی و تجهیزات فیبر نوری در ساختمانها برای مهندسین رشته برق در استان یزد
با هدف ساماندهی نحوه ارائه خدمات طراحی، اجرا، کنترل و بازرسی در زمینه خدمات مهندسی و سرویسهای مبتنی بر فیبر نوری، یک کارگروه مشترک متشکل از نماینده های سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد و کارشناسان شرکت مخابرات تشکیل و نخستین جلسه خود را در محل شرکت مخابرات برگزار کرد. بدنبال این جلسه، مهندس فرشید ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد، نیازسنجی آموزشی و برگزاری دوره های علمی و عملی برای تربیت نیروی انسانی متخصص در صنعت ساختمان و همکاریهای تحقیقاتی و پژوهشی را از مهم ترین برنامه های این کارگروه توصیف نمود.
به گفته وی در مرحله اول اجرای طرح، مهندسین دارای سابقه اجرایی و آموزشی در رشته تاسیسات الکتریکی در سطح استان یزد بعنوان مدرس برگزاری دوره های آموزشی مربوطه انتخاب و معرفی می گردند.
برگزاری دوره آموزشی کابل کشی و تجهیزات فیبر نوری در ساختمانها
در همین ارتباط دکتر اسدی نائب رئیس دوم سازمان، هوشمند سازی واحدهای مسکونی را رو به گسترش خواند و بیان کرد: با کابل کشی فیبرنوری درون منازل و بکارگیری یک دستگاه مودم میتوان از خط اینترنت با کیفیت عالی و پهنای باند تا صد مگابیت بر ثانیه استفاده کرد که در اینصورت امکان رویت وضع منزل از راه دور به کمک دوربینهای آنلاین و صدور دستورهای ضروری در هر لحظه به هر یک از تجهیزات درون خانه فراهم می گردد و بستر استفاده از شبکه های داخلی و تلفن IP و تلویزیون کابلی مهیا خواهد شد.
اسدی افزود : با توجه به حرکت مخابرات به سمت تکنولوژی ALL IP و با تحقق همکاریهای سازمان و شرکت مخابرات، از هم اکنون لوله گذاری و بسترسازی خطوط مخابراتی داخل واحدهای مسکونی و مجتمعهای آپارتمانی بگونه ای انجام می گردد که در زمان وصل فیبر نوری هیچ گونه تخریب و دوباره کاری روی ندهد.
لازم به ذکر است این اقدام بر اساس تفاهم نامه ای است که اخیراً میان شورای مرکزی سازمان و شرکت مخابرات ایران امضا و مبادله گردیده است.
منبع : سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد
مشاهده منابع آزمون نظام مهندسی
سوالات آزمون نظام مهندسی تاسیسات برقی طراحی اسفند ۹۶