بحث استفاده از مهندسان دارای صلاحیت تحت نظر سازمان نظام مهندسی
بحث استفاده از مهندسان دارای صلاحیت تحت نظر سازمان نظام مهندسی ، همواره مورد مناقشه مدیریت شهری با نظام مهندسی بوده است. نظام مهندسی عوامل پایین بودن کیفیت بعضی ساختمانها را بیتوجهی به این موضوع می داند
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، بحث استفاده از مهندسان دارای صلاحیت تحت نظر سازمان نظام مهندسی ، همواره مورد مناقشه مدیریت شهری با نظام مهندسی بوده است. نظام مهندسی عوامل پایین بودن کیفیت بعضی ساختمانها را بیتوجهی به این موضوع می داند
بحث استفاده از مهندسان دارای صلاحیت تحت نظر سازمان نظام مهندسی
قدمی برای افزایش کیفیت ساختمانها
استفاده از مجری ذی صلاح در ساخت و سازها که معمولاً جدی گرفته نمیشود و عاملی برای افت کیفیت ساختمان ها است با امضای تفاهمنامهای بین مجلس، شهرداری تهران و سازمان نظام مهندسی تهران الزامی گردید.
بحث استفاده از مهندسان دارای صلاحیت تحت نظر سازمان نظام مهندسی همواره مورد مناقشه مدیریت شهری با نظام مهندسی بوده است. نظام مهندسی عوامل پایین بودن کیفیت بعضی ساختمانها را بیتوجهی به این موضوع می داند و در موارد متعددی بر لزوم توجه به این موضوع تاکید داشته است؛ موضوعی که البته مدیریت شهری سرانجام در قالب تفاهم نامهای آن را پذیرفت.
به هر ترتیب در روزهای گذشته تفاهمنامه ۳ جانبه با حضور سعیدیان، رئیس سازمان نظاممهندسی ساختمان استان تهران، محمد سالاری رئیس گروه معماری و شهرسازی شورای شهر تهران و افشین حبیب زاده نائب رئیس گروه عمران و حملونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تهران، در راستای اجرایی کردن شناسنامه فنی و ملکی ساختمان و الزام حضور سازندگان ذی صلاح به منظور افزایش کیفیت ساختوساز و کاهش حوادث ساختمانی منعقد گردید.
سازندگان ذیصلاح در دو بخش مهندسی (مهندسان، کاردانها و معماران تجربی) و استادکاران و کارگران دارای صلاحیت از موارد قیدشده در تفاهمنامه است که طبق آن حضور سازنده ذی صلاح برای گروه های «ج» و «د» ساختمانی در همه مناطق اجباری و در منطقه دو برای تمامی گروه های ساختمانی الزامی است. این موضوع بصورت آزمایشی، بمدت ۱ سال اجرا میگردد تا در صورت حصول نتیجه در تمامی گروه ها و در تمامی مناطق اجرا گردد.
همچنین برحسب ماده چهار قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و الزام فراگیری آموزش فنی حرفهای برای اشتغال بکار توسط سازندگان ذیصلاح، توافق کنندگان متعهد شدند تا یک سال آینده نسبت به پیگیری از مراجع مربوطه از جمله سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور اقدام کنند.
وی در حاشیه این تفاهمنامه با اشاره به الزام حضور مجری ذی صلاح در قانون، موضوع را به عنوان خواسته سال های دور اعضای سازمان، عنوان کرد و گفت: تفاهم کردیم که مجوز آغاز عملیات ساختمانی تا معرفی و ثبت قرارداد مجری، صادر نگردد.
وی، همچنین پایان عملیات ساختمانی را منوط به امضای مجری و صدور شناسنامه فنی عنوان کرد و گفت: امیدوار هستیم گامبهگام اقدامات مثبت و مؤثری صورت بگیرد و شاهد افزایش کیفیت هرچه بهتر ساخت و ساز در تهران باشیم.
منبع: ایسنا