تفاهم همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و اتحادیه مرغداران گوشتی
تفاهم همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و اتحادیه مرغداران گوشتی ، امضا شد. با اجرای این تفاهم نامه مشترک، زمینه اجرای طرح سهم بری دانش از تولید (سدات) در واحدهای پرورش طیور بیش از پیش فراهم می گردد
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز- مرجع اخبار نظام مهندسی، تفاهم همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و اتحادیه مرغداران گوشتی ، امضا شد. با اجرای این تفاهم نامه مشترک، زمینه اجرای طرح سهم بری دانش از تولید (سدات) در واحدهای پرورش طیور بیش از پیش فراهم می گردد
تفاهم همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و اتحادیه مرغداران گوشتی
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی بیان کرد: جریان نفوذ و تزریق دانش در واحدهای پرورش مرغ گوشتی از طریق هم پیوندی با اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی تسریع میشود.
شاهرخ رمضان نژاد در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان این سازمان با اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران تصریح کرد: با اراده داوطلبانهای که برای اجرای تفاهم نامه مشترک همکاری در سازمان نظام مهندسی کشاورزی و اتحادیه وجود دارد، یقیناً این همکاری و هم پیوندی می تواند به عنوان یک الگو برای سایر حوزهها مورد استفاده قرار گیرد.
رمضان نژاد ادامه داد: با اجرای این تفاهم نامه مشترک، زمینه اجرای طرح سهم بری دانش از تولید (سدات) در واحدهای پرورش طیور بیش از پیش فراهم می گردد.
در این مراسم حبیب اسدالله نژاد مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور نیز با اشاره به نقش تولید دانش محور در افزایش بهرهوری و لزوم بهرهگیری از کلیه ظرفیت ها در این مورد، بعد از اصلاح نظام یارانهای، اظهار امیدواری کرد این تفاهم نامه گامی مهم در جهت رشد و تعالی تولید و اقتصادی کردن آن مخصوصاً بعد از حذف ارز ترجیحی باشد.
قابل ذکر است، استفاده از توانمندی های آموزشی و تخصصی طرفین، ارائه مشاورههای تخصصی، پشتیبانی فنی، اجرایی و خدمات تخصصی، شناسایی مسائل، مشکلات و چالشهای پیش روی صنعت مرغداری کشور و ارائه راهکار با استفاده از ظرفیت های مشترک، ارائه خدمات آموزشی، فنی و تخصصی در زمینه مرغ گوشتی، صدور پروانه فعالیت و تابلو مرکز توان افزایی و مهارت آموزی برای واحدهای تولیدی معرفی شده توسط اتحادیه بمنظور مشارکت در طرح خیرین اجتماعی-آموزشی (مهارت آموزی)، آموزش و بهکارگیری مسئولان فنی مورد تأیید سازمان نظام مهندسی کشاورزی در واحدهای تولیدی تحت نظارت و مدیریت اتحادیه و شناسایی واحدهای تولیدی کم بهره ور به منظور ارتقا بازدهی تولید در این واحدها از طریق ارائه آموزش ها و مشاوره های تخصصی در قالب نظام سهم بری دانش از تولید (سدات) از جمله مهمترین محورهای همکاری تعیین شده در این تفاهم نامه مشترک است.
منبع: جدید پرس