اجرای برنامه اصلاح و نوسازی نهصد هزار هکتار باغات کشور
برنامه اصلاح و نوسازی نهصد هزار هکتار باغات کشور، فرصت مناسبی برای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور بمنظور اشتغال زایی و درآمدزایی است
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز _ مرجع اخبار نظام مهندسی کشور ،برنامه اصلاح و نوسازی نهصد هزار هکتار باغات کشور، فرصت مناسبی برای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور بمنظور اشتغال زایی و درآمدزایی است
برای اشتغالزایی؛ اجرای برنامه اصلاح و نوسازی نهصد هزار هکتار باغات کشور انجام می گردد
معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی در دومین روز از همایش شورای مرکزی و روسای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان ها با مدیران این وزارتخانه با بیان این مطلب گفت: هر سی سال یک بار، باغات کشور باید نوسازی گردد و از این رو، فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری در زمینه نهاده ها، نهالها، پیوندکها و … وجود دارد و نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور می تواند در این حوزه کسب و کار برای اعضا و دانش آموختگان خود ایجاد کند.
محمدعلی طهماسبی، گلخانهها را از دیگر زمینه های اشتغال زا برای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ذکر کرد و ادامه داد: گلخانه ها، ظرفیت های کشور برای کسب و کار هستند بویژه که بر اساس دستور وزیر جهاد کشاورزی از سال نود و نه کشت خیار و فلفل در فضای باز محدود خواهد شد و کشت این محصولات باید در محیط های گلخانهای و بسته انجام گردد.
طهماسبی، گیاهان دارویی و توسعه باغات در اراضی شیبدار و همچنین گلخانههای کوچک مقیاس و استارت آپ ها را از دیگر زمینههای فعالیت و درآمدزایی برای دانش آموختگان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور دانست.
وی، افزایش عملکرد و رمز گشایی از دستیابی رکورد تولید توسط نمونه های کشاورزی را از اقداماتی ذکر کرد که توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قابل انجام است.
متوسط عملکرد تولید زعفران در کشور ۳.۷ تا چهار کیلوگرم در هر هکتار
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه یکی از کشاورزان نمونه موفق به تولید سی و یک کیلوگرم زعفران در هر هکتار شده، اظهار داشت: این در حالیست که متوسط عملکرد تولید زعفران در کشور ۳.۷ تا چهار کیلوگرم در هر هکتار است و اگر سازمان نظارم مهندسی چگونگی دستیابی به عملکرد بالا را کشف کند کمک بزرگی به بخش کشاورزی کرده است.
اجرای برنامه اصلاح و نوسازی نهصد هزار هکتار باغات کشور
وی اظهار داشت: نظام مهندسی کشاورزی کشور باید دانش و ابزار جدید را به محیط های کشاورزی معرفی و منتقل و از این طریق به افزایش بهره وری و عملکرد کمک کند.
طهماسبی با بیان اینکه از دو میلیون و نهصد هزار هکتار باغات کشور بیش از بیست و دو میلیون تن محصول تولید می شود، افزود: عملکرد تولید و ارزش افزوده در حوزه باغبانی باید افزایش یابد.
وی خاطر نشان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور باید در زمینه صدور خدمات کشاورزی به خارج از کشور فعال تر گردد برای این کار برنامه داشته باشد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
مشاهده منابع آزمون نظام مهندسی
پاسخ تشریحی آزمون نظام مهندسی عمران