تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سبزی و صیفی در استان اصفهان
تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سبزی و صیفی در استان اصفهان ، با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان انجام شد
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سبزی و صیفی در استان اصفهان ، با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان انجام شد
تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سبزی و صیفی در استان اصفهان
با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان انجام شد؛
تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سبزی و صیفی در استان اصفهان
انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سبزی و صیفی در استان اصفهان با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان تشکیل گردید.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در جلسه انتخاب اعضای هیات مدیره و بازرسان انجمن صنفی تولیدکنندگان سبزی و صیفی استان اصفهان، ضمن تبریک به منتخبین اعضای انجمن، با تاکید بر این که طبق قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع جمهوری اسلامی ایران، این سازمان صرفا متعلق به مهندسان کشاورزی نیست، اظهار داشت: این سازمان مجموعه قوانین، مقررات، آییننامه ها، استانداردها، تشکل های مهندسی، حرفهای و صنفی است که وظیفه آن ایجاد مناسبات شغلی و حرفهای بین صاحبان حرف فنی و مهندسی بخش کشاورزی با تولیدکنندگان و تشکل ها و اتحادیههای تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی در راستای افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی است.
مهدی تقی پور افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان همواره در حمایت و ایجاد، برقراری و حفظ تعاملات سازنده با تشکل های تولیدی بخش کشاورزی در سطح کشور پیشرو و الگو بوده است و قطعا از فعالیت این انجمن و گسترش فعالیت های کاری فیمابین استقبال میکنیم.
تقی پور، استان اصفهان را مهد تولیدات گلخانهای برشمرد و ادامه داد: اولین گلخانههای کشور و اولین گلخانهسازان داخلی از استان اصفهان برخاستهاند و همین امر باعث شده است که تولید محصولات گلخانهای در این استان مورد توجه سرمایهگذاران قرار گرفته و علاوه بر ایجاد فرصت های شغلی، از طریق صادرات زمینه ارزآوری برای کشور را نیز فراهم آورد.
وی با اشاره به اقدامات این سازمان در دانشگستری و تربیت مسوولان فنی دارای مهارت با همکاری مراکز مهارتآموزی و توانافزایی که خود در زمره تولیدکنندگان برتر استان هستند، گفت: در حال حاضر هفتاد و پنج درصد گلخانه های استان از حضور مسوول فنی بهرهمند هستند که نشان از اعتقاد عمیق تولیدکنندگان محصولات گلخانهای استان به استفاده از دانش است و در هیچ استان دیگری این چنین از حضور مسوولان فنی در واحدهای تولید محصولات گلخانهای استقبال نشده است.
وی گفت: استان اصفهان اولین استانی بود که نسبت به صدور شناسنامه تولید محصولات گلخانهای از طریق ثبت اطلاعات فنی گلخانه توسط مسوولان فنی در سامانه سانکا اقدام کرد و این امر سبب شد تاجران و صادرکنندگان با آگاهی از شرایط تولید هر گلخانه نسبت به تامین نیاز بازار هدف خود اقدام کنند و در حال حاضر نیز قریب به هشتاد درصد کل شناسه های تولید (QR Code) واحدهای تولید محصولات گلخانهای کشور در استان اصفهان صادر شده است و این مهم نیز افتخار دیگری برای این استان محسوب می گردد.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان ادامه داد: با برنامهریزی های صورت پذیرفته بمنظور تقویت جریان ورود سرمایههای مردمی به بخش کشاورزی از طریق نهادسازی مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی و تسهیل و روانسازی فرایندهای اداری، زمانبری صدور مجوزهای بخش کشاورزی در استان اصفهان به کمتر از ده روز رسیده که این توفیق نیز در سطح کشور بیسابقه بوده است.
وی اظهار امیدواری کرد: وجود عقبه قوی در انجمن صنفی و حضور تولیدکنندگان برتر ملی در این انجمن، پیگیری و حل مسایل تولید کنندگان سبزی و صیفی را تسهیل و از سوی دیگر بتواند منافع تولیدکنندگان سبزی و صیفی را در مذاکره با تصمیمگیران و سیاست گذاران نمایندگی کند.
مهدی طاهری نماینده هیات موسس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سبزی و صیفی استان اصفهان نیز گفت: مجمع عمومی موسس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سبزی و صیفی استان اصفهان تلاش می کند میان تامین کنندگان نهادهها، کارشناسان، واحدهای فراوری و سورتینگ و بستهبندی، بازاریابان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان نهایی محصولات سبزی و صیفی در بازارهای داخل و خارج کشور ارتباط بیشتری برقرار کند.
طاهری تصریح کرد: خلق ارزش و افزایش مزایای رقابتی در بازار از جمله مهمترین موضوعاتی است که همواره مورد توجه بهرهبرداران و تصمیمگیران بخش سبزی و صیفی در سطوح استانی و کشوری قرار داشته است و در صدد هستیم فعالیت این انجمن به تحقق این اهداف کمک کند.
وی عنوان کرد: توسعه کمی و کیفی این انجمن به افزایش هرچه بیشتر مفاهمه میان بخش خصوصی و تصمیمگیران بخش کلان در دولت کمک خواهد کرد.
طاهری گفت: انجمن این قابلیت را دارد که به نمایندگی از کلیه تولیدکنندگان سبزی و صیفی اعم از تولیدکنندگان فضای باز و گلخانه، سیاستگذاران و مجریان را در اتخاذ تصمیماتی که منجر به خلق بیشترین ارزش در زنجیره ارزش و تامین محصولات سبزی و صیفی شود، یاری رساند.
به گفته وی، کمک به پایش و اجرای استانداردهای تولید محصول و همچنین ایجاد هماهنگی میان عرضهکنندگان محصولات سبزی و صیفی از ظرفیتهای این انجمن محسوب می گردد.
طاهری ابراز امیدواری کرد که ظرفیتهای انجمن با مشارکت هرچه بیشتر اعضا و حمایتهای دولت، بالفعل گردد.
طاهری ادامه داد: انجام همکاری با سایر تشکل های موجود که به هر نوعی با فعالیت های این انجمن نزدیک است، نیز از دیگر اهداف این تشکل محسوب می گردد.
وی تصریح کرد: امیدوار هستیم این انجمن با حمایت ارگان هایی چون سازمان جهاد کشاورزی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، اداره تعاون روستایی، اداره کار و سایر ادارات ذیربط به تحقق اهداف کشاورزان سبزی و صیفی و مصرف کنندگان این گونه از محصولات و همچنین اهداف عالیه دولت در تامین امنیت غذایی یاری برساند.
طاهری ادامه داد: سعی می کنیم فعالیت این انجمن به بهبود جذب سرمایه و توسعه فناوری و بهبود بهرهوری در واحدهای تولیدی کمک کند.
وی از همه تولیدکنندگان محصولات سبزی و صیفی اعم از تولیدکنندگان گلخانهای و فضای باز در سراسر استان اصفهان دعوت کرد تا جهت عضویت و مشارکت در این انجمن با دبیرخانه تماس حاصل کنند.
مجمع عمومی موسس انجمن صنفی کارفرمایی تولید کنندگان سبزی و صیفی استان اصفهان با حضور اکثریت اعضا در محل سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان برگزار گردید.
به گفته نماینده هیات موسس این انجمن، تشکیل این نهاد صنفی در راستای اصل (۲۶) قانون اساسی و ماده (۱۳۱) قانون کار جمهوری اسلامی ایران و با هدف حفظ و پیگیری حقوق و منافع قانونی و بهبود وضع اقتصادی اعضا تشکیل شده است.
در مجمع عمومی هیات موسس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سبزی و صیفی استان اصفهان، که با حضور نمایندگان اداره کار رسمیت یافت، اعضای هیات مدیره و بازرسین با رای اعضا برای یک دوره ۳ ساله انتخاب شدند.
منبع: خبرگزاری موج