0 تومان 0نمایش سبدخرید
جزئیات محصول کد محصول : ( FBL00043 )

جزوه معرفی قطعات الکترونیک ویژه

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۹۸ تعداد بازدید: 1642 امتیاز محصول:

عنوان: جزوه معرفی قطعات الکترونیک ویژه

رشته: برق

نوع محصول: جزوه

تعداد صفحات: 34

نویسنده:

سال چاپ:

نحوه ارسال: دانلودی

کد محصول: FBL00043

قیمت (تومان): رایگان!

توضیحات

جزوه معرفی قطعات الکترونیک ویژه

 

ویژگی های برجسته

در جزوه معرفی قطعات الکترونیک، نویسنده قطعات الکترونیک را معرفی کرده است، نویسنده در این جزوه ابتدا به بیان انواع مقاومت پرداخته است و سپس تعریفی جامع و کامل از مقاومت ارائه داده است.

مقاومت های ثابت-مقاومت کربنی را همراه با عکس و شکل توضیح داده است و همچنین به معرفی مقاومت های ثابت-مقاومت لایه ای همراه با شکل پرداخته است.

مقاومت های ثابت-مقاومت سیمی همراه با شکل توضیح داده شده است، در مورد مقاومت های قابل تنظیم – مقاومت پتانسیومتر همراه با شکل و کالری ارائه شده است.

مولف در این جزوه به ارائه مطالبی در مورد مقاومت های قابل تنظیم – مقاومت رئوستا همراه با شکل پرداخته است، و همچنین مقاومت های وابسته – مقاومت تابع حرارت NTC همراه با شکل برای کاربران آموزش داده شده است.

مباحث آزمون نظام مهندسی برق

سوالات آزمون نظام مهندسی تاسیسات برقی

close

برای مشاور تماس بگیرید: ۰۲۱۶۶۴۰۴۱۸۶

سرفصلها

انواع مقاومت

مقاومت چیست؟

انواع خازن

خازن چیست؟

انواع دیود

دیود چیست؟

سلف چیست؟

مشخصه های سلف

انواع ترانزیستور

ترانزیستور چیست؟

 

آنچه به آن مسلط می شوید

نویسنده در جزوه معرفی قطعات الکترونیک، مقاومت های وابسته – مقاومت تابع حرارت PTC را همراه با شکل توضیح داده است و همچنین مقاومت های وابسته –  مقاومت تابع نور LDR همراه با شکل آموزش داده شده است.

مقاومت های وابسته – مقاومت وابسته به ولتاژ VDR همراه با شکل به صورت کامل توضیح داده شده است، در مورد مقاومت های وابسته – مقاومت وابسته به میدان مغناطیسی MDR توضیحات کامل ارائه شده است.

بخش دوم از جزوه معرفی قطعات الکترونیکی به معرفی انواع خازن و کاربرد انها پرداخته شده است، در این بخش ابتدا به معرفی انواع خازن پرداخته است و سپس تعریفی کامل و جامع از خازن ارائه داده است و شکلی از خازن برای آموزش بهتر آور است.

نویسنده به تعریفی کامل از خازن های ثابت پرداخته است خازن های ثابت خود به چند نوع تقسیم می شوند که هر کدام از آن‌ها در این جزوه نام برده شده و توضیح داده شده است.

در مورد خازن های ثابت – خازن های سرامیکی توضیحات کامل همراه با شکل ارائه داده است. خازنهای ثابت – خازنهای ورقه‌ای معرفی شده است، نویسنده در این قسمت به معرفی خازن های ثابت – خازنهای کاغذی همراه با شکل پرداخته است، در مورد خازنهای پلاستیکی که نمونه ای از خازن های ثابت هستند نیز توضیحاتی ارائه شده است، در مورد خازن های ثابت میکا همراه با شکل، مطالب آموزنده ارائه شده است، خازن های الکترولیتی که نمونه‌ای است آذر های ثابت هستند همراه با شکل آموزش داده شده اند.

در قسمت دیگری از این بخش به معرفی خازن های ثابت آلومینیومی همراه با شکل پرداخته شده است، و همچنین در مورد خازن های تانتالیوم نمونه ای از خازن های ثابت هستند همراه با شکل مطالب ارائه داده شده است، نویسنده در مورد خازنهای ثابت هوا توضیحات همراه با شکل ارائه داده است.

نویسنده بخش دیگری از فصل دوم را به معرفی خازن های متغیر پرداخته است، انواع خازن های ثابت شامل: خازنهای واریابل، خازن تریمر، معرفی شده است و همراه با شکل توضیح داده شده است.

در قسمت دیگری از این جزوه معرفی انواع دیود و ارائه تعریفی کامل از دیود پرداخته شده است.

دیود ها به انواع مختلفی تقسیم می شوند که عبارت اند از: دیود یکسو کننده معمولی، دیود اتصال نقطه ای، دیود زنر، دیود نور دهنده، دیود خازنی، فتو دیود، دیودهای سیگنال، دیود تونلی، دیود شاتکی می باشد که هر کدام به طور مجزا همراه با شکل و به صورت کامل توضیح داده شده است.

بخش چهارم از این جزوه به ارائه تعریفی از سلف پرداخته شده است، اجزای تشکیل دهنده سلف آن چهره است و به شکل کامل توضیح داده شده است، ساختمان سلف به شکل کاملا مفصل توضیح داده شده است، مشخصه های سلف بیان شده است و هر کدام به طور جداگانه همراه با شکل توضیح داده شده است.

نویسنده در این جزوه به معرفی ترانزیستور پرداخته است و انواع آن را به شکل کامل توضیح داده است.

 

۲۴ فروردین ۹۸
1642 بازدید
0
امتیاز به این خبر:
0 0

نظر خود را بگذارید