املاک ساخته شده به دست متقاضی اصلی نمی رسد/دلالان خریداران اصلی املاک املاک ساخته شده به دست متقاضی اصلی نمی رسد/دلالان خریداران اصلی املاک

املاک ساخته شده به دست متقاضی اصلی نمی رسد/دلالان خریداران اصلی املاک

املاک ساخته شده به دست متقاضی اصلی نمی رسد/دلالان خریداران اصلی املاک  ، در بسیاری از موارد، شاهد ساخت و ساز در مناطق حاشیه ای و دور افتاده ای از شهرها هستیم

کد خبر: 020704004 تاریخ انتشار: سه شنبه ۴ مهر ۰۲ - ۷:۴۰ ق.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، املاک ساخته شده به دست متقاضی اصلی نمی رسد/دلالان خریداران اصلی املاک  ، در بسیاری از موارد، شاهد ساخت و ساز در مناطق حاشیه ای و دور افتاده ای از شهرها هستیم

املاک ساخته شده به دست متقاضی اصلی نمی رسد/دلالان خریداران اصلی املاک

املاک ساخته شده به دست متقاضی اصلی نمی رسد/دلالان خریداران اصلی املاک
عضو سابق کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد:
املاک ساخته شده به دست متقاضی اصلی نمی رسد/دلالان خریداران اصلی املاک
حسین نوش آبادی، نماینده مردم ورامین بیان کرد: در بسیاری از موارد، شاهد ساخت و ساز در مناطق حاشیه ای و دور افتاده ای از شهرها هستیم و به جای اینکه به دست مصرف کننده نهایی و متقاضیان مسکن شود، تبدیل به ابزاری برای دلال شده و خرید و فروش می شود.
حسین نوش آبادی، نماینده مردم ورامین و عضو سابق کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع چالش مسکن، باوجود تلاش دولت‌های گذشته و حتی دولت کنونی، مسکن تبدیل به یک ابرچالشی شد که تقریبا غیرقابل حل است، افزود: متاسفانه طی سال ها نتوانستیم بین عرضه و تقاضا در بخش مسکن تعادل برقرار کنیم. این در حالی است که محدودیت زمین، تنها یک بخش از این ابرچالش است و به تنهایی نمی توان آن را مقصر شرایط کنونی دانست.
عضو سابق کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: در بسیاری از موارد، شاهد ساخت و ساز در مناطق حاشیه ای و دور افتاده ای از شهرها ساخته می شود و بجای اینکه به دست مصرف کننده نهایی و متقاضیان مسکن شود، تبدیل به ابزاری برای دلال شده و خرید و فروش می گردد. به این ترتیب در نهایت متقاضی در آن ساکن نشده و املاک در دست دلالان باقی مانده و قیمت آن بی دلیل بالا می رود.
به گفته وی، اگر بخواهیم املاک ساخته شده را بطور حقیقی در اختیار متقاضیان قرار دهیم، باید ابتدا متقاضیانی که حقیقتا نیازمند بوده و خواهان سکونت در واحد ساخته شده هستند را شناسایی کرده، سپس یک شرکت تعاونی با مشارکت همین افراد تشکیل شده و در نهایت بصورت مشارکت در ساخت، خانه سازی برای این متقاضیان واقعی، شروع گردد.
وی با تاکید بر اینکه زمین هایی با موقعیت مناسب در اختیار دولت قرار دارد که با تخصیص آن ها به ساخت و ساز برای متقاضیان واقعی می توان به بهبود تقاضای مسکن، کمک کرد، گفت: می توان این واحدها را در قالب اجاره به شرط تملیک در اختیار متقاضیان قرار داد و به این وسیله در بلندمدت، تعادل را میان عرضه و تقاضای مسکن برقرار کرد.
منبع: سازمان نظام مهندسی ساختمان شورای مرکزی

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۴ مهر ۰۲
243 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0