عملکرد، نقاط ضعف و قوت و برنامه های آتی کمیته آموزش نظام مهندسی ساختمان کردستان عملکرد، نقاط ضعف و قوت و برنامه های آتی کمیته آموزش نظام مهندسی ساختمان کردستان

عملکرد، نقاط ضعف و قوت و برنامه های آتی کمیته آموزش نظام مهندسی ساختمان کردستان

عملکرد، نقاط ضعف و قوت و برنامه های آتی کمیته آموزش نظام مهندسی ساختمان کردستان ،در مصاحبه با مولانایی ریاست کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان بیان شد

کد خبر: 990221001 تاریخ انتشار: شنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۹ - ۷:۳۷ ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، عملکرد، نقاط ضعف و قوت و برنامه های آتی کمیته آموزش نظام مهندسی ساختمان کردستان ،در مصاحبه با مولانایی ریاست کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان بیان شد

عملکرد، نقاط ضعف و قوت و برنامه های آتی کمیته آموزش نظام مهندسی ساختمان کردستان

عملکرد، نقاط ضعف و قوت و برنامه های آتی کمیته آموزش نظام مهندسی ساختمان کردستان

در مصاحبه با مولانایی/ عملکرد، نقاط ضعف و قوت و برنامه های آتی کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان

صلاح الدين مولانايی، ریاست کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان در مصاحبه ای با سایت سازمان با اشاره به تغییرات اساسی و ساختاری در کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، به ارائه عملکرد و مهم‌ترین فعالیتهای کمیته آموزش سازمان استان در سال، نقاط ضعف و قوت و هم‌چنین برنامه های آتی این کمیته در سال جاری پرداخت.

مهم‌ترین فعالیت واحد مربوطه در سال نود و هشت، را در چه مواردی میدانید؟

با توجه به تغييرات اساسي در ساختار کميته هاي آموزش نظام مهندسي ساختمان در سطح کشور در سال نود و هشت و تبديل کميته آموزش به کميته آموزش و ترويج مقررات ملي ساختمان، بخش ترويج مقررات ملي به وظايف کميته آموزش افزوده شد.

برنامه ريزي دقيق براي شناسايي دوره هاي دانش افزايي و مهارت محور مورد نياز مهندسين ( فراتر از دوره هاي مصوب و الزامي ارتقا پايه) با همکاري گروههاي تخصصي و نمايندگي هاي شهرستانها، در دستور کار کميته آموزش در سال نود و هشت قرار گرفت و برگزاري اين دوره ها در ۶ ماهه دوم سال نود و هشت، از جمله مهم ترين فعاليتهاي اين واحد محسوب مي شود.

در ادامه اين مورد، شناسايي نقاط ضعف و قوت دوره هاي فوق الذکر در دستور کار کميته است.

هم‌چنین برگزاري شايسته اولین جلسه تخصصي کميته هاي آموزش استانهاي منطقه چهار کشور ( شامل آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، همدان، کرمانشاه، زنجان و اردبيل) در استان کردستان به ميزباني کميته آموزش نظام مهندسي ساختمان استان کردستان از مهمترين فعاليتهاي کميته در سال نود و هشت است.

از دیگر فعالیتها میتوان اشاره نمود به برگزاري مرتب و دقيق دوره هاي ارتقا حسب نياز مهندسان در پايه هاي مختلف و رشته هاي گوناگون سازمان با همکاري مجريان آموزشي و نظارت کامل و شايسته بر برگزاري اين دوره ها از ديگر فعاليت هاي مهم کميته در سال نود و هشت بوده است.

و نیز با توجه به گستردگي جغرافيايي استان کردستان و شرايط اقليمي و رفت و آمدهاي جاده اي سخت در سطح استان، انجام دوره هاي مختلف به صورت بر خط( آنلاين) با استفاده از سامانه هاي مجازي به عنوان يک ضرورت،از ديگر برنامه هاي کميته در سال نود و هشت بود. شيوع بيماري کرونا و نياز به انجام دوره ها به صورت مجازي، اين ضرورت را افزايش داده و با توجه به برنامه ريزي هاي قبلي که در سال نود و هشت، انجام شده بود و آمادگي کميته اموزش در اين زمينه، بلافاصله برگزاري مجازي دوره ها با توجه به زيرساخت ها و امکانات مجريان اموزشي در دستور کار قرار گرفت و به انجام رسيد. بگونه اي که کميته اموزش استان کردستان هم اکنون جزو اولین استان هايي در سطح کشور است که اقدام به برگزاري دوره هاي ارتقا به صورت مجازي نموده است.

در مقايسه با سال نود و هفت عملکرد کمیته آموزش سازمان چگونه بوده است؟

حرکت به سمت برگزاري دوره هاي مهارت محور حسب نياز مهندسان رشته هاي گوناگون و استفاده کامل از نظرات گروه هاي تخصصي و نمايندگي هاي شهرستان ها و هم‌چنین نظارت کامل‌تر بر محتواي تدريس مدرسان کميته با تغييرات در گزينش علمي مدرسان و هم چنين الزام مدرسان به ارايه برنامه کامل تدريس و مستندات آموزشي و بررسي اين برنامه ها و ستندات در کميته آموزش با بهره گيري از نظرات صاحب نظران مختلف و معتبر از نکاتی است که نسبت به سال نود و هفت، اهتمام بیشتری داده شده است.

تعامل و هماهنگي با هيات مديره و هيات رييسه سازمان در پيشبرد اهداف و وظايف کميته آموزش، استفاده روزافزون از ظرفيت سامانه امور عضويت و مديريت دوره هاي ارتقا پايه از دیگر نکات مثبت سال نود و هشت نسبت به سال نود و هفت است.

هم‌چنین مواردی همچون عدم ارايه پروپوزال هاي پژوهشي در بخش آموزش و ترويج مقررات ملي ساختمان، برگزار نشدن تعدادي از دوره هاي تعريف شده مهارت محور به علت عدم استقبال مهندسان، جابجايي يکي از کارشناسان کميته اموزش و ترويج بدون هماهنگي با اين کميته از نکاتی است باید در بیشتر مورد توجه قرار داد و نسبت به رفع آن ها در برنامه های آتی تلاش کرد.

کمیته آموزش چه برنامه هایي را برای امسال مدنظر دارد؟

ارايه تقويم کامل دوره هاي آموزشي ارتقا پايه توسط مجريان اموزشي با نظارت و تصويب کميته آموزش، ارايه تقويم کامل دوره هاي آموزشي مهارت محور توسط کميته آموزش سازمان، قرارداد با مراکز ارايه دهنده سامانه دوره هاي مجازي ويژه سازمان نظام مهندسي ساختمان و تقويت و گسترش دوره هاي مجازي ارتقا با استفاده از همکاري مجريان آموزشي از برنامه های امسال محسوب می گردد.

از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده تقويت و گسترش دوره هاي مجازي مهارت محور با استفاده از پتانسيل هاي گروه هاي تخصصي سازمان، ارايه پروپوزالهاي کاربردي پژوهشي در بخش آموزش و ترويج مقررات ملي ساختمان، برگزاري جلسات علمي، اموزشي با گروه هاي تخصصي سازمان و برگزاري همایش تخصصي با مدرسان و مجريان آموزشي سازمان است.

تقويت و ارتقا سامانه امور عضويت و مديريت دوره هاي ارتقا پايه و ارتباط و همکاري با کميته هاي آموزش استان هاي ديگر، تهران، وزارت راه و شهرسازي و دفتر مقررات ملي ساختمان در امور مختلف از رئوس برنامه های امسال خواهد بود.

منبع: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۲۰ اردیبهشت ۹۹
512 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0