ایجاد سازمان نظام مهندسی صنعت برای تحقق رونق تولید ریاست اتاق ایلام در جلسه شورای گفت‌وگوی این استان بیان کرد:

ایجاد سازمان نظام مهندسی صنعت برای تحقق رونق تولید

ریاست اتاق ایلام در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی این استان اظهار داشت: برای تحقق رونق تولید باید ایجاد سازمان نظام‌مهندسی صنعت به ‌صورت جدی در دستور کار قرار بگیرد.

کد خبر: 980230010 تاریخ انتشار: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۸ - ۵:۳۲ ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز – مرجع اخبار نظام مهندسی ،ریاست اتاق ایلام در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی این استان اظهار داشت: برای تحقق رونق تولید باید ایجاد سازمان نظام‌مهندسی صنعت به ‌صورت جدی در دستور کار قرار بگیرد.

ایجاد سازمان نظام مهندسی صنعت برای تحقق رونق تولید

ایجاد سازمان نظام مهندسی صنعت برای تحقق رونق تولید

برای تحقق رونق تولید، سازمان نظام‌ مهندسی صنعت ایجاد گردد

شعبان فروتن با تأکید بر لزوم ایجاد سازمان نظام‌مهندسی صنعت در کشور، این کار را برای تحقق شعار رونق تولید ضروری دانست.
وی در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان ایلام افزود: ایجاد سازمان نظام‌مهندسی یکی از مباحثی بوده که از دیرباز تا به حال مغفول مانده است در حالی‌ که این سازمان می‌ تواند به رونق تولید کمک کند

فروتن ادامه داد: همان‌ گونه که بخش‌ های تولیدی و مهندسی در بخش ‌های مختلف شامل ساختمان، کشاورزی، و معدن دارای نظام‌ مهندسی بوده بنابراین بخش صنعت به ‌عنوان محور توسعه نیازمند ایجاد سازمان نظام‌مهندسی است.
وی، زمینه‌ساز تقویت خدمات فنی مهندسی در حوزه صنعت، بهینه‌سازی امور و استفاده از ظرفیت ‌های عظیم کارشناسان در حوزه تولید است گفت: ایجاد سازمان نظام‌مهندسی صنعت بارها در دستور کار مسئولان کشوری قرار گرفته ولی به علل نامشخصی تا به حال این موضوع به سرانجام نرسیده است.
رئیس اتاق ایلام گفت: هزاران نفر از کارشناسان حوزه صنعتی می ‌توانند در قالب نظام‌مهندسی ساماندهی گردند به‌نحوی‌که با تحقق این مهم ضمن ایجاد اشتغال پایدار، مسیر برای تقویت تولید فراهم می ‌گردد.
فروتن، پیشنهاد کرد که موضوع ایجاد سازمان نظام‌مهندسی در استان‌ ها در راستای رونق تولید به شورای گفت‌وگوی مرکز برای پی‌گیری ارائه گردد.
وی به دستور دوم نشست مبنی بر حمایت از سرمایه‌گذاری در حوزه هتل داری با هدف تقویت صنعت گردشگری استان اشاره کرد و افزود: استان ایلام دارای توانمندی ‌های فراوانی در بخش گردشگری دارد ولی برای جذب گردشگر داخلی و خارجی با کمبود هتل روبرو است درحالی‌که یکی از راه ‌های اساسی برای تقویت صنعت گردشگری، توسعه بخش خدمات به ‌ویژه در حوزه هتلداری و بوم گردی است.
رئیس اتاق ایلام تصریح کرد: بنابراین ضرورت دارد که گزارش جامعی سیمای وضعیت گردشگری استان ایلام را گرداوری کرده و متناسب با آن برای جذب سرمایه‌گذاری در حوزه هتلداری اقدام گردد.
در این جلسه، استاندار ایلام نیز به موضوع سرمایه‌گذاری در بخش هتلداری در استان ایلام اشاره کرد و افزود: ایجاد هتل در این استان با توجه به شرایط جغرافیایی و تنوع آب و هوایی در ایجاد اشتغال پایدار اهمیت زیادی دارد.
سلیمانی دشتکی با عنوان این که در شرایط کنونی قیمت زمین برای جذب سرمایه‌گذاران هیچ‌ گونه توجیهی ندارد، گفت: کارشناسان دستگاه ‌های اجرایی مرتبط با حوزه زمین باید تلاش کنند که قیمت زمین تعدیل گردد تا سرمایه‌گذاران بتوانند برای رونق گردشگری در حوزه هتلداری ورود پیدا کنند.
دشتکی گفت: برای رونق گردشگری در استان ایلام باید تنگ‌نظری‌ها کنار گذاشته شود، سرمایه‌گذارانی که خواهان اجرای پروژه‌هایی مانند هتل ‌های چند ستاره هستند باید مشوق ‌های لازم به‌ ویژه زمین با قیمت پایین در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گیرد تا سرمایه‌گذار برای ایجاد کار ترغیب گردد.
وی هم‌چنین بر لزوم افزایش بازارچه‌های مرزی در این استان با عراق اشاره کرد و افزود: بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله در محدوده شهرستان‌ های مهران و دهلران با توجه به نقش تعیین‌کننده آن ها در توسعه پایدار منطقه باید هرچه سریع‌تر فعال گردند.

ایجاد سازمان نظام مهندسی صنعت برای تحقق رونق تولید

استاندار ایلام تصریح کرد: بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله مصوب دولت هستند و تاکنون زیرساخت ‌های خوبی برای ایجاد این بازارچه‌ها در استان انجام شده است.
وی با اشاره به این که ظرفیت بی‌نظیری برای جذب گردشگران عراقی به داخل استان وجود دارد، افزود: به‌ زودی چند تور گردشگری از استان ‌های عراق به استان ایلام سفر می ‌کنند.
در این جلسه، مصوب گردید که پیش‌نویس طرح نظام‌مهندسی صنعت با مشارکت اتاق بازرگانی، سازمان صمت و مشاوران صنعتی تهیه و گرداوری گردد تا این طرح توجیهی برای پی‌گیری به معاون اول رئیس‌جمهوری، وزیر صنعت، معدن و تجارت، نمایندگان ایلام در مجلس شورای اسلامی و هم‌چنین شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مرکز برای ارائه تهیه گردد.
هم‌چنین مصوب گردید که شرکت ‌های مشاوره‌ای مجوز دار بیش‌ازپیش فعال گردند و دستگاه‌ های اجرایی در استان ایلام نیز از ظرفیت آن ها برای ایجاد طرح ‌ها به‌ منظور بهبود فضای کسب‌وکار استفاده کنند و از وجود مشاوران بومی برای تثبیت آن ها در چرخه تولید و نظارت حمایت گردد.
مصوب گردید که جلسات هفتگی با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، اتاق بازرگانی، سازمان بازرسی و دادگستری به ‌منظور گره‌گشایی از مشکلات در حوزه سرمایه‌گذاری با حضور استاندار ایلام تشکیل شودازمان می ‌تواند به رونق تولید کمک کند.

منبع: فصل اقتصاد

مشاهده منابع آزمون نظام مهندسی

تاریخ انتخابات نظام مهندسی

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
۳۰ اردیبهشت ۹۸
861 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0