0 تومان 0نمایش سبدخرید
جزئیات محصول کد محصول : ( FBL00025 )

راهنمای نقشه کشی تاسیسات برقی ساختمان

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۹۷ تعداد بازدید: 2121 امتیاز محصول:

عنوان: راهنمای نقشه کشی تاسیسات برقی ساختمان

ویژه رشته: برق

نوع محصول: جزوه

تعداد صفحات: 184

نویسنده: سجاد جاوید

سال چاپ:

نحوه ارسال: دانلودی

کد محصول: FBL00025

قیمت (تومان): رایگان!

توضیحات

راهنمای نقشه کشی تاسیسات برقی ساختمان

ویژگی های برجسته

در این فعالیت های برای شده که آشنایی مختصری، برای شروع علاقه‌مندان در زمینه طراحی و اجرای نقشه های برق ساختمان های مسکونی صورت پذیرد.

توجه: این فایل صرفاً برای آشنایی با نقشه های برقی ساختمان های مسکونی بوده و برای کسب اطلاعات دقیق تر می بایست به ((منابع استاندارد مقررات ملی ساختمان)) معرفی شده، رجوع گردد.

close

برای مشاور تماس بگیرید: ۰۲۱۶۶۴۰۴۱۸۶

سرفصلها

مختصری در مورد نقشه های الکتریکال

استانداردهای موجود برای نقشه کشی

استانداردهای نقشه کشی در ایران ISO

ابعاد ترجیحی نقشه های نوع A

جدول عنوان نقشه

اطلاعات جدول عنوان نقشه

حاشیه و کادر نقشه

علائم وسط نقشه

علائم وسط – حاشیه نقشه

وجود علائم زیر در نقش اختیاری است

مهم ترین نقشه های اجرایی معماری

 

آنچه به آن مسلط می شوید

جزوه ۱۸۴ صفحه ای راهنمای نقشه کشی تاسیسات برقی ساختمان مختصری در مورد نقشه های الکتریکال توضیح داده تا برای کاربران و دنبال کنندگان مفید واقع شود.

در ابتدای این جزوه استانداردهای موجود برای نقشه کشی نام برده شده و توضیح داده شده است. ابعاد نقشه توضیح داده شده است همراه با نمودار معرفی شده است. انواع سایزهای جدول عنوان نقشه همراه با رسم شکل توضیح داده شده است، اطلاعاتی که باید در داخل جدول عنوان نقشه نوشته شود بیان شده است.

حاشیه و کادر نقشه همراه با اندازه‌ها بیان شده است، به منظور سهولت در کار چاپ یا تهیه میکروفیلم از نقشه، باید از چهار علامت وسط در چهار طرف نقشه استفاده شود نحوه جایگذاری این علائم بیان شده است.

کلیه مواردی که در نقشه های چاپ شده باید موجود باشد عبارتند از جدول عنوان نقشه، کادوی نقشه برای محدود کردن فضای داخل نقشه، علائم وسط نقشه هستند که در این جزوه توضیح داده شده اند.

به هم چنین علائمی هستند که وجودشان در نقش اختیاری است و مولف آنها را در این جزوه نام برده است.

به طور کلی نقشه های ساختمانی را به دو دسته تقسیم کردند که عبارتند از: طرح های اولیه، نقشه های اجرایی. که هر کدامشان نیز به چند بخش تقسیم میشود و هر کدام از این دسته ها به طور کامل توضیح داده شده است.

مولف این جزوه، پلان را نیز تعریف کرده است، در مورد برش های عمودی که در جهت طول و عرض ساختمان کشیده می شود همراه با نقشه ساختمان توضیح داده است.

نمای یک ساختمان نشان دهنده شکل ظاهری و خارجی یک ساختمان است در این جزوه همراه با رسم شکل توضیح داده شده است. در مورد نقشه های جزئیات همراه با رسم شکل توضیح داده شده است.

انواع نقشه های الکتریکی شامل: نقشه های یک خطی، نقشه های گسترده، نقشه های چند خطی هستند که هر کدام به طور کامل همراه با رسم نمودار توضیح داده شده است.

قسمتی از این جزوه در مورد نقشه خوانی برق ساختمان است که که به طور کامل توضیح داده شده است.

عناوین محتوای هر نقشه برقی عبارتند از: علائم و سمبلها

نقشه پلانهای مختلف مثل روشنایی، پریزها و…

عنوان نقشه

نمودار تابلوهای توزیع

نمودار رایزر ها

جزئیات نقشه

توضیحات نقشه هستند.

در این جزوه، نحوه ترسیم کادر نقشه همراه با شکل آموزش داده شده است و همچنین در مورد علائم نقشه های برق توضیح داده شده است.

مقررات ملی ساختمان (مبحث سیزدهم) قسمتی از این جزوه است که معلم برای دنبال کنندگان در نظر گرفته است.

علائم اختصاری روی دستگاه های حفاظت کننده الکتریکی در داخل جدول به نمایش گذاشته شده است. علائم اختصاری دستگاه های خبری – صوتی و علائم اختصاری خبر در دهنده های نوری و حسگرها و علائم اختصاری منابع تغذیه در داخل جدول به طور مجزا برای یادگیری کاربران و دنبال کنندگان ترسیم شده است.

مولف در این جزوه به معرفی تعدادی از علائم پرکاربرد در برق پرداخته است. نشانه های ترسیمی برای لوله کشی برق در داخل جدول آموزش داده شده است.

مولف، در این جزوه به معرفی برخی از علائم استاندارد کشورهایی که کالاهایشان در ایران مورد استفاده قرار میگیرد پرداخته است. علائم اختصاری حفاظها یا حفاظت کننده های الکترونیکی برای یادگیری بهتر کاربران در داخل جدول نشان داده شده است.

۲۴ اسفند ۹۷
2121 بازدید
0
امتیاز به این خبر:
0 0

نظر خود را بگذارید