سیزدهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات، خرداد ۹۹
سیزدهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات، خرداد ۹۹ برگزار می شود.
سیزدهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات، خرداد ۹۹ برگزار می شود.
هشتمین کنفرانس منطقه ای سیرد، بهمن ۹۸ بر گزار می شود.
تپ چنجرهای دستگاه هایی هستند که می توانند ولتاژ ثانویه خروجی را با تغییر نسبت دورسیم پیچ اولیهیا ثانویه افزایشیا کاهشدهند. تپ چنجر معمولابه دلیل کم بودن جریان درمنطقه کاربردی،درولتاژ بالا یک ترانسفورماتور دو سیم پیچه نصب می شود. در صورتكنترل ولتاژ، تپ چنجرها در سيم پيچ هاي ولتاژ بالا ترانسفورماتور برق کاربرد دارند.تغییر ولتاژ زمانی تحت تاثیر قرار می گیرد که تعداد دور ترانسفورماتور دارایتپ چنجر تغییر کند. تپ چنجرهای بی باری در ترانسفورماتورهای ولتاژ بالا استفاده می شود. سیستم چنین ترانسفورماتورهایی شامل تپ چنجرهایبدون بار در سیم پیچ اصلی است. اینتپ ها کمک می کنند تا تغییرات دریک باند باریک در حدود مقدار اسمیرخ دهند.
ترانسفورماتور جریان (CT) ترانسفورماتوری است که جریان مدار دیگر را اندازه گیری می کند. این ترانسفورماتور برای انجام اندازه گیری، درمدار خود به یک آمپرمتر (قسمت A در نمودار) وصل شده است. اندازه گیری جریان ولتاژ بالا، به طور مستقیم نیاز به درج ابزار دقیق در مداردارد. در واقعیک مشکل غیر ضروریست که باعث می شود جریان مورد نظر برای اندازه گیری کاهش یابد. همچنین گرمای تولید شده در تجهیزات اندازه گیری جریانمی تواند موجب خوانش کاذب شود. اندازه گیری جریان غیرمستقیم با CT بسیار کاربردی است.
ترانسفورماتور تطبیق دهنده بلندگو، روشی است که برای افزایش خروجی از میکروفون استفاده می شود، بسیار بزرگ است و به گونهای طراحی شده است که از قدرت بسیار بیشتری بهره ببرد. به عنوان مثال، فرض کنید که یک ترانسفورماتور تطبیق دهنده با یک بلندگو 16 اهمی به یکآمپلی فایر 6400 اهمی باید متصل باشد که بتواند قدرت خود را انتقال دهد.فرض کنید که مقدار توان انتقالی باید 9 وات باشد. فرمول توان به صورتW = El است، که W به معنای توان(در واحد وات)،E ولتاژ (در واحد ولت) وI به معنای جریان(در واحد آمپر)می باشد (به یاد داشته باشید که رابطه بین ولتاژ و جریان در یک مقاومت به صورتE = IR است وR مقاومت (بر حسب اهم) است.)
همگام سازی به معنای به حداقل رساندن اختلاف در ولتاژ، فرکانس و زاویه فاز، بین مراحل مربوط به خروجی ژنراتور و منبع شبکه است. یک مولد جریان متناوب باید پیش از اتصال، با شبکه هماهنگ شود. این دستگاه قادر به تحویل برق در شبکه نخواهد بود، مگر اینکه، در همان فرکانس شبکه کار کند. هماهنگ سازی باید قبل از اتصال ژنراتور به یک شبکه اتفاق بیفتد و می توان آن را به صورت دستییا خودکار انجام داد. هدف از هماهنگ سازی نظارت، دسترسی، فعال کردن و انجام خودکار کنترل عملکرد برای جلوگیری از ناهنجاری های ولتاژ و فرکانس است.
یازدهمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل، آذر ۹۸ برگزار می شود.
نهمین کنفرانس شبکه های هوشمند انرژی، آذر ۹۸ برگزار می شود.
چهارمین همایش ملی فناوری های نوین انرژی، آذر ۹۸ برگزار می شود.
کنگره مشترک هوش محاسباتی (CCI2020)؛ هشتمین کنگره سیستم های فازی و هوشمند ایران (CFIS2020) و چهارمین کنفرانس محاسباتی تکاملی و هوش جمعی (CSIEC2020)، اسفند ۹۸ برگزار می شود.
یازدهمین کنفرانس ملی سیستم های الکترونیک قدرت، محرکه های الکتریکی و فناوری های وابسته، بهمن ۹۸ برگزار می شود.
ترانسفورماتور تنظیم زاویه فاز، رگولاتور زاویه فاز (PAR در اصطلاح آمریکایی)، ترانسفورماتور تغییر فاز، شیف رجیستر فاز (در اصطلاح آمریکای غربی) یا تقویت کننده مربع سازی(تقویت کننده چهارگانه در اصطلاح انگلیسی)، یک مدل تخصصی ترانسفورماتور است که برای کنترل جریان قدرت واقعی در شبکه های انتقال برق سه فاز استفاده می شود.دریک خط انتقال جریان متناوب، جریان برق خط متناسب با سینوس تفاوت زاویه فاز بین ولتاژ انتهای فرستنده و انتهای گیرنده خط است. در این حالت مدارهای موازی با ظرفیت های مختلف بینیک نقطه در یک شبکه انتقال (به عنوان مثال، یک خط بار و یک کابل زیرزمینی) وجود دارند. دستکاری مستقیم زاویه فاز امکان کنترل تقسیم جریان بین مسیرها را فراهم می کند و از اضافه بار جلوگیری می کند. بوسترهای چهارگانه وسیله ای برای کاهش بار اضافی در مدارهای سنگین و بارگیری مجدد از طریق مسیرهای مطلوب تر فراهم می کنند.
در مهندسی برق، افزایش پتانسیل زمینیا EPR(که GPR هم نام دارد) زمانی اتفاق می افتد که جریان بزرگی از طریق یک امپدانس شبکه زمین به زمین جریانیابد. نسبت پتانسیل در نقطه ای دوردست روی زمین، بالاترین نقطه ای است که جریان وارد زمین می شود و با افزایش فاصله از منبع کاهش مییابد. افزایش پتانسیل زمین موجب ایجاد نگرانی در طراحی پست های برق می شود زیرا پتانسیل بالا ممکن است برای افراد یا تجهیزات خطر ایجاد کند.افزایش پتانسیل زمین (EPR) در اثر رخداد خطا های الکتریکی که در پستهای برقی، نیروگاههایا خطوط انتقال ولتاژ بالا رخ می دهد، ایجاد می شود. جریان اتصال کوتاه از طریق ساختار کارخانه و تجهیزات، در الکترود زمینی جریان مییابد. مقاومت زمینصفر نیست. بنابراین جریان تزریق شده به زمین در الکترود زمینی باعث افزایشپتانسیل نقطه مرجعدر مسافتی دورتر می شود. افزایش بالقوه این پتانسیل می تواند باعث ایجاد ولتاژ خطرناک در فاصلهی صدها متر دورتر از محل واقعی خطا شود.
اولین همایش ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق، آبان ۹۸ برگزار می شود.
سی و چهارمین کنفرانس بینالمللی برق و هفتمین کنفرانس فناوری نانو در صنعت برق، آبان ۹۸ برگزار می شود.
اولین سمپوزیوم ساخت بدنه خودرو BIW98، تیر ۹۸ برگزار می شود
اولین همایش ملی پردازش سیگنال و تصویر در ژئوفیزیک، آذر ۹۸ برگزار می شود.
در یادداشت پیش رو، تحلیل کاملی از نحوه طرح سوالات آزمون نظام مهندسی برق صلاحیت طراحی طراحی بهمن 97 و بررسی آماری این آزمون با مقایسه با آزمون های ادوار قبل ارائه خواهد شد.
پنجمین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستمهای هوشمند، آذر ۹۸ برگزار می شود.
اولین کنفرانس بین المللی موتورها و ژنراتورهای الکتریکی، آذر ۹۸ برگزار می شود.
سومین سمینار ملی کنترل و بهینهسازی، آبان ۹۸ برگزار می شود.
همایش ملی چرخه تولید آب و برق از منابع آبی نامتعارف، شهریور ۹۸ برگزار می شود.
کل محصولات آزمون نظام مهندسی برق شامل 12 بسته ویژه، 8 جلد کتاب، 3 فیلم اموزشی، 4 آزمون آزمایشی، کلاس های حضوری و آنلاین و همایش می باشد. در این بین، کتاب راهنمای جامع مبحث 13، صرفا برای خریدهای نقدی بسته ها هدیه داده شده و فروش آزاد ندارد.
بیست و هشتمین کنفرانس مهندسی برق ایران (ICEE 2020)، اردیبهشت ۹۹ برگزار می شود.
ولتاژ های بسیار پایین یکی از روش های محفاظت مستقیم می باشد که مربوط به مبحث نکات ایمنی در سیستم ارتینگ است. در واقع استفاده از ولتاژ های پایین سبب می گردد تا به هنگام کار با این نوع تاسیسات(تاسیساتی شامل سیستم ولتاژ های بسیار پایین) حفاظت در برابر شوک های الکتریکی به حداقل می رسد. ولتاژ های بسیار پایین که با نام ELV شناخته می شوند به سه نوع SELV ، PELV و FELV تقسیم می گردند
ششمین کنفرانس بین المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون، آبان ۹۸ برگزار می شود
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز، مرجع اخبار نظام مهندسی کشور، دکتر ایمان سریری، طراح و ناظر برحسته تاسیسات برقی کشور، در کانال تلگرامی خود (هندبوک)، اقدام به معرفی 30 اشتباه رایج برقکاران تجربی نموده است که اطلاع از آنها برای ناظران و مجریان حوزه تاسیسات برقی الزامی است.
نهمین کنفرانس ملی نیروگاه های برق، اردیبهشت ۹۸ برگزار می شود.
سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران، اسفند ۹۷ برگزار می شود.
دومین کنفرانس منطقه ای مخابرات نوری بیسیم غرب آسیا، اردیبهشت ۹۸ برگزار می شود.
به گزارش پایگاه خبری مهندسین نیوز، مرجع اخبار نظام مهندسی کشور، یکی از چالش های پیش روی مهندسان برق در حوره تاسیسات برقی، تعیین مقدار مجاز مقاومت یک الکترود زمین است، معمولا مقادیری مانند 2، 10 و 25 اهم برای این الکترود مطرح می شود. در این یادداشت، دکتر محمود رنجبر، از اساتید برجسته نظام مهندسی کشور، به این سوال مهندسین برق پاسخ می دهد.
چهارمین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق و کامپیوتر، دی ۹۷ برگزار می شود.
پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق ایران، اسفند ۹۷ برگزار می شود.
بیست وهفتمین کنفرانس مهندسی برق ایران (نمایه شده در ISC ) اردیبهشت 98 برگزار می شود.
کنفرانس بین المللی الکترونیک قدرت و سیستم های درایو، بهمن ۹۷ برگزار می شود.