توسعه شبکه فیبرنوری در تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی و شرکت مخابرات توسعه شبکه فیبرنوری در تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی و شرکت مخابرات

توسعه شبکه فیبرنوری در تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی و شرکت مخابرات

توسعه شبکه فیبرنوری در تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی و شرکت مخابرات ، این تفاهم نامه به امضای مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و شکیب، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور رسید

کد خبر: 020712009 تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۲ مهر ۰۲ - ۹:۲۵ ق.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی، توسعه شبکه فیبرنوری در تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی و شرکت مخابرات ، این تفاهم نامه به امضای مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و شکیب، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور رسید

توسعه شبکه فیبرنوری در تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی و شرکت مخابرات

توسعه شبکه فیبرنوری در تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی و شرکت مخابرات
تفاهم نامه همکاری مشترک سازمان نظام مهندسی ساختمان و شرکت مخابرات ایران برای فراهم کردن زمینه‌های بهره مندی از فناوری‌های جدیدِ مبتنی بر فیبرنوری در ساختمان امضا گردید.
این تفاهم نامه به امضای مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و شکیب، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور رسید.
طبق مفاد این تفاهم نامه، گرداوری راهبرد‌ها و شیوه نامه اجرایی نظارت بر فیبرنوری در ساختمان‌ها، تعیین تعرفه خدمات مهندسی و فراهم کردن زمینه همکاری مناسب برای آموزش مجریان و اقدام از طریق کمیته مشترک از جمله بند‌های اصلی برای اجرایی سازی است.
هم چنین، برای اجرایی شدن این تفاهم نامه، کمیته اقدام مشترک موظف است تمام دستورالعمل‌های جاری را بر این اساس تنظیم کند و بر‌ای رسیدن به این هدف، کارگروه‌های تخصصی از سمت مخابرات و نظام مهندسی تشکیل دهد.
توسعه همکاری‌های علمی آموزشی، فناوری و کار آفرینی در زمینه‌های ارتباطی و مهندسی، تهیه و گرداوری شیوه نامه اجرا، طراحی و نظارت جهت تجهیز ساختمان‌ها به فناوری فیبرنوری و ارایه خدمات مهندسی در زمینه طراحی، نظارت و تسهیل اجرای فیبرنوری در ساختمان‌ها از دیگر موارد مهم این تفاهم‌نامه است.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در مراسم امضای این تفاهم‌نامه بیان کرد: در لایه دسترسی فیبرنوری با استفاده از پیشرفت‌های انجام شده شرکت مخابرات و همکاری اجرایی و عملیاتی با نظام مهندسی می‌توانیم دسترسی خانگی و تجاری فیبرنوری را بیش از گذشته گسترش دهیم.
سلطانی با بیان اینکه امضای این تفاهم نامه نقطه عطفی در راستای تجاری سازی و استفاده بیشتر مردم از این فناوری پیشرفته است، تصریح کرد: در همین زمینه، طرح نجما را از خردادماه ۱۴۰۱ شروع کرده ایم که لایه اصلی تامین کننده این ارتباط است و با گسترش لایه دسترسی، به سیاست‌گذاری دولت سیزدهم در گسترش فناوری فیبرنوری با چنین تفاهمنامه‌هایی دست می‌یابیم.
اتصال پایگاه داده‌های دو طرف در صورت لزوم، جهت پیشبرد موضوع و بهره مندی از قابلیت پهنای باند ارتباط فیبر نوری برای رصد و هوشمند سازی ساختمان ها، در تفاهمنامه شرکت مخابرات و سازمان نظام مهندسی دیده شده است.
داوود زارعیان معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات نیز با اشاره به اینکه امروز پس از سال‌ها تلاش مخابرات در توسعه فیبرنوری، زمان همکاری با مجموعه‌های صنعتی و مهندسی برای هر چه بیشتر اجرایی شدن فیبرنوری ست، گفت: در این طرح بصورت میانگین سرعت تا ۳۰۰ مگابیت برثانیه را واگذار می‌کنیم که فضای خدمت رسانی در اینترنت کشور را متحول می‌کند.
رییس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی نیز با اشاره به ضرورت هرچه فراگیرتر شدن این همکاری گفت: طبق این تفاهم‌نامه و اجرایی شدن آن، طراحی، نظارت و اجرای کابل کشی فیبرنوری در ساختمان ها، توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان انجام می‌شود.
شکیب تصریح کرد: در راستای انجام چنین اقدامی، مهندسان سازمان نظام مهندسی ساختمان در هر استان، دوره‌هایی را با همکاری شرکت مخابرات ایران گذرانده است و برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی کشور، حتی الامکان به مخابرات در جایگزینی فیبر‌های نوری در ساختمان‌ها به عنوان ارتباط مناسب و پرسرعت یاری می‌رسانند.
منبع: خبرگزاری موج

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۱۲ مهر ۰۲
211 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0