حسن مجتبی‌زاده: از گنبد سلطانیه تا معماری پایدار؛ زنجان صدای هویت معماری شد حسن مجتبی‌زاده: از گنبد سلطانیه تا معماری پایدار؛ زنجان صدای هویت معماری شد

حسن مجتبی‌زاده: از گنبد سلطانیه تا معماری پایدار؛ زنجان صدای هویت معماری شد

حسن مجتبی‌زاده: از گنبد سلطانیه تا معماری پایدار؛ زنجان صدای هویت معماری شد ، معمار باید با تسلط به دانش روز، حساس به محیط زیست و وفادار به فرهنگ و اصالت باشد

کد خبر: 040222003 تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰۴ - ۵:۲۰ ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، حسن مجتبی‌زاده: از گنبد سلطانیه تا معماری پایدار؛ زنجان صدای هویت معماری شد ، معمار باید با تسلط به دانش روز، حساس به محیط زیست و وفادار به فرهنگ و اصالت باشد

حسن مجتبی‌زاده: از گنبد سلطانیه تا معماری پایدار؛ زنجان صدای هویت معماری شد

حسن مجتبی‌زاده: از گنبد سلطانیه تا معماری پایدار؛ زنجان صدای هویت معماری شد
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان اظهار داشت: معمار باید با تسلط به دانش روز، حساس به محیط زیست و وفادار به فرهنگ و اصالت باشد.
حسن مجتبی‌زاده در همایش «داستان نما – حکایت صورت و معنا» گفت: این بزرگداشت‌ها فرصت مغتمی برای یاد از بزرگان و پاسداشت خدمات و ارزش‌های آن‌ها و همکاران است.
مجتبی زاده با اشاره به اینکه سوم اردیبهشت زادروز شیخ بهایی از نوابغ ریاضی و مهندسی قرن یازده و دوازده است، ادامه داد: این دانشمند خدمات عمرانی و فرهنگی بسیاری در عصر خود ارائه داد و از سال ۲۰۰۹ که سوم اردیبهشت به نام شیخ بهایی نامگذاری شد، این روز به یاد معمار پذیرفته شده است.
وی، معماری را حاصل دانش و آفرینش خواند و افزود: روز معمار فرصتی برای نکوداشت مردمی‌ترین هنر این سرزمین کهن است که فرهنگ و تمدن را با یک‌دیگر پیوند داده و معماران با طرح‌های خلاقانه و تلفیق دانش، تجربه و هنر، زندگی را برای ما زیباتر کردند.
وی گفت: زنجان با پیشینه غنی معماری و با دارا بودن بناهایی همچون بازار تاریخی، رختشویخانه، و گنبد سلطانیه، وظیفه مهندسان و سازمان نظام مهندسی ساختمان را برای صیانت از این میراث گرانبها و هدایت جریان معاصر به سوی تعالی بیشتر کرده است.
وی به توسعه پایدار شهری، ارتقای فضای زیستی و هم‌افزایی بین مهندسان در راستای اهداف سازمان تأکید کرد و گفت: در سازمان نظام مهندسی استان زنجان همواره سعی بر این است تا تعامل بین رشته های مختلف را فراهم کنیم؛ چراکه معماری بدون مشارکت سایر بخش‌های فنی و مهندسی ناقص خواهد بود و از سوی دیگر مهندسی بدون الهام از زیبایی‌شناسی معماری سرد و بی‌روح می‌ماند.
مجتبی زاده با تأکید بر اینکه آینده معماری، آینده‌ای فناورانه است و باید بدون اینکه منابع مورد نیاز نسل‌های آتی را به خطر اندازد، پاسخگوی نیازهای امروز نیز باشد، ادامه داد: معمار باید مسلط به دانش روز، حساس به محیط زیست و وفادار به فرهنگ و اصالت باشد.
وی در خاتمه، ضمن تبریک روز معمار گفت: سازمان نظام مهندسی همواره حامی تقویت جایگاه معماران در فرآیند ساخت و ساز بوده و از هر فعالیتی در راستای ارتقای حرفه‌ای این قشر پشتیبانی خواهد کرد.
منبع: خبرگزاری تسنیم

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۲۲ اردیبهشت ۰۴
67 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0