تشریح گسترش شبکه گاز رسانی در استان سیستان و بلوچستان یک مقام مسئول خبر داد:

تشریح گسترش شبکه گاز رسانی در استان سیستان و بلوچستان

مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران، در مورد پروژه تکمیل عملیات گاز رسانی به سیستان و بلوچستان بیان کرد: شهر زاهدان در حال حاضر بیش از صد مشترک از نعمت گاز برخوردارند و نهصد و پنجاه مشترک هم در مرحله تایید نظام مهندسی قرار دارند که بعد از تایید به نصب کنتور آن ها اقدام خواهد شد.

کد خبر: 960607012 تاریخ انتشار: سه شنبه ۷ شهریور ۹۶ - ۲:۴۳ ب.ظ

به گزارش اخبار نظام مهندسی، مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران، در مورد پروژه تکمیل عملیات گاز رسانی به سیستان و بلوچستان بیان کرد: شهر زاهدان در حال حاضر بیش از صد مشترک از نعمت گاز برخوردارند و نهصد و پنجاه مشترک هم در مرحله تایید نظام مهندسی قرار دارند که بعد از تایید به نصب کنتور آن ها اقدام خواهد شد.تشریح گسترش شبکه گاز رسانی در استان سیستان و بلوچستان

تشریح گسترش شبکه گاز رسانی در استان سیستان و بلوچستان

تشریح گسترش شبکه گاز رسانی در استان سیستان و بلوچستان

تشریح گسترش شبکه گاز رسانی  در استان سیستان و بلوچستان

پروژه گازرسانی به زاهدان که از جمله قول ‌های دکتر حسن روحانی، ریاست جمهوری به مردم این دیار بود، با هدف محرومیت زدایی از مناطق کم تر توسعه یافته در دستور کار شرکت ملی گاز ایران قرار گرفت و دهم اسفندماه پارسال با حضور ریاست جمهوری بطور رسمی افتتاح گردید.

در حال حاضر با گذشت شش ماه از افتتاح خط لوله انتقال گاز دویست و شصت و دو کیلومتری ایران شهر – زاهدان که برای اجرای آن بیش از هفتصد و پنجاه میلیارد تومان اعتبار هزینه شد، عملیات شبکه گذاری و اشتراک پذیری بطور ویژه در شهر زاهدان در جریان است.

سعید مومنی، مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران، در مورد پروژه تکمیل گاز رسانی به استان سیستان و بلوچستان و پروژه کاهش نیم واحد درصد هدر رفت گاز طبیعی ادامه داد: در شهر زاهدان  در حال حاضر بیش از صد مشترک از نعمت گاز برخوردارند و نهصد و پنجاه مشترک هم در مرحله تایید نظام مهندسی قرار دارند که بعد از تایید به نصب کنتور آن‌ ها اقدام خواهد شد.

مومنی گفت: در حال حاضر بیش از چهارصد کیلومتر شبکه گاز رسانی در سطح استان سیستان و بلوچستان اجرا گردیده که از این میزان، صد و سی کیلومتر مربوط به شهر زاهدان است،  در حال حاضر فرآیند اشتراک پذیری در جریان بوده و یک هزار و پانصد علمک نصب شده است، یکی از مشکلاتی که در این شهر با آن مواجه هستیم، تعبیه نشدن محل دودکش بخاری در ساختمان است که نظام مهندسی در حال پی گیری این موضوع است.

تشریح گسترش شبکه گاز رسانی در استان سیستان و بلوچستان

وی عنوان داشت: طبق برنامه‌ های تعریف شده، تا پایان امسال، بیش از هفتصد کیلومتر شبکه گذاری در سطح شهر زاهدان اجرا می گردد، بودجه گاز رسانی به استان سیستان و بلوچستان از محل بند «ق» تامین و مشکلی برای بازپرداخت آن نداریم، ضمن آن که برای تسریع در عملیات شبکه گذاری، از تزریق سرمایه‌ های بخش خصوصی استقبال می کنیم و در این زمینه فراخوانی هم ارائه شده است.

وی اظهار کرد: عملیات حفاری و گاز رسانی در سطح شهر مشهود است و تا به حال تعدادی از مشترکان نیز از نعمت گاز برخوردار شده‌اند، با این حال برخی با تنگ نظری قصد دارند شیرینی اقدام جهادی شرکت ملی گاز ایران در گاز رسانی به زاهدان را زیر سوال ببرند.

مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران افزود: افزون بر زاهدان، عملیات گاز رسانی به چابهار نیز شروع شده و گازرسانی به خاش و زابل نیز در برنامه قرار دارد که بعد از رسیدن خط انتقال به پیشرفت پنجاه درصدی، برنامه‌ ها برای اجرای شبکه ‌گذاری گاز در این مناطق نیز کلید می‌ خورد.

وی خاطر نشان کرد: تا پایان امسال ششصد هزار کنتور ارتقا یافته (G4) نصب می ‌شود، با مانیتورینگ ایستگاه‌ های تقلیل فشار، نیروگاه‌ها، صنایع و جایگاه‌ های سی. ان. جی، امکان رصد دقیق روزانه صد و هشتاد و هفت میلیون مترمکعب گاز در این واحدها فراهم می گردد، در مجموع با طرح‌ های در دست اجرا و با بیش از هشتصد و چهل و هفت میلیارد ریال اعتبار، امکان مانیتورینگ هوشمند چهارصد و نود و هشت میلیون مترمکعب گاز در شبکه فراهم خواهد شد.

وی یاد آور شد: طبق فراخوانی که در حوزه نصب کنتورهای هوشمند گاز ارائه شد، تعدادی از شرکت‌ ها آمادگی خود را اعلام کرده‌اند که بعد از تعیین صلاحیت و بررسی توانمندی ‌های فنی، شرایط حضور آن ‌ها در عملیات نصب کنتور هوشمند فراهم می گردد، از طرف دیگر، تا به حال با یازده شرکت داخلی تفاهم نامه هم کاری امضا شده است.

مومنی افزود: با تاکید وزیر نفت، امسال دویست و سی میلیارد تومان اعتبار به حوزه مقاوم سازی شبکه گاز اختصاص یافته تا طی دو سال، پروژه مقاوم سازی شبکه گاز تهران پایان یابد، طبق این اساس، هماهنگی ‌های لازم انجام شده، بودجه مورد نیاز اختصاص یافته و پکیج‌ های پیمانی نیز آماده شده و شرکت گاز استان تهران بطور جدی در حال پی گیری برنامه ‌های تعریف شده در این حوزه است، این پروژه در بخش ‌های خطوط تغذیه، ایستگاه‌ های تقلیل فشار، نصب شتاب نگارها و احداث اتاق کنترل در گاز استان تهران اجرایی خواهد شد.

مومنی افزود: در حوزه مقاوم سازی شبکه گاز، مطالعاتی از سوی شرکت اوساکا گس ژاپن انجام شده که شرکت گاز استان تهران در ۲ سال این طرح‌ها را اجرا می‌کند، از سوی دیگر، مذاکرات جدیدی نیز با این شرکت ژاپنی انجام شده تا بتوانیم از آخرین دستاوردها و فناوری‌های حوزه مقاوم سازی بهره‌مند شویم، ضمن این‌که در ابلاغیه بودجه‌ای که به استان‌ها صورت گرفته است، تاکید کرده‌ایم ۳۰ درصد از بودجه‌های عمرانی در بخش مقاوم سازی هزینه شود.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران تاکید کرد: ژاپنی‌ها در گذشته به دلیل وجود تحریم‌ها از مذاکره برای حضور در این حوزه امتناع کرده بودند، اما با اجرا شدن برجام جلسات مختلفی برگزار شد، پس از برجام، ۲ جلسه با سفیر ژاپن در ایران و نمایندگان شرکت ‘اوساکا گس’ در تهران برگزار شد، برجام، محدودیت همکاری مشترک میان ایران و دیگر کشورها را برطرف کرد و سبب شد ژاپنی‌ها برای مذاکره و همکاری با ایران ترغیب شوند.

وی ادامه داد: هم اکنون محدودیتی برای همکاری با شرکت‌های بین‌المللی وجود ندارد، اما با توجه به زلزله خیز بودن ژاپن و تجربه خوب این کشور در مقاوم سازی تاسیسات ترجیح می‌دهیم در حوزه مقاوم سازی شبکه گاز با این کشور همکاری کنیم، در بخش شبکه گازرسانی نیازی به دیگر کشورها نداریم و ۱۰۰ درصد تجهیزات مورد نیاز از شرکت‌های داخلی تامین می‌شود.

مومنی تصریح کرد: همکاری خوبی از سوی دیگر مدیریت‌ها با شرکت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی صنعت نفت و گاز در جریان و این همکاری‌ها با انتقال دانش فنی روزآمد همراه است، به عنوان مثال در بخش پژوهش، اقدام‌های قابل توجهی انجام و موسسه‌های تحقیقاتی بزرگی برای همکاری دانشگاه با صنعت تاسیس شده است، یکی از آن‌ها موسسه تحقیقاتی اندازه‌گیری است که در کاهش هدررفت گاز و کاهش خطای سیستم‌های اندازه‌گیری همکاری خوبی دارد.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران عنوان کرد: پارسال، ۱۹۸ میلیارد مترمکعب گاز در بخش‌های مختلف مصرف شده که این میزان امسال به ۲۳۰ میلیارد مترمکعب می‌رسد، در بخش نیروگاهی نیز از رشد خوبی برخورداریم و روزانه ۲۵۳ میلیون مترمکعب گاز به این بخش تحویل می‌شود.

وی گفت: هدف مدیریت گازرسانی شرکت ملی گاز ایران، ارتقای کیفی خدمات است، یکی از اهداف اصلی که به‌ویژه پس از گذشت ۵۰ سال از فعالیت صنعت گاز و پس از پایان فعالیت‌های توسعه و کمی به دنبال آن هستیم، افزایش کیفیت ارائه خدمات است، ارائه خدمات مطلوب به مشترکان و افزایش کیفیت می‌تواند در استفاده بهتر آن‌ها تاثیرگذار باشد.

مومنی افزود: سال‌های گذشته توسعه خوبی در بخش‌های تولید، پالایش، انتقال و توزیع داشته‌ایم، این توسعه با پیگیری‌های مستمر وزیر نفت و مدیران صنایع نفت و گاز کشور محقق و این افزایش ظرفیت سبب شد میزان جایگزینی گاز با سوخت‌های مایع از روند خوبی برخوردار شود و در تامین گاز بخش‌های مختلف نگرانی نداشته باشیم

منبع : ایرنا

مشاهده منابع آزمون نظام مهندسی

پاسخ تشریحی آزمون نظام مهندسی برق اسفند ۹۵

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۷ شهریور ۹۶
1431 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0