0 تومان 0نمایش سبدخرید
جزئیات محصول کد محصول : ( FBL00048 )

جزوه مکاترونیک و رباتیک

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۹۸ تعداد بازدید: 1645 امتیاز محصول:

عنوان: جزوه مکاترونیک و رباتیک

ویژه رشته: برق

نوع محصول: جزوه

تعداد صفحات: 110

نویسنده: مرتضی هومان فرد و محمد جواد فتوحی

سال چاپ: 1387

نحوه ارسال: دانلودی

کد محصول: FBL00048

قیمت (تومان): رایگان!

توضیحات

جزوه مکاترونیک و رباتیک

 

ویژگی های برجسته

 

در این جزوه، مولف سعی کرده است ساختار پروژه های مکاترونیک و رباتیک را ترسیم کند و با شکل کاملا توضیح داده است، یک پروژه مکاترونیک از بخشهای زیر تشکیل شده است:

بلوک ورودی ها

بلوک خروجی ها

بلوک پردازنده و کنترل

بلوک ارتباطات

بلوک مکانیک

آزمون نظام مهندسی تاسیسات برقی

پاسخ تشریحی آزمون مهندسی تاسیسات برقی طراحی

close

برای مشاور تماس بگیرید: ۰۲۱۶۶۴۰۴۱۸۶

سرفصلها

آشنایی با مسابقات رباتیک

مکانیک ربات

الکترونیک ربات

برنامه نویسی ربات

 

آنچه به آن مسلط می شوید

بلوک ورودی ها:

این بلوک شامل تمام مدار های تبدیل کننده ورودی های غیر همجنس به داده های مشخص و قابل استفاده برای بلوک پردازنده و کنترل می باشد.

بلوک پردازنده و کنترل:

این بلوک شامل پردازنده و مدارهای جانبی می باشد که بر اساس الگوریتم پردازنده داده های ورودی را پردازش و داده‌های خروجی را تولید می‌کند.

بلوک خروجی ها:

این بلوک داده های خروجی بلوک پردازنده را به داده های قابل استفاده برای عملگرها، نمایشگر ها و افکت ها تبدیل و تقویت می‌کند.

بلوک ارتباطات:

این بلوک شامل مدال‌های جهت ارتباط با سیستم های خارجی است.

بلوک مکانیک:

این بلوک شامل شاسی، اجزای مکانیکی، محرک ها، اتصالات فیزیکی، نگهدارنده ها و… می باشد که بستری برای بلوک های دیگر می باشد.

بلوک تغذیه:

این ملاک باشد و جریان مورد نیاز تمامی بلوک ها را تامین می‌کند، تغذیه ورودی ربات (برق، باتری، منبع تغذیه و…) مستقیما وارد این بلوک شده و ولتاژ و جریان مناسب هر بلوک را تامین می کند.

در این نوشته ثبت شده است که به تمام مباحث مکاترونیک و رباتیک با دیدگاه کنترل نگاه شود. این دیدگاه کار با اجزای مکاترونیک و حل مسائل را ساده می‌کند. بدین معنا که به هر قطعه مجموعه به صورت بلوک نگاه کنیم. در مباحث رباتیک و مکاترونیک ما به جزئیات و مواد تشکیل دهنده یک بلوک نیاز نداریم و فقط کاربرد آن بلوک اهمیت دارد.

دسته بندی اجزای تشکیل دهنده ربات ها از دیدگاه طراحی:

مکانیک

الکترونیک

برنامه نویسی

نویسنده در این جزوه در فصل اول در مورد آشنایی با مسابقات رباتیک و تاریخچه مسابقات رباتیک مطالبی را بیان کرده است، عمده ترین رشته های رباتیک برگزار شده در این مسابقات نام برده شده است.

درباره رشته تعقیب خط که خود به سه دسته تقسیم می شود توضیحات کامل ارائه داده شده است، و همچنین در مورد رشته مین یاب خودکار و هدف آن توضیحات کامل همراه با عکس داده شده است، و همچنین در مورد رشته مینی آب کنترل از راه دور مطالب آموزنده ای آورده شده است.

رشته میکروماوس تعریف شده و نموداری از آن آورده شده است، در مورد رشته جنگجو و هدف آن توضیحاتی داده شده است.

فصل دوم از این جزوه به مکانیک ربات اختصاص داده شده است در این فصل در مورد بدنه و چوب و پلاستیک و اکریلیک و پلاستیک پلی کربنات، آلومینیوم، تفلون و ویژگی های آنها در به کار گیری در داخل ربات بیان شده است.

نویسنده در مورد سیستم حرکتی ربات نیز مطالب کامل و جامعی ارائه داده است.

نویسنده قبل از اینکه اصول و مبانی انتخاب هر یک از موتورها را بررسی کنند ابتدا موتور ها را با توجه به عملکرد و روش جابجایی و امتیازاتی که دارند به سه دسته تقسیم کرده است و هر کدام را با توجه به عملکردشان، به طور مجزا به شکل کامل توضیح داده است، در مورد سرو موتور ها و عملکرد آن ها همراه با شکل توضیحات کاملی ارائه داده است. موتور پله‌ای تعریف شده و عملکرد آن بیان شده است.

مولف در این جزوه در مورد تاثیر قطر چرخ بر روی گشتاور موتور و سرعت ربات مطالبی ارائه داده است.

انواع چرخ ها که شامل چرخ ۵ سانتی متری، چرخ ۱۰ سانتی متری، چرخ خورشیدی، چرخ امنی دیرکشنال ۴ سانتی متری، چرخ آلومینیومی با روکش لاستیکی، چرخهای هواپیمای ریموت کنترل، چرخ هرزگرد و چرخ های دیگر همراه با توضیح مشخصات آنها به شکل مجزا همراه با عکس توضیح داده شده است.

۲۴ فروردین ۹۸
1645 بازدید
0
امتیاز به این خبر:
0 0

نظر خود را بگذارید