0 تومان 0نمایش سبدخرید
جزئیات محصول کد محصول : ( FBL00033 )

جزوه فیوزهای فشار ضعیف

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۹۸ تعداد بازدید: 1622 امتیاز محصول:

عنوان: جزوه فیوزهای فشار ضعیف

ویژه رشته: برق

نوع محصول: جزوه

تعداد صفحات: 27

نویسنده:

سال چاپ: 1382

نحوه ارسال: دانلودی

کد محصول: FBL00033

قیمت (تومان): رایگان!

توضیحات

جزوه فیوزهای فشار ضعیف

ویژگی های برجسته

مولف، هدف از تهیه این استاندارد را، ارائه مشخصه های طراحی و انتخاب، مشخصات فنی و آزمون های فیوزهای فشارضعیف عنوان کرده است.

محدوده کاربرد این استاندارد برای فیوزهائی است که رابط آنها از نوع محدود کننده جریان می باشد و

۶ کم تر نمی باشد و برای حفاظت مدارهای با فرکانس صنعتی با ولتاژمتناوب KA ظرفیت قطع نامی آن ها از کم تر از ۱۰۰۰ ولت و مدارهای جریان مستقیم با ولتاژ نامی کمتر از ۱۵۰۰ ولت به کار گرفته می شود.

IEC 6029- مطالب نوشته شده در این استاندارد مطابق استاندارد ۱ می باشد.

close

برای مشاور تماس بگیرید: ۰۲۱۶۶۴۰۴۱۸۶

سرفصلها

هدف

کاربرد

تعاریف و اصطلاحات

مشخصه های طراحی فیوز

مشخصات فنی فیوز

آیین کار و روش اجرایی

آزمون ها

پاسخ تشریحی آزمون مهندسی تاسیسات برقی نظارت

آزمون نظام مهندسی برق نظارت

 

آنچه به آن مسلط می شوید

جزوه فیوزهای فشار ضعیف در هفت فصل گردآوری شده است که هر فصل به طور جداگانه توضیح داده شده است، ابتدا هدف از گردآوری این جزوه بیان شده است و سپس در مورد کاربرد فیوز های فشار ضعیف توضیحات کاملی ارائه داده و آن ها را تعریف کرده است.

مولف در جزوه فیوزهای فشار ضعیف، به تعریف نگهدار فیوز و پایه فیوز و المان فیوز، رابط فیوز، قدرت قطع، زمان پیش قوس، زمان قوس، زمان عمل فیوز، ولتاژ قوسی، جریان نامه رابط فیوز، پیک جریان قبل تحمل فیوز، جریان ذوب قراردادی، جریان عدم ذوب قراردادی، مشخصه فیوز، رابط فیوز نوع a، رابط فیوز نوع g، پرداخته است.

هر فیوز بنا به ویژگی هایی که دارد دارای مشخصات مربوط به خود است که این مشخصات را مولف به طور خلاصه برای نگهدار فیوز و رابط فیوز در جدول آورده است.

در جزوه فیوزهای فشار ضعیف، مولف در داخل جدول به بیان مقادیر ولتاژ نامی فیوز پرداخته است، مولف در این جزوه بیان کرده که جریان نامی رابط فیوز بر حسب آمپر می باشد.

نویسنده این جزوه در مورد فرکانس نامی، تلفات نامی یک رابط فیوز و توان نامی یک نگهدار فیوز، مشخصه زمان – جریان، محدوده قطع و تقسیم بندی از نظر بهره برداری که در داخل جدول علامت اختصاری آن ها نوشته شده است، قدرت قطع نامی، مشخصه های پیش قوس به طور کامل و مفصل پرداخته است.

قسمتی از جزوه فیوزهای فشار ضعیف، به بیان مشخصات فنی فیوز اختصاص دارد، در طراحی و ساخت یک فیروز بایستی گزینه های زیر را مورد توجه قرار داد که ما به بیان چند مورد می پردازیم: طراحی مکانیکی، خواص عایق بندی، افزایش دما، قدرت قطع و….

مولف در این جزوه به طرح و ساخت فیوز ها پرداخته است و این که تیغه فیوزها باید از جنس مس یا آلیاژ مس با روکش نقره باشد و بدنه فیوز از جنس چینی به رنگ سفید باشد، در کل ویژگی های ظاهری و درونی فیوز به طور کامل توضیح داده شده است.

علامت گذاری ها روی نگه‌دار فیوز، علامت ها روی رابط فیوز و علائم اختصاری آن ها در داخل جدول گردآوری شده است، جداول جداگانه با عناوین جداول مشخصات اصلی فیوزها و مشخصات فنی و داده‌های تضمین شده فیوز ها تهیه و تدوین شده است.

بخش چهارم از جزوه فیوزهای فشار ضعیف، به آیین کار و روش اجرای فیوز ها اختصاص داده شده است، برای این بخش شرایط لازم برای بهره‌برداری از فیوز ها نام برده شده و هر کدام به طور جداگانه توضیح داده شده است.

در بخش هفتم از جزوه فیوزهای فشار ضعیف، در مورد آزمون ها و شرایط لازم برای انجام آزمون توضیحات ارائه شده و هر کدام از شرایط به طور مجزا توضیح داده شده است.

 

۱۹ فروردین ۹۸
1622 بازدید
0
امتیاز به این خبر:
0 0

نظر خود را بگذارید