آرش آقاپور زنگنه از صدور اولین گواهی ارتقای سلامت محصولات گیاهی خبر داد
آرش آقاپور زنگنه از صدور اولین گواهی ارتقای سلامت محصولات گیاهی خبر داد ، این گواهی برای محصول فلفل گلخانهای به وسعت یک هکتار در شهرستان شوش صادر شده است
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، آرش آقاپور زنگنه از صدور اولین گواهی ارتقای سلامت محصولات گیاهی خبر داد ، این گواهی برای محصول فلفل گلخانهای به وسعت یک هکتار در شهرستان شوش صادر شده است
آرش آقاپور زنگنه از صدور اولین گواهی ارتقای سلامت محصولات گیاهی خبر داد
صدور اولین گواهی ارتقای سلامت محصولات گیاهی در خوزستان
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از صدور اولین گواهی ارتقای سلامت محصولات گیاهی خبر داد.
آرش آقاپور زنگنه اظهار داشت: این گواهی برای محصول فلفل گلخانهای به وسعت یک هکتار در شهرستان شوش صادر شده است.
آقاپور با اشاره به ابلاغ دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی توسط سازمان حفظ نباتات کشور تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح ارتقای شاخص های سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگی های تهدید کننده سلامت در زنجیره محصولات کشاورزی با منشاء گیاهی است.
وی با عنوان اینکه براساس دستورالعمل های ابلاغی مسئولین فنی تمامی واحدهای تولیدی ملزم به تکمیل دفترچه ویژه مسئول فنی به طور روزانه و هفتگی هستند، گفت: این موضوع می تواند منجر به اخذ شناسه فنی برای محصول از طریق سامانه سانکا شود و در صورت تمایل به دریافت گواهی ارتقاء سلامت محصولات گیاهی می توانند از طریق سامانه سماک ثبت نام و نسبت به اخذ آن اقدام کنند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: ارتقای کیفی و کمی همه محصولات سبزی و صیفی گلخانهای و کنترل کیفیت این محصولات از مبدأ تولید تا عرضه به بازارهای داخلی امری ضروری است.
وی شرط پیوستن به زنجیره تجارت جهانی محصولات کشاورزی را داشتن شناسه سلامت این محصولات دانست و گفت: افزایش تبادل اطلاعات میان اجزای زنجیره تولید و تأمین محصولات کشاورزی موجب تغییر رویکرد تولید محور به بازار محور میشود.
قابل ذکر است دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی با استناد به ابلاغ “سیاست های کلی سلامت” از سوی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم توسعه و همچنین قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی و منابع طبیعی، مصوبات جلسات ۳۹ و ۴۹ قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی و با هدف شناسه دار کردن محصولات گیاهی در واحدهای تولیدی، توسط وزیر جهادکشاورزی ابلاغ شده که مسوولیت نظارت بر اجرای این دستورالعمل به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظارت عالیه آن نیز به سازمان حفظ نباتات، محول شده است.
منبع: خبرگزاری صداوسیما