امضاء تفاهم نامه بین دانشگاه های تبریز و سازمان نظام مهندسی معدن استان آذربایجانشرقی
دانشگاه تبریز و سازمان نظام مهندسی معدن استان آذربایجانشرقی در راستای تحکیم و توسعه ارتباط بین صنعت و دانشگاه و بمنظور گسترش همکاری های آموزشی و پژوهشی فیمابین، تفاهمنامه همکاری امضا نمودند.
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی کشور،دانشگاه تبریز و سازمان نظام مهندسی معدن استان آذربایجانشرقی در راستای تحکیم و توسعه ارتباط بین صنعت و دانشگاه و بمنظور گسترش همکاری های آموزشی و پژوهشی فیمابین، تفاهمنامه همکاری امضا نمودند.
دانشگاه های تبریز و سازمان نظام مهندسی معدن استان آذربایجانشرقی تفاهمنامه امضا نمودند.
غلامرضا دهقان، ریاست دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز امروز در این ارتباط، در تبریز با عنوان این که قرارداد فی مابین حاصل بیش از پانزده نشست فشرده کاری در شش ماه اخیر بین نمایندگان ۲ دستگاه بوده است، تصریح کرد: این تفاهمنامه با حضور نمایندگان ۲ سازمان به امضای اصغر عسگری، معاونت پژوهش و فناوری به نمایندگی از طرف دانشگاه تبریز و فرهاد ملک قاسمی، ریاست سازمان نظام مهندسی معدن استان رسیده است.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت انعقاد این تفاهمنامه بین دو سازمان گفت: این تفاهمنامه در جهت همفکری و کمک معنوی همکاران گروه علوم زمین به سازمان نظام مهندسی معدن در جهت پیشبرد فعالیت ها و پروژههای پژوهشی و نیز تشکیل دورههای آموزشی بمنظور ارتقاء دانش روز و فنی اعضای نظام مهندسی معدن استان همچنین برای استفاده از ظرفیت بالای گروه علوم زمین در حل مشکلات موجود در حیطه هایی از جمله زمینشناسی، اقتصادی، پترولوژی، هیدروژئولوژی، زمینشناسی مهندسی، زمینشناسی محیط زیست، زمینشناسی نفت، فسیلشناس شناسی و … صورت پذیرفته است.
این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز، در بخش دیگر اظهارات خود با تاکید بر این که توجه به شرایط کنونی کشور و پیرو منویات رهبر معظم انقلاب در مورد نیاز به توجه وافر به ظرفیت های داخلی برای توسعه تولید ملی، بخش اکتشاف و استخراج مواد معدنی می تواند نقش ارزشمندی در پیشبرد این اهداف در کشور ایفا کند، ادامه داد: در این راستا اساتید گروه علوم زمین می توانند راهگشای مشکلات موجود در مسیر رشد و پیشرفت کشور باشند که از طریق انتقال نتایج پژوهش ها و مطالعات آزمایشگاهی و نیز خلاقیت این نخبگان به بطن جامعه، این امر مبارک دور از دسترس نخواهد بود.
به گفته رئیس دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز، از آن جایی که این قرارداد بیشتر بمنظور افزایش توانمندی های فناورانه و عملی اعضای نظام مهندسی معدن استان است، در آینده نزدیک می تواند به اشتغالزایی و خوداشتغالی این قشر کمک شایانی کند.
وی، همچنین با اشاره به ظرفیت های این دانشکده در حوزههای مختلف، افزود: دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز از سال چهل و هشت شمسی فعالیت خود را در این دانشگاه شروع کرده و در حال حاضر نیز با پذیرش دانشجو در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای در ۳ گروه آموزشی زمینشناسی، زیستشناسی علوم جانوری و زیستشناسی علوم گیاهی یکی از دانشکدههای مهم و موثر دانشگاه تبریز است.
امضاء تفاهم نامه بین دانشگاه های تبریز و سازمان نظام مهندسی معدن استان
دهقان با عنوان این که هم اکنون چهل و هفت نفر هیات علمی در این دانشکده مشغول به فعالیت هستند، یاد آور شد: دانشکده در حرکت راهبردی خود ایجاد جو آکادمیک پر انگیزش، معنوی و مولّد را برای استاد و دانشجو هدف قرار می دهد و تحقّق این مهم را در گرو نهادینه کردن امر برنامهریزی و ارزیابی مستمر کلّیة فعالیت ها، تأمین پشتوانة مالی متکی به خود، گزینش بهترین دانشجویان و توسعة گرایشات تخصّصی در سطوح تحصیلات تکمیلی میداند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این دانشکده در بین دانشکدههای دانشگاه تبریز، در سرانه پژوهشی رتبه دوم را در اختیار دارد و در این ارتباط نیز اعضای هیات علمی این دانشکده با تهیه و انتشار مقالات پر استناد در مجلات معتبر جهان نقش مهم و تعیینکنندهای را در ارتقای علمی این دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عهده دارند.
دانشگاه تبریز در سال بیست و شش با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را شروع کرد و در حال حاضر با داشتن بیش از بیست و یک دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، هشتصد نفر عضو هیات علمی و بیش از بیست و چهار هزار نفر دانشجو و … یکی از دانشگاه های بینالمللی، سطح یک و برتر کشور است.
منبع: خبرگزاری فارس
مشاهده منابع آزمون نظام مهندسی