مرتضی کوچکزاده: سرمایهگذاری سیصد میلیاردی واحد تولیدی گلخانهای شهریار
مرتضی کوچکزاده: سرمایهگذاری سیصد میلیاردی واحد تولیدی گلخانهای شهریار ، این پروژه تولیدی کشاورزی که با سرمایهگذاری سیصد میلیارد تومانی بخش خصوصی اجرا شده است
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، مرتضی کوچکزاده: سرمایهگذاری سیصد میلیاردی واحد تولیدی گلخانهای شهریار ، این پروژه تولیدی کشاورزی که با سرمایهگذاری سیصد میلیارد تومانی بخش خصوصی اجرا شده است
مرتضی کوچکزاده: سرمایهگذاری سیصد میلیاردی واحد تولیدی گلخانهای شهریار
سرمایهگذاری سیصد میلیاردی واحد تولیدی گلخانهای شهریار
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران بیان کرد: با آمادهسازی هشت هکتار زمین برای احداث مجتمع تولیدی گلخانهای در باغستان شهریار و تولید سالانه ۲۹۰۰ تن سبزی و صیفیجات، این شهرستان قطب تولیدات گلخانهای میگردد.
مرتضی کوچکزاده با اشاره به آمادهسازی ۶ هکتار زمین در قالب مجتمع تولیدی گلخانهای در باغستان گفت: این پروژه تولیدی کشاورزی که با سرمایهگذاری سیصد میلیارد تومانی بخش خصوصی اجرا شده است.
وی به تولید سالانه ۲۹۰۰ تن سبزی و صیفیجات در گلخانه باغستان توسط بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: هدفگذاری در تولیدات صیفیجات در تأمین نیاز بازار داخلی نقش کلیدی ایفا خواهد کرد.
وی با اشاره به استفاده از تکنولوژی کشت خاکی در این واحد تولیدی ادامه داد: این پروژه علاوه بر تولید محصولات کشاورزی، بهعنوان پایگاه مهارتآموزی در زمینه تولیدات گلخانهای عمل خواهد کرد و زمینه اشتغال مستقیم برای چهل نفر و غیرمستقیم برای ۱۲۰ نفر را فراهم کرده است.
وی همچنین به اهمیت جذب سرمایهگذاران در این حوزه تأکید و عنوان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی از تمام سرمایهگذاران و متقاضیان بخش خصوصی برای مشارکت در توسعه واحدهای تولیدی گلخانهای دعوت میکند.
کوچک زاده گفت: این سازمان با ارائه مشاورههای تخصصی، بستر لازم برای اجرای صحیح و بهرهوری بالای پروژهها را فراهم خواهد کرد.
کوچک زاده ادامه داد: حضور مشاوران نظام مهندسی در پروژهها، علاوه بر تأمین امنیت غذایی، تضمینی برای اجرای اصولی و استاندارد این طرحها است و سازمان با آگاهیبخشی و اطلاعرسانی از طریق شبکههای مجازی، تلاش میکند روند توسعه این واحدها را تسریع بخشد.
وی با تأکید بر لزوم رفع موانع موجود، گفت: عدم آگاهی برخی ذینفعان از قوانین و دستورالعملهای جاری یکی از دلایل کندی روند توسعه است. اما ما در تلاشیم با اطلاعرسانی جامع و حمایت از سرمایهگذاران، شرایط لازم برای گسترش این بخش را فراهم کنیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم