استاندار گیلان، اجرای پروژه تالاب انزلی را نیازمند مطالعات دقیق فنی و مهندسی معدنی دانست
استاندار گیلان، اجرای پروژه تالاب انزلی را نیازمند مطالعات دقیق فنی و مهندسی معدنی دانست ، رضا بستامی رئیس نظام مهندسی معدن ایران با هادی حقشناس، استاندار گیلان، دیدار کرد
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی ، استاندار گیلان، اجرای پروژه تالاب انزلی را نیازمند مطالعات دقیق فنی و مهندسی معدنی دانست ، رضا بستامی رئیس نظام مهندسی معدن ایران با هادی حقشناس، استاندار گیلان، دیدار کرد
استاندار گیلان، اجرای پروژه تالاب انزلی را نیازمند مطالعات دقیق فنی و مهندسی معدنی دانست
استفاده از توان نظام مهندسی برای برداشت خاک پیت تالاب انزلی
استاندار گیلان، اجرای پروژه تالاب انزلی را نیازمند مطالعات دقیق فنی و مهندسی معدنی دانست و بر استفاده از توان نظام مهندسی برای برداشت خاک پیت تالاب انزلی تاکید کرد.
رضا بستامی رئیس نظام مهندسی معدن ایران با هادی حقشناس، استاندار گیلان، دیدار کرد و حول ظرفیتهای معدنی استان و ضرورت بهرهگیری از تخصص مهندسان معدن گفت و گو گردید.
رضا بستامی در این دیدار با اشاره به عضویت ۱۲۰۰ نفر از دانشآموختگان رشته مهندسی معدن در نظام مهندسی معدن گیلان، این استان را دارای رتبهای میانی در تعداد فارغالتحصیلان عضو نظام مهندسی معدن در سطح کشور دانست و افزود: در بسیاری از پروژههای عمرانی میتوان از ظرفیت فنی اعضای نظام مهندسی معدن گیلان استفاده کرد و در ساماندهی معادن باید به خوبی از این ظرفیت بهره برد.
هادی حقشناس استاندار گیلان نیز با تأکید بر ضرورت گسترش همکاریها و بهرهمندی از توان نظام مهندسی معدن برای احیای معادن و پیشبرد پروژههای بزرگ استان، گفت: نظام مهندسی معدن میتواند با انجام مطالعات دقیق بر روی تالاب بزرگ انزلی، گیلان را در زمینه لایروبی و نحوه برداشت خاک پیت این تالاب یاری کند.
حق شناس، اجرای پروژه تالاب انزلی را نیازمند مطالعات دقیق فنی و مهندسی معدنی دانست و گفت: تالاب انزلی یکی از پروژههای عمرانی بزرگ و زیستمحیطی استان است که باید به صورت تخصصی و با نظارت فنی کارشناسان معدنی نظام مهندسی به انجام رسد.
تیمور پورحیدری مدیرکل صمت گیلان نیز نظام مهندسی معدن را بازوی نظارتی فعالیتهای معدنی استان نامید و افزود: مسئولان فنی عضو نظام مهندسی معدن، ناظر بر عملکرد تمامی معادن بوده و بر اجازه برداشتهای موقت نظارت تخصصی دارند و این مسئولان گزارشات فنی خود را به صورت مداوم به اداره کل صمت ارائه میدهند.
مدیرکل صمت گیلان با تأکید بر ضرورت احیای معادن راکد با پیوست علمی، این مهم را اولویت کاری اداره کل برای همکاری با نظام مهندسی معدن عنوان کرد و افزود: در حال حاضر علاوه بر سی و نه معدن فعال، بیش از پنجاه معدن دائمی غیرفعال در استان وجود دارد که برای احیای آنها به کمک فنی نظام مهندسی معدن نیازمندیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم