قانونگذار مجلس به عنوان مهندسی انتخابات نظام مهندسی
کمتر از دو سال قبل بود که سلفی معروف فرجاله رجبی، نمایندهی مردم شیراز با فدریکا موگرینی سوژهی رسانهها شد. سریال خبرسازیهای او با نقشآفرینی در استعفای وزیر سابق راه و شهرسازی ادامه یافت و حالا او یک بار دیگر حاشیهساز شده است.
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی کشور،کمتر از دو سال قبل بود که سلفی معروف فرجاله رجبی، نمایندهی مردم شیراز با فدریکا موگرینی سوژهی رسانهها شد. سریال خبرسازیهای او با نقشآفرینی در استعفای وزیر سابق راه و شهرسازی ادامه یافت و حالا او یک بار دیگر حاشیهساز شده است.
قانونگذار مجلس به عنوان مهندسی انتخابات نظام مهندسی
صحبت از معرفي رئیس هیئت اجرایی سازمان نظام مهندسي به وزارت راه و شهرسازي و بركناري ناگهاني رئيس هيات اجرايي برگزيده اعضاست. ماجراي سازمان نظام مهندسي ماجرايي نيست كه تنها محدود به خيابان ايرانزمين در شهرك غرب باشد. اين ماجرا حتي به طبقات فوقاني وزارت راه و شهرسازي در بلوار آفريقا هم رسيدهاست.
انتخابات نظام مهندسي نه تنها دامن روساي نظام مهندسي را گرفته، حتي وزير راه و شهرسازي را هم تحت تاثير گذاشته است.
لابيگري براي جلب راي اعتماد و عزل يك وزير در مجلس آيا ميتواند نقطه عطفي در انتخابات و دخالتهاي خارج ضابطه در سازمان نظام مهندسي باشد؟
هنگامي كه فرج الله رجبي از سوي وزير مستعفي راه و شهرسازي به دليل آنچه او «تخلف» ناميده بود، به مدت يك سال از كار بركنار شد، وزير جديد راه و شهرسازي پس از كسب راي اعتماد از مجلس، در حركتي دلجويانه طی نامههایی به مظاهريان معاونش دستور تشکیل جلسه فوق العاده هیات عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان را صادر كرده و از او خواست تا زمينه کاهش زمان تعلیق اشتغال به کار فرجالله رجبی (عضو کنونی کمیسیون عمران مجلس و رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور) از یک سال به دوماه را فراهم كند.
حالا هم رئيس تازه به كار برگشته در اقدامي سوال برانگيز، رئيس هيات اجرايي منتخب را بدون ارائه هيچ ادلهاي ناديده گرفته و فردي ديگر را به عنوان رئيس هيات اجرايي به معاون تازه به ساختمان دادمان معرفي ميكند.
در پس تمام اين اتفاقات اين ابهام وجود دارد چه ماجرايي باعث شده كه يك وزير، نماينده مجلسي را كه رئيس سازمان نظام مهندسي است به دليل تخلف از كار بركنار ميكند و وزيري ديگر، بدون توجه به اثبات يا نفي تخلف، رئيس سازمان نظام مهندسي كشور را تنها مشمول دو ماه تعليق ميداند و پس از شروع به كار دوباره او در ساختمان ايران زمين، بلافاصله دستورات او و معرفي رئيس هيات اجرايي را براي معاونش لازمالاجرا ميداند؟
البته نبايد فراموش كرد كه رجبی در تاریخ ۲۱ اسفند ماه ۹۷ طی حکمی منصور بهادری را به سمت رئیس هیئت اجرایی هشتمین دوره انتخابات منصوب کرده بود. اين انتصاب براساس مصوبه اولین جلسه هیئت اجرایی انتخابات به تاريخ مورخ ۲۱ ارديبهشت ۹۷ صورت گرفته بود. اما در كمتر از ۳ ماه رئيس سازمان نظام مهندسي را سياستي ديگر آمد.
در ۲۹ خرداد ماه سال ۹۸ رجبی طي حكمي ديگر ذبیحاله حبیبی را به عنوان رئیس جدید هیئت اجرایی هشتمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب كرد.
قانونگذار مجلس به عنوان مهندسی انتخابات نظام مهندسی
آيا آنگونه كه تصور ميشود، معاون وزير اين انتخاب را با تمام اما و اگرها و اعتراضها تاييد مي كند، يا وزارتي كه حالا از در دوستي با سازمان درآمده به قانون تكيه خواهد كرد و بر اجراي قانون تاكيد مي كند؟
شايد وزير تازه راه و شهرسازي بيشتر چشم به بهارستان دارد و تا شايد در آينده آنجا به كمك برخي نمايندگان نياز داشته باشد. هر چه هست، اين آزمون جدي مازيار حسيني و وزارت راه و شهرسازي است. آزموني كه در آن بسياري گمان ميكنند وزارتخانهاي كه همسوي سازمان نظام مهندسي نباشد، راه به آيندهاي روشن نخواهد برد.