ویزای قبرس شمالی

شرایط گرفتن ویزای قبرس شمالی

قبرس شمالی یکی از مهمترین بخش های کشور قبرس است که سالانه گردشگران و توریست های متعددی برای سفر و گاهی مهاجرت به این کشور سفر می کنند. قبرس شمالی شامل جاذبه های گردشگری جذاب، رستوران و کافه های منحصر به فرد و مراکز خرید متنوع است که همین موضوع باعث شده اکثر مردم به فکر تهیه ویزای قبرس شمالی باشند. ویزای قبرس شمالی مانند تمام کشورهای دیگر نیازمند شرایط خاص و مدارک است اما نگران نباشید آنقدرها هم غیرممکن و سخت نخواهد بود. در ادامه این مقاله راه و شرایط تهیه ویزای قبرس شمالی را در اختیارتان قرار می دهیم.

کد خبر: 190827001 تاریخ انتشار: سه شنبه 27 آگوست 19 - 8:52 ق.ظ

قبرس شمالی یکی از مهمترین بخش های کشور قبرس است که سالانه گردشگران و توریست های متعددی برای سفر و گاهی مهاجرت به این کشور سفر می کنند. قبرس شمالی شامل جاذبه های گردشگری جذاب، رستوران و کافه های منحصر به فرد و مراکز خرید متنوع است که همین موضوع باعث شده اکثر مردم به فکر تهیه ویزای قبرس شمالی باشند. ویزای قبرس شمالی مانند تمام کشورهای دیگر نیازمند شرایط خاص و مدارک است اما نگران نباشید آنقدرها هم غیرممکن و سخت نخواهد بود. در ادامه این مقاله راه و شرایط تهیه ویزای قبرس شمالی را در اختیارتان قرار می دهیم.

اخذ ویزای قبرس شمالی

اخذ ویزای قبرس شمالی

 

فرایند تهیه ویزای قبرس شمالی

ویزاهای متنوعی برای رسیدن به کشور قبرس وجود دارد که در وهله اول مردم دنیا روش ویزای توریستی را انتخاب می کنند. ناگفته نماند که قبرس کشوری است که به تازگی عضو اتحادیه اروپا به حساب آمده و قرار است پیمان شنگن نیز برای این کشور لحاظ شود. پس امکان دارد در آینده فقط بتوان با ویزای شنگن به این کشور سفر کرد. در همین راستا مقرراتی برای صدور ویزای قبرس شمالی در نظر گرفته شده که باید جهت تهیه مدارک، تعین وقت سفارت و … اقدام کنید. همچنین در انتها صدور ویزا بر عهده سفارت خواهد بود.

برای گفتن ویزای قبرس شمای در وهله اول باید بدانید که این ویزا به صورت یک بار ورود و به مدت دو هفته توسط سفارت صادر می شود. لازم به تذکر است که در تمامی فصول سال می توانید به قبرس سفر کنید اما در وقت سفارت حتما بگویید که قصد سفر به قبرس شمالی را دارید. چون قبرس به دو بخش تقسیم شده و برخی کشورهایی که دارای چند بخش هستند ویزاهای متفاوتی دارند. با این حال بهتر است دقیق کشور و بخش مورد نظر را بیان کنید تا در اخذ ویزای قبرس شمالی به مشکل برنخورید. بعد از تمام مهلت ویزای خود باید از قبرس خارج شوید و فقط در صورتی می توانید در قبرس بمانید که زودتر از موعود ویزا آن را تمدید کرده باشید.

دریافت ویزا قبرس

دریافت ویزا قبرس

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی قبرس شمالی

 

گذرنامه به همراه حداقل 6 ماه اعتبار

عکس کاملا شبیه به عکس پاسپورت در اندازه 3*4

اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه

بلیط رفت و برگشت به قبرس

برگه رزرو هتل در قبرس

ارائه کپی گذرنامه های قبلی(اگر در دسترس است)

فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی

باید حداقل میزانی که سفارت اعلام کرده تمکن مالی داشته باشید

گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی و ترجمه شده آن به زبان انگلیسی

گردش حساب 6 ماه اخیر

ویزای تحصیلی قبرس شمالی

تحصیل در قبرس شمالی یکی دیگر از انواع ویزای قبرس شمالی است که اکنون در بین جوانان باب شده و از آن به عنوان مهاجرت سریع به کشور قبرس استفاده می کنند. طبیعتا مهاجرت از طریق تحصیل به قبرس شمالی کار آسان تری خواهد بود و به سرعت شما را به اهدافتان می رساند. اما هر ویزایی شرایط خود را دارد که معمولا اخذ آن از ویزای توریستی سخت تر خواهد بود. با دریافت ویزای تحصیلی می توانید از مزایایی نظیر دریافت بورسیه تحصیلی، پذیرش دانشجو بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی، تحصیل در مقاطع بالا و رشته های پزشکی و دندانپزشکی.

ویزای تحصیلی قبرس شمالی

ویزای تحصیلی قبرس شمالی

در همین رابطه بخوانید:

ویزای کار یا تجاری قبرس شمالی

همانطور که گفتیم ویزای قبرس شمالی متنوع بوده و بسته به توانایی و خواست خود باید یکی از آنها را انتخاب کنید. اما لازم به تذکر است که ویزای کار قبرس شمالی برای افرادی در نظر گرفته شده که توانایی و تجربه انجام یک مهارت خاص را دارند و می توانند آن را ارائه دهند. قبل از دریافت این ویزا باید از سوی کارفرما یا رئیس یک مجموعه در قبرس شمالی پذیرفته شوید تا بتوانید برای جمع آوری مدارک سفارت اقدام کنید. بدون قرارداد از سوی کارفرمای قبرسی امکان اخذ ویزای قبرس شمالی امکان پذیر نخواهد بود.

ویزای کاری قبرس شمالی

ویزای کاری قبرس شمالی

 

هزینه اخذ ویزای قبرس شمالی

هزینه های دریافت ویزای قبرس شمالی بسیار متفاوت و متغیر خواهد بود. اما به طور کلی اعلام شده است افرادی که درخواست ویزای یکبار ورود را داده اند برای هر نفر حدود 20 یورو و برای ویزای چند بار ورود حدود 60 یورو پرداخت کرده اند. این هزینه ها در زمان تحویل مدارک به صورت نقدی و به واحد یورو از سوی سفارت دریافت می شود.

سخن آخر با شما عزیزان

قبل از اقدام برای اخذ ویزای قبرس شمالی اهداف خود را در نظر بگیرید. شما نمی توانید از طریق ویزای توریستی به تحصیل در کشور قبرس بپردازید و در این کشور اقامت داشته باشید. اگر قوانین ویزا را رعایت نکنید و آنها را زیر پا بگذارید؛ از کشور طرد شده و مدت ها برای ورود به قبرس منع خواهید شد. پس حتما نوع ویزا قبرس شمالی را مشخص کنید برای تهیه آن اقدام کنید.

 

نتیجه گیری :

در پایان بهتر است قبل از هرگونه اقدام برای مهاجرت به یکی از موسسات حقوقی مهاجرت رسمی در کشور ایران مراجعه کنید. موسسه حقوقی Go2TR توانسته با جذب بیش از ۳۵۰  هزار نفر دنبال کننده در شبکه اجتماعی خود اطلاعات گسترده ای در زمینه مهاجرت برای علاقمندان تولید نماید. این موسسه تنها موسسه مهاجرتی با این تعداد دنبال کننده در شبکه های اجتماعی کشور ایران است.

منابع آزمون نظام مهندسی برق مهندسین شاپ
27 آگوست 19
102 بازدید
بدون نظر
امتیاز به این خبر:
0 0