برنامه های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مرجع دانشمحور در بخش کشاورزی
برنامه های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مرجع دانشمحور در بخش کشاورزی ، است. جای خالی شورای عالی امنیت غذایی در ساختار تصمیمگیری کشور بشدت احساس می گردد
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، برنامه های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مرجع دانشمحور در بخش کشاورزی ، است. جای خالی شورای عالی امنیت غذایی در ساختار تصمیمگیری کشور بشدت احساس می گردد
برنامه های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مرجع دانشمحور در بخش کشاورزی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان بیان کرد:
برنامه های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مرجع دانشمحور در بخش کشاورزی است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهار داشت: برنامههای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی بعنوان یک مرجع دانشمحور میتواند یکی از پیشران های مهم اقتصادی استان در بخش کشاورزی محسوب گردد.
امیررضا نقش، ضمن تقدیر از برنامهریزی و اقدامات موثر سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در بهبود شرایط کسب و کار از طریق روانسازی صدور مجوزها و ایجاد بستر نفوذ دانش در بخش کشاورزی گفت: برنامه های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی بعنوان یک مرجع دانشمحور می تواند یکی از پیشران های مهم اقتصادی استان در بخش کشاورزی محسوب گردد.
نقش با اشاره به مشکلات ناشی از تحریم های اقتصادی که برای کشور ایجاد شده است، ادامه داد: بخش کشاورزی با تکیه بر منابع طبیعی موجود، تجارب کشاورزان و دانش کارشناسان، نه تنها می تواند از این مشکلات عبور کند بلکه می تواند محور اقتصاد کشور نیز باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به تعدد شوراهای ملی در کشور، تصریح کرد: جای خالی شورای عالی امنیت غذایی در ساختار تصمیمگیری کشور بشدت احساس می گردد و پیشنهاداتی نیز توسط مدیریت استان اصفهان برای تشکیل این شورا مطرح شده است.
وی، ضرورت توجه به تغییر الگوی کشت، تامین منابع مالی بمنظور حمایت از کشاورزان و ایجاد زمینه سرمایهگذاری های جدید، فرهنگسازی استفاده از دانش در فرایندهای پیش از تولید، حین تولید و پس از تولید محصولات کشاورزی و توجه به استانداردهای کشورهای مقصد برای صادرات محصولات کشاورزی را از جمله مهمترین موضوعاتی برشمرد که سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی می تواند در اجرای آن به دولت یاری رساند.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان ضمن ارایه گزارشی از توفیقات سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان بمنظور دانشگستری و تقویت جریان ورود سرمایههای مردمی به بخش کشاورزی، گفت: امروز امنیت غذایی یکی از شاخصه های مهم استقلال هر کشور است و نقش کارشناسان کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در حفظ امنیت غذایی کشور بسیار حایز اهمیت است و با توجه به شرایط اقلیمی و اقتصادی کشور باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند تا به پشتوانه دانش و فناوری های جدید ارتقای کمی و کیفی محصولات کشاورزی را شاهد باشیم.
مهدی تقیپور با اشاره به این که بخش کشاورزی تشنه دانش است، ادامه داد: کشاورزی قراردادی و نظام اجرایی سهمبری دانش از تولید (سدات) دو برنامه مهم سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برای ایجاد بستر اشاعه دانش در بخش کشاورزی است و در استان اصفهان برنامهریزیهای خوبی برای دستیابی به اهداف این دو طرح صورت پذیرفته است.
تقی پور با اشاره به ضرورت توجه به بازارهای جهانی برای صادرات محصولات کشاورزی، رعایت استانداردهای تولید، فرآوری و صادرات محصولات کشاورزی را مهم برشمرد و گفت: با استفاده از دانش توانستهایم در زمینه تولید شیر و برخی محصولات گلخانهای با کشورهای پیشرفته دنیا وارد رقابت شویم و این در خصوص سایر محصولات کشاورزی نیز این امکان وجود دارد که نیازمند حمایت از کارشناسان کشاورزی است.
در ادامه عباس زالبیک نایب رییس شورای سازمان نیز تاکید کرد با توجه به افزایش قیمت نهاده های تولید راهکاری جز مصرف بهینه و به موقع نهادههای کشاورزی وجود ندارد و تنها کارشناسان کشاورزی هستند که می توانند در این زمینه کشاورزان را همراهی کنند تا با کاهش هزینههای تولید و افزایش بهرهوری، تولید خود را اقتصادی کنند.
پژمان فتحی، دبیر شورای سازمان نیز با اشاره به محدودیت های موجود برای توسعه بخش کشاورزی از جمله محدودیت منابع آب، به ضرورت اعمال مدیریت دقیق و دانشمحور در بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: قوانین، مقررات و ضوابط خوبی در بخش کشاورزی وجود دارد که متاسفانه ریشه بسیاری از مشکلات بخش کشاورزی، اجرایی نشدن قوانین است و دولت باید بیش از پیش در این خصوص اهتمام داشته باشد.
امیررضا عامری، مدیر صدور مجوز و پروانه های سازمان نیز بر ضرورت هماهنگی های درون استانی برای تسهیل صدور مجوزهای بخش کشاورزی تاکید کرد و ادامه داد: فرایند اخذ مصوبات شورای برنامهریزی استان برای احداث واحدهای کشاورزی بسیار پیچیده و زمانبر است و باعث گریزان شدن سرمایهگذاران از بخش کشاورزی می شود و خواستار بازنگری در این فرآیندها گردید.
منبع: خبرگزاری موج