
لزوم دخالت علمی و عملی سازمان نظام مهندسی معدن در فعالیت های معدنی
لزوم دخالت علمی و عملی سازمان نظام مهندسی معدن در فعالیت های معدنی ، استفاده از ذخایر مواد معدنی، منجر به کاهش منابع طبیعی شده است
لزوم دخالت علمی و عملی سازمان نظام مهندسی معدن در فعالیت های معدنی ، استفاده از ذخایر مواد معدنی، منجر به کاهش منابع طبیعی شده است
دانشگاه تبریز و سازمان نظام مهندسی معدن استان آذربایجانشرقی در راستای تحکیم و توسعه ارتباط بین صنعت و دانشگاه و بمنظور گسترش همکاری های آموزشی و پژوهشی فیمابین، تفاهمنامه همکاری امضا نمودند.
در دیدار روسای سازمان نظام مهندسی معدن ایران و سازمان نظام مهندسی معدن آذربایجان شرقی عنوان گردید
فرهاد ملک قاسمی در جلسه خبری گفت : از چهارصد معدن موجود در استان، بیش از نود و دو درصد درجه تنوع سی و شش ماده معدنی در آذربایجان شرقی چهار و یا بعبارتی معادن غیرفلزی از جمله شن و ماسه، سنگ، آهک است .
فرهاد ملک قاسمی اظهار داشت: نود و پنج درصد از معادن استان در دست افراد غیرمتخصص و نا آشنا به علوم معدن و زمین شناسی است.
ریاست سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجانغربی بیان کرد: در 9 ماهه سال جاری برای بیش از دو هزار و پانصد واحد کشاورزی در آذربایجانغربی پروانه تاسیس وبهره برداری صادر شده است.
استاندار آذربایجانشرقی ضمن اینکه خواستار ورود مهندسین کشاورزی به بخشهای بازرگانی و تجارت محصولات کشاورزی شد، بیان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان باید با استفاده از توان کارشناسها و متخصصین خود و استفاده از طرحهای سود ده به سمت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی روی آورند.
فرماندار ورزقان گفت: مجوزهای لازم برای تولید 100 هزار تن مس کاتدی در این شهرستان از وزارت صنعت، معدن و تجارت اخذ شده است.
به گزارشپایگاه خبری-تحلیلی نظام مهندسی (akhbarmohandesi.ir)،اطلاعيه شماره 12 اسامي منتخبين هيئت مديره پنجمين دوره انتخابات
به گزارشپایگاه خبری-تحلیلی نظام مهندسی (akhbarmohandesi.ir)،دارندگان مدرک کارداني داراي حق راي نمي باشند.