استفاده از ظرفیت بخش خصوصی راهکار برون‌رفت از مشکلات ساخت و ساز استفاده از ظرفیت بخش خصوصی راهکار برون‌رفت از مشکلات ساخت و ساز

استفاده از ظرفیت بخش خصوصی راهکار برون‌رفت از مشکلات ساخت و ساز

استفاده از ظرفیت بخش خصوصی راهکار برون‌رفت از مشکلات ساخت و ساز ، است. با برنامه مدونی که در دست گرداوری است، حق الزحمه ارایه خدمات مهندسی و ارایه خدمات مهندسی، واقعی می ‌شوند

کد خبر: 990422001 تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۲ تیر ۹۹ - ۹:۵۵ ق.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی راهکار برون‌رفت از مشکلات ساخت و ساز ، است. با برنامه مدونی که در دست گرداوری است، حق الزحمه ارایه خدمات مهندسی و ارایه خدمات مهندسی، واقعی می ‌شوند

استفاده از ظرفیت بخش خصوصی راهکار برون‌رفت از مشکلات ساخت و ساز

استفاده از ظرفیت بخش خصوصی راهکار برون‌رفت از مشکلات ساخت و ساز

عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان بیان داشت:

استفاده از ظرفیت بخش خصوصی راهکار برون‌رفت از مشکلات ساخت و ساز
مومنی مقدم، دبیر اجرایی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با تاکید بر این که باید هماهنگی بین متولیان دولتی و خصوصی ساخت و ساز تقویت گردد، بیان کرد: با برنامه مدونی که در دست گرداوری است، حق الزحمه ارایه خدمات مهندسی و ارایه خدمات مهندسی، واقعی می ‌شوند.
بهمن مومنی‌مقدم، عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در مورد رونق ساخت و ساز و پیشنهادات سازمان نظام مهندسی ساختمان در اینباره بر استفاده دولت از ظرفیت بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: دولت در حوزه ساخت و ساز و فراهم کردن شرایط راحت در این بخش، چاره ای جز اطمینان و تفویض بخشی از اختیارات به بخش خصوصی ندارد.
دبیر اجرایی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، گفت: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی می ‌تواند به برون‌رفت از مشکلات ساخت مسکن در شرایط فعلی کمک قابل‌توجهی کند و این تجربه‌ای است که در همه کشورهای موفق دنیا از آن استفاده شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به شعال امسال؛ جهش تولید، یکی از راه‌کارهای موفق برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور و صنایع وابسته، افزایش تولید و رونق ساخت و ساز است. این مهم میسر نمی‌ شود مگر آنکه هماهنگی بین متولیان ساخت و ساز مشتکل از وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور، بنیاد مسکن، شهرداری‌ها و به نوعی نظامات مهندسی ساختمان، تقویت گردد.
مومنی‌مقدم توضیح داد: ما در نظام مهندسی ساختمان کشور آمادگی داریم تا در راستای انجام تکالیف قانونی و وظایف اجتماعی در حوزه ساخت و ساز، یاری‌دهنده دولت باشیم. در همین خصوص، در موضوعات رونق ساخت و ساز در بافت ‌های ناکارآمد و فرسوده شهری و هم‌چنین اقدام ملی مسکن، تفاهم‌نامه‌هایی امضاشده و یا در حال امضاست. سازمان نظام مهندسی ساختمان در تلاش است تا با ارائه خدماتی از جمله خدمات مهندسی با تخفیف و کیفیت به سازندگان و بهره‌برداران کمک حال مسئولان و مردم در تامین مسکن مناسب باشد.
وی در مورد موارد همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور برای رونق دادن به ساخت‌وساز، تصریح کرد: تخفیف در ارایه خدمات و حق‌الزحمه، تسریع و تسهیل در فرآیندهای صدور پروانه و فرآیندهای اداری از جمله مواردی است که سازمان نظام مهندسی ساختمان به آن متعهد است.
وی در مورد نظارت بر ساخت و سازها و انتقاداتی که در این حوزه مطرح است برنامه‌های سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور را اعلام کرد و افزود: سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بر دو موضوع توجه دارد. اول آن که معقتد است باید حق‌الزحمه مهندسان متناسب با نوع خدماتی که ارایه می ‌دهند باشد. در عین حال، رضایت‌مندی جامعه هدف، مالک و بهره بردار نیز تامین گردد.
عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ادامه داد: واقعیتی که وجود دارد این است که هنوز حق‌الزحمه مهندسان متناسب با خدماتی که ارایه می ‌دهند نیست. بنابراین باید مبانی قیمت‌گذاری و مبانی تعرفه و حق‌الزحمه در ۷ رشته مندرج در قانون، واقعی گردد.
وی ادامه داد: در شورای هشتم سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با برنامه مدونی که در حال انجام است در تلاش هستیم تا هم حق‌الزحمه، و تعرفه واقعی باشد و هم خدماتی که مهندسان انجام می‌دهند واقعی گردد و در نهایت منجر به ارتقای کیفیت ساخت و ساز و رضایتمندی مالک و بهره‌بردار گردد.
دبیر اجرایی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، گفت: تمام دغدغه‌هایی که حوزه ساخت و ساز و در شرایط اقتصادی فعلی با آن روبرو هستیم، به شکل زنجیر به هم متصل هستند و باید همگی به شکل یک‌پارچه و نه جدا حل و فصل شوند.
مومنی مقدم، خواستار هماهنگی تمام و کمال وزارت راه و شهرسازی با سازمان نظام مهندسی ساختمان و سایر دست اندرکاران حوزه ساخت و ساز شد.
منبع: بازار

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۲۲ تیر ۹۹
461 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0