خطر زیر گوش مردم است ولی کسی توجه نمی کند
غلامحسین عسگری با عنوان این که به دلیل کاهش شدید آبهای زیرزمینی، ساختمان های نوساز در اصفهان نیز در حال ترک خوردن و فرونشست است، بیان داشت: خطر در خانهها و زیر گوش مردم است ولی کسی به آن توجه نمی کند.
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز _ مرجع اخبار نظام مهندسی کشور،غلامخسین عسگری با عنوان این که به دلیل کاهش شدید آبهای زیرزمینی، ساختمان های نوساز در اصفهان نیز در حال ترک خوردن و فرونشست است، بیان داشت: خطر در خانهها و زیر گوش مردم است ولی کسی به آن توجه نمی کند.
خطر زیر گوش مردم است ولی کسی توجه نمی کند
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان در جلسه خبری نخستین نمایشگاه بین المللی بهرهوری آب و انرژی در ساختمان، صنعت و حمل و نقل و هفدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، گفت: به علت صیانت از ثروت های ملی باید دست از شعار دادن برداشت و در عمل به فکر بحرانی که در آن قرار داریم باشیم.
عسگری ادامه داد: یک سازمان به تنهایی نمی تواند به حل این مشکل بپردازد، شهرداری و اداره کل راه وشهرسازی نیز باید کمک کنند، مسئولان نیز باید به این باور برسند که واقعا با بحران مواجه هستیم.
عسگری با تاکید بر این که زنگ خطر تخریب خانهها باید به گوش مردم برسد، تصریح کرد: مردم اگر به سقف خانههایشان نگاه کنند ترکها را می بینند و دلیل آن فرونشست ساختمان است، باید واقعیت ها را به مردم نشان دهیم و دروغ گفتن به مردم خیانت به آن هاست.
در دامنه اصفهان حدود ۱.۵ متر فرونشست زمین داشته ایم
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان با اشاره به این که اگر زایندهرود احیا نگردد، نشست پل های تاریخی و ساختمانهای میراث فرهنگی ادامه پیدا می کند، گفت: در دامنه اصفهان حدود ۱.۵ متر فرونشست زمین داشته ایم، ساختمانها دارد از هم جدا می شود و این مسئلهای نیست که بتوان آن را کتمان کرد و از مردم مخفی نگه داشت.
عسگری ادامه داذ: دلیل تخریب و فرونشستها در استان اصفهان استفاده نابهجا از آبهای زیرزمینی که در واقع سرمایهای برای آیندگان است، می باشد و راه حل آن استفاده بهینه از آب و بازچرخانی پساب است.
وی مطرح کرد: به تازگی مراجعههای مردم برای جویاشدن دلیل فرونشست ساختمان بیش تر شده و در ساختمان های اطراف زاینده رود نشست ساختمانها کاملا مشهود است.
وی با عنوان این که ساختمانهای مردم سرمایه بسیار بزرگ مالکان خصوصی است، خاطر نشان کرد: این ساختمان ها ثروت ملی است و باید به فکر آن بود.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان همچنین در رابطه با برگزاری نمایشگاه بینالمللی تجهیزات، تاسیسات سرمایشی و گرمایشی افزود: این نمایشگاه محل تلاقی افکار، اندیشههای اجراکنندگان و عرضهکنندگان این محصولات است، در هفدهمین نمایشگاه نیز امید است با توجه به مسائل روز کشور، تولیدکنندگان داخلی بیش از گذشته، محصولات خود را ارائه کنند.
خطر زیر گوش مردم است ولی کسی توجه نمی کند
عسگری با اشاره به این که بیش تر انرژی فسیلی کشور در ساختمان مصرف می شود، یاد آور شد: به علت رعایت نکردن مقررات ملی ساختمان بلافاصله این انرژی ها از ساختمان خارج می شود در نتیجه به منظور صرفهجویی انرژی در ساختمان و اجرای مبحث نوزده، طراحان و ناظران ساختمان وظیفه دارند، فرهنگسازی کنند تا مانع اتلاف انرژیهایی شوند که هزینههای زیادی برای تامین آن ها صرف می گردد.
وی همچنین با اشاره به تلاقی زمان برگزاری این نمایشگاه با پدیده اینورژن (وارونگی دما) و فصل سرما، گفت: کاهش سوختهای فسیلی در منازل میتواند سبب کاهش آلودگی هوا گردد.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان همچنین در رابطه با نخستین نمایشگاه بین المللی بهرهوری آب و انرژی در ساختمان، صنعت و حمل و نقل، افزود: در این نمایشگاه بیش تر بهرهوری مدنظر است و این نمایشگاه می تواند راهکاری باشد برای ارائه وسایلی که بطور عملی استفاده از آن سبب استفاده بهینه از انرژی در ساختمان ها می گردد.
منبع : ایمنا
مشاهده منابع آزمون نظام مهندسی
منابع آزمون نظام مهندسی تاسیسات مکانیکی
لیست نظرات