بارگذاری ۱۸۴۰ پرونده در سامانه امضاء دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز
بارگذاری 1840 پرونده در سامانه امضاء دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز ، از این تعداد صد و چهارده پرونده با درج امضاء دیجیتال به دفاتر پیشخوان ارسال شده است
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، بارگذاری ۱۸۴۰ پرونده در سامانه امضاء دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز ، از این تعداد صد و چهارده پرونده با درج امضاء دیجیتال به دفاتر پیشخوان ارسال شده است
بارگذاری ۱۸۴۰ پرونده در سامانه امضاء دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز
مدیر پروژه امضاء دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد از بارگذاری هزار و هشتصد و چهل نقشه تحت وب در این سامانه از ابتدای شروع به فعالیتش که کمتر از ۱ ماه است، خبر داد.
محسن دهقان با عنوان این که هزار و هشتصد و چهل نقشه تحت وب و بدون مراجعه به سازمان توسط مجریان و مهندسین ناظر گاز در سامانه دفتر کنترل و نظارت گاز ثبت شده است، بیان داشت: از این تعداد صد و چهارده پرونده با درج امضاء دیجیتال به دفاتر پیشخوان ارسال شده و نود و هشت نقشه نیز با امضاء در کارتابل مهندسین منتظر تائید نهایی است.
دهقان با اشاره به اینکه اجرایی شدن این سامانه با همت و اراده بلند کارشناسان دفتر توسعه تکنولوژی ساختمان و واحد انفورماتیک و فناوری اطلاعات سازمان انجام شده است، گفت: پشتیبانی و همراهی مهندسان ناظر و مجریان گاز در اجرایی شدن این طرح ستودنی است.
وی ادامه داد: در راستای توسعه و ارائه خدمات هر چه بهتر به ناظرین و مجریان گاز، اقدام به استقرار اپراتور در محل دفتر توسعه تکنولوژی ساختمان کردیم تا ضمن آموزش فرآیند کار در مورد نحوه بارگذاری فایلها و چگونگی درج امضا دیجیتال بر روی نقشه ها با مجریان و ناظرین محترم همکاری، و پاسخگویی مناسب را برای آنها داشته باشد.
مدیر پروژه امضاء دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد تصریح کرد: در بدو کار با توجه به عدم آشنایی تعداد محدودی از مجریان با چگونگی درج امضاء دیجیتال بر روی نقشه های الکترونیک، سازمان بصورت موازی نقشه های کاغذی و الکترونیک را دریافت می نمود تا مشکل خاصی برای متقاضیان گاز به وجود نیاید.
دهقان با اشاره به اینکه برای آشنایی بیشتر با فرایند جدید، فیلم آموزشی و فایل آموزشی برای مجریان و ناظرین تهیه و بر روی سایت و کانال سازمان قرار گرفت، افزود: نظرات سازنده مهندسان ناظر برای بهبود سامانه طراحی شده بسیار راهگشا بود و به مرور کاستیهای این کار جدید با اصلاح فرایندهای نرم افزار رفع گردید.
دهقان با تاکید بر اینکه به دنبال تامین و تهیه ابزار و تجهیزات الکترونیکی مناسب(تبلت) جهت سهولت اجرای کار توسط مهندسان ناظر هستیم، ابراز امیدواری کرد: مهندسان ناظر و مجریانی که خود را با نیازهای روز جامعه و برنامه های توسعه ای سازمان هماهنگ و تطبیق دهند روز به روز از جایگاه و امتیازات مناسب تری برخوردار گردند.
منبع: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد