اگر داوطلب آزمون نظام مهندسی باشید، کدام کلیدواژه آزمون نظام مهندسی بهتراست ؟؟ اگر داوطلب آزمون نظام مهندسی باشید، کدام کلیدواژه آزمون نظام مهندسی بهتراست ؟؟

اگر داوطلب آزمون نظام مهندسی باشید، کدام کلیدواژه آزمون نظام مهندسی بهتراست ؟؟

اگر داوطلب آزمون نظام مهندسی باشید، کدام کلیدواژه آزمون نظام مهندسی بهتراست ؟؟ ، در ادامه به بررسی ویژگی‌های یک کلیدواژه مناسب پرداخته می‌شود

کد خبر: 010228001 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۰۱ - ۵:۴۸ ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، اگر داوطلب آزمون نظام مهندسی باشید، کدام کلیدواژه آزمون نظام مهندسی بهتراست ؟؟ ، در ادامه به بررسی ویژگی‌های یک کلیدواژه مناسب پرداخته می‌شود

اگر داوطلب آزمون نظام مهندسی باشید، کدام کلیدواژه آزمون نظام مهندسی بهتراست ؟؟

اگر داوطلب آزمون نظام مهندسی باشید، کدام کلیدواژه آزمون نظام مهندسی بهتراست ؟؟
کدام کلیدواژه آزمون نظام مهندسی بهتراست ؟؟
اگر داوطلب آزمون نظام مهندسی باشید، حتما درباره کلیدواژه، مطالبی را شنیده‌اید. کتاب‌های کلیدواژه توسط انتشارات مختلفی به چاپ رسیده است و همین امر باعث شده است که داوطلبان در انتخاب کلیدواژه‌ آزمون نظام مهندسی مناسب، دچار سردرگمی شوند.
اگر داوطلب آزمون نظام مهندسی باشید، حتما درباره کلیدواژه، مطالبی را شنیده‌اید. کتاب‌های کلیدواژه توسط انتشارات مختلفی به چاپ رسیده است و همین امر باعث شده است که داوطلبان در انتخاب کلیدواژه‌ آزمون نظام مهندسی مناسب، دچار سردرگمی شوند. در این مقاله سعی شده است تا با پاسخ به سوال کدام کلیدواژه آزمون نظام مهندسی بهتر است ، مسیر برای انتخاب کتاب کلیدواژه مناسب، فراهم شود. در ادامه به بررسی ویژگی‌های یک کلیدواژه مناسب پرداخته می‌شود

۱- تعداد صفحات کتاب کلیدواژه
کتاب‌های کلیدواژه‌ی متفاوتی از نظر تعداد صفحه وجود دارد. در این خصوص، ممکن است سوالی مطرح ‌شود که آیا کلیدواژه آزمون نظام مهندسی با تعداد صفحه کم مناسب هست و یا با تعداد صفحه زیاد؟! در پاسخ باید گفت هر کدام از این حالت‌ها، ویژگی مخصوص خودشان را دارند که در این‌جا به آن‌ها پرداخته نمی‌شود؛ در این‌جا به این نکته پرداخته می‌شود که کلیدواژه‌ی مناسب، از نظر تعداد صفحه‌ای چگونه است؟ برای این‌که به این سوال پاسخ داده شود، نیاز می باشد تا یک مثالی زده شود و در انتها نتیجه گیری شود، تا قابل لمس‌تر باشد!
به سوال زیر توجه فرمایید: (آزمون عمران نظارت – مرداد ۱۴۰۰)
در آزمایش بارگذاری دینامیکی شمع‌ها، برای تعیین ظرفیت باربری از روش کوبش مجدد، فاصله‌ی زمانی بین کوبش اولیه با کوبش مجدد حداقل چقدر باید باشد؟
۱) در خاک‌های دانه‌ای ۲۴ ساعت
۲) در خاک‌های دانه‌ای ۱ هفته
۳) در خاک‌های ریزدانه ۲۴ ساعت
۴) در خاک‌های ریزدانه ۷۲ ساعت
برای پاسخ به این سوال به کمک کلیدواژه، ابتدا باید یک کلمه کلیدی از سوال برداشت شود. با توجه به صورت سوال ارائه شده، کلیدواژه‌های آزمایش بارگذاری دینامیکی شمع‌ها، تعیین ظرفیت باربری و کوبش مجدد ، برداشت می‌شود و با مراجعه به کلیدواژه و پیدا کردن یکی از این کلمات در کتاب کلیدواژه، می‌توانید به پاسخ سوال برسید!
در روند سوال بالا اگر دقت کرده باشید، متوجه خواهید شد که ممکن است، داوطلب در جلسه آزمون، یکی از سه کلمه بیان شده به عنوان کلمه کلیدی را به عنوان کلمه کلیدی مورد نظر خود انتخاب کند و این‌که بتواند با انتخاب هرکدام از این سه کلمه به جواب برسد، لازمه‌اش این می‌باشد که هر سه کلمه کلیدی پیدا شده در بالا، در کتاب کلیدواژه مورد نظر حضور داشته باشد. پس برای نتیجه‌گیری این موضوع که کتاب کلیدواژه مناسب، چه تعداد صفحه‌ای دارد، بهتر است پاسخ، این‌گونه بیان شود که، کتابی مناسب می‌باشد که بتواند بند مورد نظر را با تعداد بیشتری از کلمات کلیدی نشان دهد (مثل مثال بالا که سه کلمه کلیدی داشت)، حال این‌کار در تعداد صفحه کم انجام گرفته شده باشد و یا در تعداد صفحات زیاد! هرچند برای رعایت این موضوع به ناچار تعداد صفحات کتاب زیاد خواهد بود. به عنوان نتیجه نهایی از این موضوع باید گفت، هدف از تهیه کتاب کلیدواژه کمک در جهت تسریع در پاسخگویی به سوالات آزمون می‌باشد و هرچقدر تعداد کلمات بیشتر باشد، این کمک بیشتر خواهد بود، لذا در تهیه کتاب‌های کلیدواژه از نظر تعداد صفحات، صرفه جویی نکنید!
۲- ریزموضوع بودن
برای این‌که این موضوع مشخص شود، در ابتدا یک مثالی بیان شده است. به سوال زیر توجه فرمایید:
چگونه صاحب‌کار در مدت قرارداد، امکان معلق کردن اجرای ساختمان را دارد؟
۱) یک‌بار و حداکثر به مدت ۲۵ درصد زمان قرارداد
۲) حداکثر ۲ بار و به مدت ۲۵ درصد زمان قرارداد
۳) یک‌بار و حداکثر به مدت ۳ ماه
۴) حداکثر ۲ بار و هربار به مدت ۳ ماه
برای پاسخ به این سوال،‌ نیاز می‌باشد که کلمه کلیدی انتخاب شود. طبق صورت سوال، کلمه کلیدی مناسب برای این سوال، صاحب‌کار می‌باشد. فرض کنید دو مدل متفاوت کلیدواژه در مقابل شما هست با نام‌های کلیدواژه ۱ و ۲٫ بعد از پیدا کردن کلمه کلیدی صاحب‌کار در این دو کلیدواژه، نتایج ذیل دیده می‌شود:
نتایج بررسی کلیدواژه ۱:
صاحب کار: مبحث دوم، صفحه ۷۲، بند ۱۶-۲-۴
صاحب کار: مبحث دوم، صفحه ۱۳۸، ماده ۱۳
صاحب کار: مبحث دوم، صفحه ۱۴۳، ماده ۲۰
و…
نتایج بررسی کلیدواژه ۲:
صاحب کار (اخذ پروانه مهندسی): مبحث دوم، صفحه ۷۲، بند ۱۶-۲-۴
صاحب کار(نقشه های اجرایی): مبحث دوم، صفحه ۱۳۸، ماده ۱۳
صاحب کار (تعلیق اجرای ساختمان): مبحث دوم، صفحه ۱۴۳، ماده ۲۰
و…
بدیهی است مدل کتاب کلیدواژه ۲ بهتر می‌باشد، چراکه مثل کلیدواژه ۱ نیاز نیست به همه بندها مراجعه شود تا پاسخ سوال مشخص شود. کلیدواژه ۲، به این دلیل مناسب می‌باشد که دارای ریزموضوع هست و شما متوجه خواهید شد که آن بند در چه موردی صحبت کرده است که سبب افزایش سرعت شما خواهد شد.
۳- پوشش منابع متعدد آزمون
در آزمون نظام مهندسی، علاوه بر مباحث مقررات ملی، سوال‌هایی از نشریه‌ها، آیین نامه، قانون‌ها و… در آزمون دیده می‌شود، کلیدواژه‌ای مناسب است که منابع بیشتری را پوشش دهد تا قدرت پاسخگویی شما را بیشتر کند!
۴- جدول متجانس (مترادف)
بعضی اوقات در صورت سوالات، کلماتی به‌کار می‌رود که متجانس و مترادف آن در مباحث و منابع به چشم می‌خورد و پیدا کردن کلیدواژه‌ را دشوارتر می‌کند. مثلا فرض کنید در سوال مطرح می‌شود، ” حداقل اندازه… ” ، در صورتی که در مباحث ” حداقل ابعاد… ” به کار رفته است؛ برای حل این مشکل، کلیدواژه‌ای بهتر است که جداولی داشته باشد تا داوطلب متوجه شود که چه کلماتی می‌توانند به جای هم به‌کار روند و درواقع باهم یکسان هستند.

انتشارات نوآور که یکی از پیشگامان موضوع کلیدواژه آزمون نظام مهندسی می‌باشد، در راستای کمک به داوطلبان آزمون‌های نظام مهندسی، کلیدواژه‌های نسل جدید (کلیدواژه طلایی) خود را به چاپ رسانده است که بتواند ویژگی‌های مناسب ارائه شده در این مقاله را دربربگیرد و شانس قبولی شما در آزمون را افزایش دهد. پیشنهاد می‌شود برای بررسی و خرید کتاب‌های کلیدواژه طلایی آزمون های نظام مهندسی انتشارات نوآور، به سایت انتشارات نوآور مراجعه فرمایید.
منبع: افکار نیوز

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۲۸ اردیبهشت ۰۱
411 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0