طرح هادی چهل و دو روستای مراغه در راستای ارتقای کیفیت طرح های هادی روستایی
معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه خاطر نشان کرد: اجرای بازنگری طرح هادی چهل و دو روستای این شهرستان در راستای ارتقای کیفیت طرح های هادی روستایی بازنگری می شود.
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه خاطر نشان کرد: اجرای بازنگری طرح هادی چهل و دو روستای این شهرستان در راستای ارتقای کیفیت طرح های هادی روستایی بازنگری می شود.
طرح هادی چهل و دو روستای مراغه در راستای ارتقای کیفیت طرح های هادی روستایی
شکری، معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه در جلسه طرح هادی روستایی مراغه از اجرای بازنگری طرح هادی چهل و دو روستای این شهرستان خبرداد.
وی گفت: این طرح در راستای ارتقای کیفیت طرح های هادی روستایی با مشارکت نظام مهندسی ساختمان این شهرستان اجرا میگردد.
شکری ادامه داد: اجرای نقشه برداری هوایی و زمینی از این روستاها از طرف سازمان نظام مهندسی و با نظارت و تایید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.
وی گفت: همراهی و همکاری نظام مهندسی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی می تواند زمینه ساز ایجاد تحول در عرصه عمران روستایی شهرستان شود.
مسکینی، معاون عمرانی فرماندار مراغه نیز در این نشست، بیان کرد: در راستای تسریع در روند اجرای بازنگری طرح های هادی روستایی، نقشههای تهیه شده از این روستاها به تایید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خواهد رسید.
وی گفت: با اجرای این طرح، مسیر و محدوده توسعه هر روستا نیز برای تسهیل در روند اجرای طرح های عمرانی در آینده ترسیم و تعیین میگردد.
مسکینی تصریح کرد: با توجه به گستردگی و تعدد روستاهای بخش سراجو، اجرای بازنگری در طرح های هادی روستایی در روستاهای این بخش بیش از پیش ضروری است و برنامه ریزی برای این امر انجام میگردد.
عباسی، ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان مراغه نیز در این نشست عنوان کرد: در راستای اجرای بازنگری طرح هادی روستاهای این شهرستان، تاکنون نقشه برداری از بیست و شش روستا بصورت کامل انجام شده است.
وی گفت: در این طرح، محدوده توسعه روستاها مشخص و تعیین شده و به تایید نهایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برسد.
احمدیان، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراغه نیز اظهار داشت: اجرای بازنگری در طرح هادی روستایی زمینه ساز تسهیل در اجرای طرح های عمران روستایی این بنیاد خواهد بود.
شهرستان مراغه از ۲ بخش مرکزی و سراجو تشکیل شده و دارای صد و هفتاد و سه روستا شامل هفتاد و چهار روستا در بخش مرکزی و نود و نه روستا در بخش سراجو است.
این شهرستان با حدود دویست و شصت و هشت هزار نفر جمعیت در صد و بیست و هفت کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان