عضو نظام مهندسی خراسان‌رضوی: تغییرات غیرمجاز مالکان ساختمان حادثه‌ساز است عضو نظام مهندسی خراسان‌رضوی: تغییرات غیرمجاز مالکان ساختمان حادثه‌ساز است

عضو نظام مهندسی خراسان‌رضوی: تغییرات غیرمجاز مالکان ساختمان حادثه‌ساز است

عضو نظام مهندسی خراسان‌رضوی: تغییرات غیرمجاز مالکان ساختمان حادثه‌ساز است ، بررسی حوادث ساختمانی در این استان نشان می دهد که در بیشتر موارد مهندسان مقصر نبوده‌اند

کد خبر: 040431007 تاریخ انتشار: سه شنبه ۳۱ تیر ۰۴ - ۱۲:۴۵ ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، عضو نظام مهندسی خراسان‌رضوی: تغییرات غیرمجاز مالکان ساختمان حادثه‌ساز است ، بررسی حوادث ساختمانی در این استان نشان می دهد که در بیشتر موارد مهندسان مقصر نبوده‌اند

عضو نظام مهندسی خراسان‌رضوی: تغییرات غیرمجاز مالکان ساختمان حادثه‌ساز است

عضو نظام مهندسی خراسان‌رضوی: تغییرات غیرمجاز مالکان ساختمان حادثه‌ساز است
عضو نظام مهندسی خراسان‌رضوی بیان کرد: تغییرات غیرمجاز مالکان ساختمان حادثه‌ساز است
عضو هیات رییسه نظام مهندسی خراسان رضوی اظهار داشت: بررسی حوادث ساختمانی در این استان نشان می دهد که در بیشتر موارد مهندسان مقصر نبوده‌اند و تغییرات اعمال‌شده توسط مالکان عامل اصلی حادثه بوده است.
حسین فاطمی اظهار داشت: تغییرات غیرمجاز ساختمان ها پس از اخذ پایان کار از نظام مهندسی، جان ساکنان آنها را به خطر می اندازد.
فاطمی گفت: مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان در مورد مراقب و نگه‌داری از ساختمان خیلی حائز اهمیت است که البته برخی توجهی به آن ندارند یا پس از اخذ پایان کار، با تغییرات غیر مجاز در ساختمان مخاطرات زیادی را برای ساکنان ایجاد می کنند.
وی با اشاره به هدف اصلی مبحث ۲۲ که شامل «افزایش ایمنی، بهداشت، آسایش، بهره‌وری و کاهش حوادث، جلوگیری از هدر رفت سرمایه و افزایش طول عمر مفید ساختمان» است، ادامه داد: هم‌چنین بخش عمده‌ای از حوادث و اتفاقات ناگوار در ساختمان‌ها، ناشی از تغییرات و دستکاری‌هایی است که مالکان پس از تایید نهایی مهندسان، به صورت خودسرانه و بدون رعایت استانداردهای فنی انجام می‌دهند.
عضو نظام مهندسی خراسان‌رضوی گفت: به عنوان مثال اضافه کردن یک انشعاب گاز یا هرگونه تغییر در تاسیسات و سازه بدون نظارت، می‌تواند منجر به فجایع انسانی شود، همانطور که در سال‌های اخیر شاهد حوادث مرگبار متعددی بوده‌ایم.
وی افزود: می توان براساس فرآیندی و با دستور دادستان، هنگام فروش املاک، شهرداری و سازمان نظام مهندسی به صورت همزمان برای بازدید و اطمینان از رعایت استانداردها اعزام شوند و در صورت وجود تغییرات غیرمجاز، دستور اصلاح و بازگرداندن ساختمان به حالت استاندارد صادر گردد.
وی در خاتمه با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی و ایجاد الزام قانونی برای نگهداری مستمر از همه تاسیسات ایمنی ساختمان‌ها، خواستار توجه جدی مسوولان و متولیان امر به این معضلات شد تا از حوادث تلخ و جبران‌ناپذیر جلوگیری به عمل آید.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۳۱ تیر ۰۴
316 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0