0 تومان 0نمایش سبدخرید
جزئیات محصول کد محصول : ( FBL00039 )

جزوه تابلوهای فشار ضعیف

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۹۸ تعداد بازدید: 37793 امتیاز محصول:

عنوان: جزوه تابلوهای فشار ضعیف

ویژه رشته: برق

نوع محصول: جزوه

تعداد صفحات: 164

نویسنده: مرتضی اقبال

سال چاپ: ۱۳۹۰

نحوه ارسال: دانلودی

توضیحات

جزوه تابلوهای فشار  ضعیف

 

ویژگی های برجسته

هدف مولف، از گرداوری این جزوه ۱۶۴ صفحه ای آشنایی کاربران و دنبال کنندگان با تابلوهای فشار ضعیف است، این جاذبه در پنج فصل جمع آوری شده است و هر فصل به طور جداگانه و کامل توضیح داده شده و در انتهای هر فصل سوالاتی مربوط به همان فصل طراحی شده است.

منابع آزمون نظام مهندسی برق طراحی

نظام مهندسی برق تبریز

close

برای مشاور تماس بگیرید: ۰۲۱۶۶۴۰۴۱۸۶

سرفصلها

حفاظت الکتریکی

حفاظت تجهیزات در تاسیسات الکتریکی

تابلوهای فشار ضعیف

تقسیم بندی تابلو های برق

تابلوهای برق داخل ساختمان

طراحی و محاسبه تابلوهای توزیع روشنایی

اصلاح ضریب قدرت توسط خازن

نحوه اصلاح ضریب قدرت مدار

 

آنچه به آن مسلط می شوید

در فصل اول از این جزوه در مورد حفاظت الکتریکی صحبت به میان آمده است، منظور از حفاظت الکتریکی، اقداماتی است که باید در تاسیسات الکتریکی به عمل آورد تا این که خطرات ناشی از جریان برق باعث صدمه زدن به اشخاص و… نگردد.

خطاهای ناشی از جریان برق که سه دسته اند نام برده شده و هرکدام توضیح داده شده است.

در این جزوه در مورد حفاظت تجهیزات در تاسیسات الکتریکی سخن به میان آمده است و همچنین عمده ترین وسایل حفاظتی نام برده شده و هر کدام به صورت مجزا و به طور کامل توضیح داده شده است این وسایل حفاظتی عبارتند از: فیوز، کلید-فیوز ها، رله های حفاظتی، کلید های اتوماتیک

یوسف آباد به دو دسته تقسیم می شود که شامل فیوزهای فشار ضعیف روز های فشار قوی می باشد و در اینجا به شکل کامل توضیح داده شده است و همچنین فیوزها بر اساس سرعت قطع به دو دسته تقسیم می شود که اینها نیز به طور کامل توضیح داده شده است، تقسیم بندی فیوز ها بر حسب مقدار ولتاژ و مکانیزم عمل در این جزوه آورده شده است.

مولف در ان جاذبه به تعریف و توضیح فیوز حرارتی ذوب شونده یا فیوز فشنگی پرداخته است.

در این جزوه به طور مفصل در مورد فیوز های آلفا (اتوماتیک) توضیحاتی ارائه شده است و همچنین برای آشنایی بیشتر عکسی از آنها آورده شده است، در مورد فیوز مینیاتوری که یک نوع فیوز اتوماتیک است همراه با شکل توضیحاتی ارائه شده است، یوز های مینیاتوری از نظر سرعت عملکرد بر دو نوع هستند که در اینجا نام برده شده و هرکدام توضیح داده شده است.

نویسنده در این جزوه به معرفی فیوز کاردی یا چاقویی که جزو فیوزهای فشارقوی هستند پرداخته است، فیوزهای چاقویی انواع مختلفی دارند که در اینجا نام برده شده و توضیح داده شده است.

نوع دیگری از فیوز ها، فیوز های شیشه ای هستند، که به توضیح در مورد آنها پرداخته شده است، فیوزهای کارتریج نوع دیگری از فیوز ها هستند که همراه با شکل معرفی شده است.

 

نویسنده در این جزوه در مورد کلید-فیوز همراه با عکس توضیحات کاملی ارائه داده و در مورد معایب کلید-فیوزها مطالبی بیان کرده است.

نحوه فیوز بندی مدارات همراه با رسم شکل به طور کامل توضیح داده شده است، در مورد رله های حفاظتی و انواع آن همراه با رسم شکل توضیحات کامل ارائه داده شده است.

رله حرارتی و رله مغناطیسی از جمله رله های حفاظتی هستند که همراه با شکل و نمودار آموزش داده شده است.

در این جزوه در مورد کلیدهای اتوماتیک و غیر اتوماتیک توضیحات کامل ارائه شده است، انواع کلیدهای اتوماتیک فشار ضعیف نام برده شده است.

توضیحات کامل در مورد کلید های اتوماتیک مینیاتوری و انواع آن داده شده است، و همچنین در مورد کلید های اتوماتیک محافظ موتور همراه با شکل توضیحات ارائه شده است، به معرفی کلید های اتوماتیک کمپکت همراه با شکل پرداخته شده است، کلید های اتوماتیک هوایی نیز به طور کامل توضیح داده شده است.

فصل دوم از این جزوه به معرفی و توضیح در مورد تابلوهای فشار ضعیف اختصاص دارد. ابتدا تعریفی از تابلوهای فشار ضعیف ارائه داده و سپس به بیان انواع تابلوهای برق پرداخته است.

انواع محفظه تشکیل‌دهنده تابلو بیان شده و توضیح داده شده است، انواع تابلوهای فشار ضعیف بیان شده و هر کدام به شکل مجزا توضیح داده شده است.

 

۲۲ فروردین ۹۸
37793 بازدید
0
امتیاز به این خبر:
0 0

نظر خود را بگذارید