برگزاری جلسه مجازی ظرفیتهای گردشگری معدن با همکاری سازمان نظام مهندسی معدن کشور
برگزاری جلسه مجازی ظرفیتهای گردشگری معدن با همکاری سازمان نظام مهندسی معدن کشور ، روز 5 شنبه دهم مهرماه برگزار گردید. یکی از جاذبههای زمین گردشگری کشور معادن است که با عنوان زمینگردشگری معادن شناخته می شود
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، برگزاری جلسه مجازی ظرفیتهای گردشگری معدن با همکاری سازمان نظام مهندسی معدن کشور ، روز ۵ شنبه دهم مهرماه برگزار گردید. یکی از جاذبههای زمین گردشگری کشور معادن است که با عنوان زمینگردشگری معادن شناخته می شود
برگزاری جلسه مجازی ظرفیتهای گردشگری معدن با همکاری سازمان نظام مهندسی معدن کشور
جلسه مجازی ظرفیتهای گردشگری معدن برگزار می گردد
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران بیان کرد: به مناسبت هفته گردشگری «نشست مجازی ظرفیت های گردشگری مجازی» با همکاری سازمان نظام مهندسی معدن کشور روز ۵ شنبه دهم مهرماه برگزار می گردد.
پرهام جانفشان (مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران) بیان کرد: یکی از جاذبههای زمین گردشگری کشور معادن است که با عنوان زمینگردشگری معادن شناخته می شود. از جمله مواردی که جذابیت خاصی برای مردم دارد، مشاهده معادن روباز و زیرزمینی، روش های اکتشاف و استخراج آن ها، دستگاه ها و ماشینآلات مورد استفاده برای استخراج معادن، مشاهده انواع کانی ها و سنگ ها به ویژه سنگ های قیمتی و جواهر است.
وی با اشاره به سخنان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آئین گرامیداشت روز جهانی جهانگردی که بر لزوم توسعه گردشگری معدن تاکید داشته است، گفت: یکی از اهداف اداره کل میراث فرهنگی استان تهران معرفی درست ظرفیت های سرمایه گذاری در گردشگری معدن و ایجاد تعامل و همکاری با دستگاه های همسو در این حوزه است.
جانفشان اظهار داشت: تولیدات هنرمندان صنایع دستی در رشته تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی بر روی سنگهایی انجام می شود که از معادن داخل کشور استخراج می شود و این ظرفیت وجود دارد تا با برند سازی توسعه و صادرات صنایع دستی در بخش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی را نیز شاهد باشیم.
امیر اسماعیل شاهسوارانی (کارشناس ارشد حوزه معدن و مدرس نشست مجازی ظرفیت های گردشگری معدن) نیز بیان کرد: ایجاد یک کاربری جذاب و فراهم کردن مسائل ایمنی و زیرساخت های لازم برای معادن متروک می تواند سبب توجه گردشگران به این بخش و توسعه گردشگری معدن در کشور گردد، یک معدن که دیگر ذخیره قابل استخراجی از جمله موادمعدنی، سنگ ها و کانی های قیمتی نداشته باشد، بهجای تبدیل آن بهیک مکان متروک میتواند یکی از منابع درآمدزایی و اشتغالزایی باشد.
وی افزود: دیدن مراحل استخراج از یک معدن در حال فعالیت با رعایت تمام مسائل ایمنی می تواند برای گردشگران بسیار جذاب و دیدنی باشد و با توجه به تعداد و تنوع بالای معادن فعال در کشور این ظرفیت برای حضور گردشگران داخلی و خارجی وجود دارد.
شاهسوارانی افزود: معدن در ایران تاریخ چند هزار ساله دارد و بخشی از فعالیت ایرانیان در گذشته کار در معادن بوده است که شنیدن و دیدن این پیشنه و تاریخ از معدن در ایران می تواند برای گردشگران جذاب باشد.
وی با اشاره به مقوله استفاده از معادن نمک در دنیا برای درمان بعضی بیماریها بیان کرد: معادن نمک در منطقه گرمسار نیز با ایجاد یک سرمایهگذاری هدفمند می تواند در حوزه گردشگری سلامت فعال باشد.
علاقهمندان برای حضور در این جلسه مجازی می توانند نام و نام خانوادگی خود را به شماره ۵۰۰۰۵۴۲۰۲۰ پیامک کنند.
منبع: ایلنا