نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان استان هرمزگان نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان استان هرمزگان

نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان استان هرمزگان

نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان استان هرمزگان ، در حالی فردا هشتم مهرماه با حضور سی و چهار کاندیدا به ‌صورت اینترنتی برگزار می ‌گردد که تا حدودی چهره‌های پیشتاز در این رویداد مشهود به‌نظر می ‌رسد

کد خبر: 000707002 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۷ مهر ۰۰ - ۸:۲۱ ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان استان هرمزگان ، در حالی فردا هشتم مهرماه با حضور سی و چهار کاندیدا به ‌صورت اینترنتی برگزار می ‌گردد که تا حدودی چهره‌های پیشتاز در این رویداد مشهود به‌نظر می ‌رسد

نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان استان هرمزگان

نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان استان هرمزگان
جدال میلی متری مهندسان هرمزگانی در آخرین روز/ احتمال پیروزی کدام چهره‌ ها بیشتر است؟
نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان استان هرمزگان در حالی فردا هشتم مهرماه با حضور سی و چهار کاندیدا به ‌صورت اینترنتی برگزار می ‌گردد که تا حدودی چهره‌های پیشتاز در این رویداد مشهود به‌نظر می ‌رسد.
با توجه به شیوع بیماری کرونا در سطح جامعه و رعایت پروتکل ‌های بهداشتی، نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان استان هرمزگان به ‌صورت اینترنتی برگزار می ‌گردد.
در این دوره از انتخابات بعد از تطبیق و کنترل مدارک کاندیداهای متقاضی شرکت در انتخابات، سی و‌ چهار نفر از کاندیداها واجد شرایط انتخابات شدند.
مهندسان هرمزگانی در پنج رشته به رقابت خواهند پرداخت و تعداد سه کاندیدا از رشته برق، یک کاندیدا از رشته نقشه‌برداری، پنج نفر از رشته معماری، بیست و یک نفر از رشته عمران و چهار نفر از رشته مکانیک حضور خواهد داشت.
خبرها حاکی از آن است که صلاحیت ۱# نفر از گروه عمران و ۱ نفر از گروه شهرسازی به تأئید هیأت نظارت رسیده‌ است که اگر صحت آن تأئید گردد، مجموع تعداد کاندیداهای این دوره از انتخابات هیأت مدیره نظام مهندسی ساختمان هرمزگان به سی و شش تن خواهد رسید. ظاهرأ یک نفر از گروه مکانیک از حضور در انتخابات انصراف داده است.
همه اعضای سازمان نظام مهندسی استان هرمزگان چه دارای پروانه یا فاقد پروانه، اجازه شرکت در رأی‌گیری و انتخابات را دارند و طبق آمار به دست آمده حدود نه هزار نفر از اعضای این سازمان امکان مشارکت در این دوره از انتخابات را دارند.
میزان مشارکت اعضای سازمان نظام مهندسی استان هرمزگان در دوره قبلی انتخابات زیر سی درصد بوده است که احتمال می ‌رود با توجه به تغییر سبک رأی‌گیری، در این دوره از انتخابات نیز شاهد حضور پروشور اعضای سازمان باشیم.
در این دوره از انتخابات، صلاحیت اکثر اعضای هیأت مدیره گذشته به تأئید هیأت مرکزی نظارت نرسید و این موضوع به حساسیت انتخابات افزوده است چرا که بسیار از اعضای سابق به حمایت از گروهی برآمده‌اند تا تنور رویداد نهم بیش از پیش داغ‌تر گردد.
از آن جایی که برای نخستین بار این انتخابات به‌ صورت اینترنتی انجام می گردد، همه اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان هرمزگان در صورت هرگونه تغییر و یا مشکل در شماره تلفن و کدملی خود موضوع را به این سازمان اطلاع دهند چرا که شرکت در انتخابات تنها با شماره تلفن صحیح و کدملی امکان‌پذیر خواهد بود.
چهره‌ های ذیل، پیشتازیشان تا به امروز بیشتر از دیگر گزینه‌هاست و درصد پیروزیشان در انتخابات فردا بالاتر است.
محمدرضا عظیمى، شهاب حسینى، محمد نجاتی، سید رضا جاهد، سید حسام خادمى، علیرضا اکبرى و عبدالله محترم از گروه مهندسان عمران را مى ‌توان به ‌عنوان چهره ‌هاى شاخص این دوره از انتخابات در این رشته نام برد.
آرش مدیرزاده و پارسا پروین با توجه به سوابقشان در این حوزه و اقبال متخصصان گروه تأسیسات مکانیکی، پیروزیشان در انتخابات فردا محتمل‌تر است.
سیده فاطمه موسوى، سید عمادالدین البرزى و رامین حیدرى‌مقدم را مى‌توان از مهندسان شاخص رشته معمارى دانست.
در رشته تأسیسات برقى، نیما امیرشکارى و محمدصادق وجدانى، چهره‌هاى شاخص‌تر نسبت به دیگر رقباى خود هستند.
مسعود حاجى‌احمدى از گروه نقشه‌بردارى با توجه به این که در این رشته، تک‌گزینه است، احتمال پیروزى وى قطعى است.
باید منتظر ماند در دوره‌اى که قرار است دولت با ساخت سالانه ۱ میلیون مسکن به یارى جوانان بى‌سرپناه و محرومان بى‌مسکن بشتابد، ناظرین امر با چه نگاه و رویکردی، پای به سازمان مهم نظام مهندسی ساختمان می ‌نهند.
به گزارش فارس، سازمان نظام مهندسی برای مرتفع کردن موارد خواسته شده در قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان در سال هفتاد و چهار تأسیس شد تا اهداف کلی ذیل را برآورده سازد.
۱- مهندس فنی و متخصص ساختمان در رأس هرم سازندگی قرار گیرند و صاحبان مهارت ‌های فنی در سطوح میانی و کارگران فنی بدنهٔ هرم فنی ساخت و ساز ساختمان‌سازی در ایران را تشکیل دهند.
۲- ایجاد یک جامعهٔ حرفه‌ای مولّد ثروت، رفاه، دانش و هنر برای اعضای آن.
۳- مراقبت از ایمنی، بهداشت و آسایش محیط ‌های مسکونی و مدیریت خردمندانهٔ توسعهٔ سالم فضاهای زیستی به کمک مهندسان طراح و نظارت کلی سازمان نظام مهندسی ساختمان.
۴- ارتقای توان سازندگی و نوآوری در صنعت ساختمان در سطح ملی و منطقه‌ای و ایجاد بستری برای رقابت‌ های بین‌المللی
منبع: خبرگزاری فارس

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۷ مهر ۰۰
425 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0