0 تومان 0نمایش سبدخرید
جزئیات محصول کد محصول : ( FBL00067 )

جزوه سیستم مدیریت ساختمان (بخش سوم)

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۹۸ تعداد بازدید: 1551 امتیاز محصول:

عنوان: جزوه سیستم مدیریت ساختمان (بخش سوم)

ویژه رشته: برق

نوع محصول: جزوه

تعداد صفحات: 55

نویسنده:

سال چاپ:

نحوه ارسال: دانلودی

کد محصول: FBL00067

قیمت (تومان): رایگان!

توضیحات

جزوه سیستم مدیریت ساختمان (بخش سوم)

 

ویژگی های برجسته

BMS سیستم مدیریت هوشمند ساختمان Building management system  به مجموعه ای از سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای اطلاق می‌شود که به منظور مانیتورینگ و کنترل یکپارچه قسمت های مهم و حیاتی در ساختمان نصب می‌شوند.

وظیفه این مجموعه، پایش مداوم بخش های مختلف ساختمان و اعمال فرمان به آنها به نحوی است که عملکرد اجزای مختلف ساختمان متعادل با یکدیگر و در شرایط بهینه و با هدف کاهش مصارف ناخواسته و تخصیص منابع انرژی فقط به فضاهای در حین بهره برداری باشد.

منابع آزمون نظام مهندسی برق طراحی

نظام مهندسی برق تبریز

close

برای مشاور تماس بگیرید: ۰۲۱۶۶۴۰۴۱۸۶

سرفصلها

اجزای سیستم مدیریت هوشمند ساختمان

استفاده از سیستم روشنایی نوین

عوامل موثر در کاهش مصرف روشنایی در ساختمان

قابلیت های سیستم کنترل روشنایی

ارائه مدل سیستم های کنترل هوشمند روشنایی

استفاده از سنسورهای حرکتی برای فضاهای عمومی

برنامه زمانی

تغییرات لازم در تابلو برق

 

آنچه به آن مسلط می شوید

در این روش:

تابلوهای برق روشنایی عمومی، دیزل ژنراتور، سیستم اعلام و اطفای حریق، سیستم حفاظتی، آسانسورها سیستم کنترل تردد و نیز اجزای موتورخانه مرکزی شامل چیلرها، بویلرها، پمپهای سیرکولاسیون، برج های خنک کن، هواساز و اگزوز فن ها به نوعی به طور یکپارچه و به طور منسجم توسط یک یا چند رایانه هماهنگ و کنترل می‌شوند.

نویسنده در این جلسه بیان اجزای سیستم مدیریت هوشمند ساختمان که شامل حسگر ها، کنترلرها و عملگر ها پرداخته است که توسط یک مکانیزم ارتباطی با هم مرتبط می شوند که خود از دو قسمت مهم تشکیل شده است که نویسنده آنها را نیز بیان کرده است.

نویسنده به طراحی شهری در مورد کاهش روشنایی از طریق کاهش شدت روشنایی پرداخته است و همچنین شکلی را برای نشان دادن کاهش روشنایی از طریق کاهش تعداد لامپ های روشن طراحی کرده است.

در این جزوه به بیان مطالبی در مورد طراحی و پیاده سازی سیستم کنترل روشنایی پرداخته شده است و همچنین عوامل موثر در کاهش مصرف روشنایی در ساختمان بیان شده است.

نویسنده به بیان قابلیت های سیستم کنترل روشنایی پرداخته است، و همچنین مدلی برای نشان دادن سیستم های کنترل هوشمند روشنایی طراحی شده و در اینجا گذاشته شده است.

در این جزوه استفاده از سنسورهای حرکتی برای فضاهای عمومی همراه با شکل توضیح داده شده است، مطالبی در مورد برنامه زمانی آورده شده است.

نویسنده بیان تغییرات لازم در تابلوی برق پرداخته است و همچنین نموداری به این منظور طراحی کرده است.

در بخش دیگری از این جزوه در مورد سیستم اعلام و اطفای حریق هوشمند ساختمان پرداخته شده است.

آتش سوزی از حوادثی است که هر لحظه ممکن است در هر مکان و برای هر کسی اتفاق بیفتد و بر اثر آن خسارت های جانی و مالی جبران ناپذیری وارد شود. از این رو همه افراد به ویژه کودکان، سالمندان و همه مکان های پرخطر نظیر منازل، دفاتر کار، مدارس، بیمارستان ها و کارخانجات در معرض این خطر خانمان و جانسوز قرار دارند. آمارهایی که در جهان انتشار می یابد، معرفی خسارات عظیم و تلفات نسبتاً زیاد ناشی از آتش‌سوزی است. دانش و اطلاعات مربوط به آتش و شناخت راه‌های پیشگیری و کنترل آن، از ضروریات زندگی سالم محسوب می شود.

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهند نزدیک به ۸۰ درصد آتش‌سوزی ها، قابل پیش بینی و پیشگیری هستند و مهم این است که برای ۲۰ درصد دیگر حریق های غیرقابل پیش بینی، تمهیدات مناسب نظیر طراحی و نصب سیستم‌های اعلام و اطفای حریق و نیز آموزش‌های مستمر افراد در نظر گرفته می‌شود

در این بخش نوع و ساختار سیستم اعلام حریق بیان شده است و هر کدام به طور مجزا همراه با شکل توضیح داده شده است و همچنین به معرفی نوع و ساختار پنل اعلام حریق همراه با شکل پرداخته شده است و مزایای پنل اعلام حریق بیان شده است.

نویسنده به بیان انواع تجهیزات اعلام حریق پرداختند و همچنین مطالبی در مورد علل هوشمند سازی سیستم اعلام و اطفا آورده شده است.

در این جزوه مطالبی مربوط به رابط هوشمند سازی ساختمان اعلام حریق همراه با شکل آورده شده است و همچنین سیستم های اطفاء حریق تعریف شده و توضیحاتی در مورد آن آورده شده است.

بخش دیگری از این جزوه به طراحی و پیاده سازی سیستم BMS در هتل و مجتمع ها اختصاص داده شده است.

برای طراحی این سیستم در هتل ها باید به عناوین زیر توجه شود:

ایجاد شرایط مطلوب محیطی، ایجاد امنیت و آسایش، ایجاد سهولت در انجام امور هتلداری و ایجاد صرفه جویی در انرژی و هزینه.

۳۱ فروردین ۹۸
1551 بازدید
0
امتیاز به این خبر:
0 0

نظر خود را بگذارید