رشد چهل برابری تولیدات شیلاتی در سال نود و هفت ریاست سازمان نظام مهندسی کشاورزی

رشد چهل برابری تولیدات شیلاتی در سال نود و هفت

ریاست سازمان نظام مهندسی کشاورزی بیان کرد: علوم مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با نقش‌آفرینی در حوزه تولید مواد غذایی می ‌تواند مهمترین ابزار تامین امنیت و رفاه برای مردم کشور باشد. آثار حاصل از بکارگیری علوم مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در عرصه ‌های مختلف کشاورزی بعد از انقلاب مشهود است.

کد خبر: 971204015 تاریخ انتشار: شنبه ۴ اسفند ۹۷ - ۴:۰۶ ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی کشو،ریاست سازمان نظام مهندسی کشاورزی بیان کرد: علوم مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با نقش‌آفرینی در حوزه تولید مواد غذایی می ‌تواند مهمترین ابزار تامین امنیت و رفاه برای مردم کشور باشد. آثار حاصل از بکارگیری علوم مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در عرصه ‌های مختلف کشاورزی بعد از انقلاب مشهود است.

رشد چهل برابری تولیدات شیلاتی در سال نود و هفت

رشد چهل برابری تولیدات شیلاتی در سال نود و هفت

رشد چهل برابری تولیدات شیلاتی  در سال نود و هفت

شاهرخ رمضان‌نژاد، ریاست سازمان نظام مهندسی کشاورزی در آیین تجلیل روز مهندس گفت: ما امروز از نخستین تلویزیون اینترنتی در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی رونمایی می‌کنیم. کشاورزان با بکار بستن دانش و اطلاعات کشاورزی پیشرفته خواهند شد و در آینده با فعالیت مراکز خدمات غیر دولتی، کشاورزان این امکان را دارند که از مهندسان این بخش مشاوره بگیرند.
رمضان نژاد افزود: مراکز از امروز کار خود را آغاز می‌ کنند و با نصب تابلو فعالیت‌شان راه‌اندازی می‌ گردد. مقرر گردیده تابلو صد و هشتاد مرکز نصب گردد که قرار است تعداد آن به هزار و هشتصد مرکز برسد.
وی ادامه داد: با راه‌اندازی این مراکز می ‌توان شاهد پیشرفته بودن و اقتصادی بودن کشاورزی باشیم. تا پایان سال، پنجاه درصد از هزار و هشتصد مرکز فعالیت خود را آغار می‌ کنند. راه اندازی تلویزیون پلاس یکی از ابزارهای انتقال دانش، شیوه و آیین‌نامه‌های رسانه‌ای است که جای آن در کشور خالی بود و امیدوار هستیم این کار بهره‌وری را افزایش دهد. خوشبختانه با توسعه ارتباطات، ابزار و تکنولوژی اکثر کشاورزان اطلاعات خود را در ارتباط با هواشناسی می ‌گیرند و با استفاده از این ابزار بر روی گوشی همراه خود می ‌توانند از اطلاعات بهره‌مند گردند.
ریاست سازمان نظام مهندسی کشاورزی گفت: علوم مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با نقش‌آفرینی در حوزه تولید مواد غذایی می ‌تواند مهمترین ابزار تامین امنیت و رفاه برای مردم کشور باشد. آثار حاصل از بکارگیری علوم مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در عرصه‌ های مختلف کشاورزی بعد از انقلاب مشهود است.
رمضان نژاد تصریح کرد: تولید در ابتدای انقلاب بیست و پنج میلیون تن بود که این میزان در حال حاضر به صد و بیست و دو میلیون تن رسیده است که این مسیر از طریق به کار گیری علوم مهندسی کشاورزی طی شده است.

رشد چهل برابری تولیدات شیلاتی در سال نود و هفت

وی گفت: تولید در بخش شیلات از سی هزار تن به یک میلیون و دویست هزارتن افزایش یافته که این رشد چهل برابری پس از انقلاب ناشی از علم و دانش است که با استقرار دولت تدبیر و امید و اقدامات راهبردی جهاد کشاورزی این روند افزایشی در اولویت قرار گرفت.
رمضان نژاد اظهار داشت: ارتقای بهر‌ه‌وری، زمینه به کار گیری، استفاده از ظرفیت‌ ها و توان مهندسی کشاورزی فراهم شده است. تولید در سال نود و دو، ۹۷ میلیون تن بود که این رقم در حال حاضر به صد و بیست و دو میلیون تن در سال جاری رسید که با اتکا به افزایش بهره‌وری بود.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی تصریح کرد: در این دوره با مدیریت وزیر جهاد کشاورزی توانسته ‌ایم برای بخش کشاورزی دستاوردهای ماندگاری مانند خودکفایی در گندم و پایداری آن را به ارمغان بیاوریم. امروز نظام زراعی با اتکا به تکنولوژی و علم توانسته در مقابل تهدید های علمی مقاومت کند.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر این که دانش آشکارترین ابزار اقتدار یک کشور است، خاطر نشان کرد: ما بعنوان صاحبان دانش برای ارتقای کشور بیش از پیش تلاش می‌ کنیم. بیش از پنجاه درصد از اعضای نظام مهندسی را جوانان تشکیل می ‌دهند و ما با برخورداری از این دانش و نیروی متخصص جوان می‌ توانیم در راستای تحقق بیانات رهبری قدم برداریم.

منبع: ایلنا

مشاهده منابع آزمون نظام مهندسی

بهترین کتاب آزمون نظام مهندسی نقشه برداری

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۴ اسفند ۹۷
656 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0