دانشافزایی در بخش کشاورزی کارآمدترین و موثرترین راهکار پشتیبانی از تولید
دانشافزایی در بخش کشاورزی کارآمدترین و موثرترین راهکار پشتیبانی از تولید ، است. پشتیبانی و مانع زدایی از تولید امری است که نتایج مثبت آن با گذشت زمان بخوبی نمایان می گردد
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، دانشافزایی در بخش کشاورزی کارآمدترین و موثرترین راهکار پشتیبانی از تولید ، است. پشتیبانی و مانع زدایی از تولید امری است که نتایج مثبت آن با گذشت زمان بخوبی نمایان می گردد
دانشافزایی در بخش کشاورزی کارآمدترین و موثرترین راهکار پشتیبانی از تولید
رییس نظام مهندسی کشاورزی قم بیان کرد:
دانشافزایی در بخش کشاورزی موثرترین راهکار پشتیبانی از تولید است
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم بیان کرد: با دانشافزایی درحوزه کشاورزی می توان در راستای پشتیبانی اساسی از تولید محصولات بیشتر در این بخش، بدون افزایش سطح به علت محدویتهای اقلیمی، حرکت کرد.
عباس خرمی، با اشاره به نامگذاری سالجاری توسط رهبر معظم انقلاب به نام تولید، پشتیبانی ها، مانع زداییها، بیان کرد: پشتیبانی و مانع زدایی از تولید امری است که نتایج مثبت آن با گذشت زمان بخوبی نمایان می گردد و لازمه تحقق آن یک برنامهریزی همه جانبه است.
خرمی ادامه داد: بخش کشاورزی بعنوان محور امنیت غذایی و یکی از پایههای مهم اقتصادی کشور همگام با سایر بخشهای تولیدی بایستی تمام ظرفیت و توان خود را بمنظور تحقق شعار سال و رفع موانع تولید به کارگیرد و در این مسیر ضروری است که دانش بعنوان موثرترین پشتیبان تولید بخش کشاورزی، از فرآیند انتقال و اشاعه مناسب برخوردار گردد.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بعنوان سازمان دانش محور بخش کشاورزی و همچنین مرجع صدور پروانههای واحدهای تولیدی و خدماتی این حوزه و تنها مرجع قانونی صدور پروانه اشتغال دانش آموختگان رشتههای کشاورزی، اقدامات موثری در راستای فراهم کردن بسترهای مناسب برای ارتقاء ضریب نفوذ دانش و افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی قم برداشته که از جمله نتایج آن عملیاتی ساختن مساله پشتیبانی و مانع زدایی از تولید در این بخش راهبردی است.
وی گفت: بطور کلی فاصلهگیری از روشهای سنتی و بهرهگیری از شیوههای علمی و فناورانه برای پشتیبانی واقعی از تولید در بخش کشاورزی امری لازم است که این مهم در استان قم با تلاش کارشناسان و متخصصان حوزه کشاورزی و اقدامات صورت گرفته برای ارتقا سطح دانش و مهارت بهرهبردارن پیگیری می گردد.
خرمی از تقویت جریان ورود سرمایه های مردمی به بخش کشاورزی و همچنین احصاء موانع تولید از منظر فرهنگی، قانونی و فنی بعنوان برنامههای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم در راستای تحقق شعار سال یاد کرد و گفت: ما در فضای روستایی سراسر استان دارای یک شبکه منسجم تبلیغی و عملیاتی فعال به نام مراکز خدمات کشاورزی غیر دولتی هستیم که طبق رویکرد سازمان مرکزی، فعالسازی و توسعه آنها به عنوان حلقه اتصال بین کشاورزان و کارشناسان را به جد دنبال می کنیم تا از فضای ایجاد شده برای انتقال هرچه بیشتر دانش روز در خط مقدم و احصاء موانع تولید استفاده و کشاورزی مدرن و فناورانه محقق گردد.
نزدیک به چهارده هزار تن در بخش کشاورزی قم فعالیت میکنند که در این میان بیش از یک هزار تن خانم هستند.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می دهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی چهل و پنج درصد اشتغال روستائیان در بخش های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر هشتصد و پنج هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است.
منبع: ایرنا